-
Публікації
841 -
Зареєстрований
-
Відвідування
-
Days Won
63
Olima last won the day on 5 червня
Olima had the most liked content!
Про Olima
-
Звання
Ветеран
Информация
-
Пол
Женщина
-
Город
Сумская область
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Вареники з полуницею
-
-
-
-
-
-
Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!
Olima відповів в тему Natali06 в Сад, огород ..Выращиваем сами
Наташа, троянди чудово-суперові. Я з трояндами поки не подружилася, декілька кущів є від старої хазяйки, але щось вони чаморошні сидять треба їх викинути, в на їх місце посадити інші сортові. Зато у мене розквітла півонія Бартзела. Дощі заливають у нас, то сьогодні зранку встигла з'їздити до дощу полуницю вибрати і знов дощ. -
-
-
-
Ех, цю коробочку та до мене би відправити.
-
Завидуйте виродки кацапські, ви нас ракетами з шахедами, бо ви на інше не здатні окрім вбивати, а ми, українці, торти печемо та квіти садимо, бо ми нація, а ви ГНІЙ.
-
Світлана, ти як? Бо сьогодні в Дніпрі був жах.
-
Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!
Olima відповів в тему Natali06 в Сад, огород ..Выращиваем сами
Трохи квітів для Вас -
У нас окрошку роблять на березовому соці, який закис. Це сама найсмачніша окрошка для мене. Можу її їсти поки не закінчиться, як кажуть до одурі.
-
Світлана, які враження від битої редиски? Зараз весь інтернет майорить цим рецептом. P S. У нас сьогодні окрошка. Я вже об'їлася її та лежу на дивані, ледь дихаю
-
Вчора згадала студентські роки в гуртожитку як ми купляли круглі вафельні коржи, перекладали їх фаршем, обмакували в яйце і смажили. Зараз це виявилося блюдо з модною назвою брізолі .
-
Твій Вова знає толк в каКлетах, я цілком його в цьому підтримую. Мені більше смакують із хлібом чим повністю м'ясні.
-
Сьогодні мені ліниво було щось готувати, а в морозилці лежала упаковка з АТБ суміші wok, то зробила філе курки з цією сумішшю і булгуром.
-
Вперше чую про борщ з ревенем. Все ж таки ревень має специфічний смак як для борщу. Компот, кисіль і пиріжки їла з ним, мабуть борщ на черзі буде .
-
Магда, як правильно морозити шпинат? В цьому році вдруге посадила його, в тому році сподобався мені він. Але я його не морозила, самі їли і пораздавала. В цьому році хочу спробувати заморозити.
-
Ого, я пару раз помилувалася лелеками і все. А тут як серіал, народ знає кого як звуть і хто як веде домоустрій у гнізді
-
Дівчата, привіт. Признавайтеся, хто в цьому році вже відкрив сезон заготовок? Я на вихідних закрила баночку щавлю . Ну як закрила? Порізала, перетрусила сіллю, натрамбувала півлітрову банку, закрила капроновую кришкою і в холодильник поставила. Цей спосіб мені найсмачніший в зеленому борщі потім. Раніше заморожувала, але зараз страшно, і місце займає, а головне, що смак програє після морозилки.