-
Публікації
806 -
Зареєстрований
-
Відвідування
-
Days Won
53
Olima last won the day on 8 січня
Olima had the most liked content!
Про Olima
-
Звання
Ветеран
Информация
-
Пол
Женщина
-
Город
Сумская область
-
цифра reacted to повідомлення в темі: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
Olima reacted to повідомлення в темі: Підчеревина від Марії Михальченко
-
Olima reacted to повідомлення в темі: Підчеревина від Марії Михальченко
-
Lika_N reacted to повідомлення в темі: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
Natali06 reacted to повідомлення в темі: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
Olima reacted to повідомлення в темі: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
Магда reacted to повідомлення в темі: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
Наташшшка reacted to повідомлення в темі: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
Справжня господиня reacted to повідомлення в темі: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
lana19 reacted to повідомлення в темі: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
В холодильнику лежала минулорічна гречка, то я сьогодні йшла біля м'ясного магазину, то купила шматочок м'яса і зробила гречаників. Гречка врятована, гречаники майже з'їдені
-
Olima reacted to повідомлення в темі: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
Olima reacted to повідомлення в темі: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
inucya reacted to повідомлення в темі: Кухонні посиденьки (балачки)
-
fronya40 reacted to повідомлення в темі: Квашана капуста від Справжньої господині
-
Olima reacted to повідомлення в темі: Кухонні посиденьки (балачки)
-
Olima reacted to повідомлення в темі: Кухонні посиденьки (балачки)
-
Olima reacted to повідомлення в темі: З Новим роком! З Різдвом Христовим!
-
Olima reacted to повідомлення в темі: З Новим роком! З Різдвом Христовим!
-
Olima reacted to повідомлення в темі: З Новим роком! З Різдвом Христовим!
-
inucya reacted to повідомлення в темі: Кухонні посиденьки (балачки)
-
Гарний, такого ніколи не бачила, дуже ніжне забарвлення. Чоловік правий, що користується ним, бо я вважаю гарними речами треба користуватися, а не витирати з них пил.
-
Покажи фото
-
У мене хлібопічці, мультиваркам Панасонік вже 14 років. Поки працюють, але в хлібопічці ведро протікати почало. Чоловік там щось полагодив, але іноді все ж таки тече, нове відро коштує туєву кучу грошей, поки буде так. У маленькій мультиварці при натисканні кнопки буває що перескакує на іншу програму, також поки терпимо. Добре що у великій до війни замінила покриття чаши, зараз би не робила таке. Пральна машина в тому році зламалася, яка відпахала 15 років, купила в оплату частинами, що дуже виручило, бо відразу дуже треба було піднапрягтися на таку суму.
-
Ось клеймо. Чиї вони я не знаю. Шукай, обов'язково попадеться.
-
Ось це 💯 %. Повихваляюсь і я своїм надбанням. Любимо ми пити чай з великих чашок гігантів. Сучасні чашки всі якісь незграбні, а чашки радянських часів коштують як крило літака. І ось 2 тижні тому мені випадково попалася об'ява про продаж таких чашок за символічну плату, плюс вони не були у споживанні, сервантне зберігання і до того ж жіночка продавала їх аж 6 штук. Я купила всі 6, тепер у мене буде запас, можливо пару штук на подарунок піде. Коли шукала, то дешеві не попадалися, а коли вже рукою махнула і ось така вдача. Дуже задоволена такими чашками, хоть щось зараз принесло задоволення.
-
Мої замовили крабовий салат, запечену червону рибу і сину суші з ролами накручу. А взагалі настрою не має.
-
Світлана, гарні оладки та сирники. А ще як додати сметану, то ваапще !!!
-
Наташа, колись раніше я робила щось схоже на таке в мультиварці на режимі пар в корзинці для пару. Маринувала сало, потім його в пакет для запікання відправляла і в пакеті режим на пару 1 годину. А тоді витягти з пакету, витерти салфеткою і трохи в духовці запекти чи в мікро під гриль трохи для кольору. Кусочки робити невеликі, тоді було нам смачно, потім забулося про таке приготування, зараз з цим рецептом згадала той забутий.
-
Світлана, у нас в цьому році ціни на м'ясо свинини щось підозріло низькі. Ось я вчора м'якоть на фарш взяла по 170 грн., підчеревина - 140, балик -190, вирізка 200-220, а сало-адідас по 200 грн. Раніше таке було по 250 грн. Це домашні свині, не магазинні. Зате молочка дуже дорога, домашній творог 160грн, банка 3-л.молока 120. Не можу зрозуміти чому м'ясо по ціні творога.
-
А ми вже сьогодні півшмата з'їли. Вчора купила пузанину якраз 800 грам як в рецепті, разрізала на дві частини, наготовила спеції, сухого часнику не знайшла, мабуть у джерки останній раз використала, тому сало обмазала звичайним давленим часником. І сухого кропу у мене взагалі ніколи не має, обсипала з морозилки сирим. Все інше по рецепту і у мене чимало ще спецій залишилося, чому не зрозуміло. І це ще без кропу і часнику, а то б ще більше залишилося. Ще забула, солі мені здалося малувато, то я зверху ще присолила. Ніч в холодильнику, з ранку в скороварку, ще толком сало не вистигло, салко ще таке не застивше, але мені таке більше наравиться, тому вже відсмакували пів шматка . Спеції залишилися, тому треба знов купляти підчеревену і готувати. Тим більше що її ціна 140 грн кілограм, а смачно дуже за невеликі кошти.
-
Olima підписався на Підчеревина від Марії Михальченко
-
Дякую, а за рецептом Марії Михальченко я готую ліниві голубці. От наче всі їх вміють готувати, і я їх також робила по різному, а після того як спробувала за її рецептом, то готую тепер тільки такі голубці.
-
Наталя, оформи рецептом, бо тут загубиться. Я на цей рецепт око поклала, згодом спробую приготувати
-
А мені сьогодні так росольника закортіло, що прям зранку і зварила .
-
Добре мати гарних сусідів у прямому сенсі цього слова . Ось що мені подарувала моя сусідка щоб у мене всю зиму була петрушка, ще й цибульку вона туди встромила .