Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/24/25 in all areas

  1. 1 point
    Ділюсь рецептом вишуканого та неймовірно смачного паштету із курячої печінки, який смакуватиме вам і на сніданок, обід, та вечерю. Весь секрет у способі його приготування. Швидко, смачно, та ще й на додачу рецепт смачного та корисного апельсинового конфітюра описаний у відео. Склад: Печінка куряча - 700 гр Морква - 150 гр Цибуля - 150 гр Вершкове масло - 120 гр Вершки 18% - 120 гр Молоко - 150 гр Сіль перець за смаком! Апельсиновий конфітюр: Апельсини - 3 шт Цукор - 1,5 ст. ложки Вода - 100 гр
  2. 0 points
    Магда

    С Днем рождения!!!

    Лана, дуже дякую!
  3. 0 points
    lana19

    С Днем рождения!!!

    Магда!
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×