-
Публікації
799 -
Зареєстрований
-
Відвідування
-
Days Won
52
Olima last won the day on 11 грудня
Olima had the most liked content!
Про Olima
-
Звання
Ветеран
Информация
-
Пол
Женщина
-
Город
Сумская область
-
Olima reacted to повідомлення в темі: З Новим роком! З Різдвом Христовим!
-
Olima reacted to повідомлення в темі: З Новим роком! З Різдвом Христовим!
-
inucya reacted to повідомлення в темі: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
Наташшшка reacted to повідомлення в темі: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
Справжня господиня reacted to повідомлення в темі: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
Світлана, гарні оладки та сирники. А ще як додати сметану, то ваапще !!!
-
Наташшшка reacted to повідомлення в темі: Підчеревина від Марії Михальченко
-
Справжня господиня reacted to повідомлення в темі: Підчеревина від Марії Михальченко
-
Наташа, колись раніше я робила щось схоже на таке в мультиварці на режимі пар в корзинці для пару. Маринувала сало, потім його в пакет для запікання відправляла і в пакеті режим на пару 1 годину. А тоді витягти з пакету, витерти салфеткою і трохи в духовці запекти чи в мікро під гриль трохи для кольору. Кусочки робити невеликі, тоді було нам смачно, потім забулося про таке приготування, зараз з цим рецептом згадала той забутий.
-
Світлана, у нас в цьому році ціни на м'ясо свинини щось підозріло низькі. Ось я вчора м'якоть на фарш взяла по 170 грн., підчеревина - 140, балик -190, вирізка 200-220, а сало-адідас по 200 грн. Раніше таке було по 250 грн. Це домашні свині, не магазинні. Зате молочка дуже дорога, домашній творог 160грн, банка 3-л.молока 120. Не можу зрозуміти чому м'ясо по ціні творога.
-
Olima reacted to повідомлення в темі: Підчеревина від Марії Михальченко
-
Olima reacted to повідомлення в темі: Підчеревина від Марії Михальченко
-
Natali06 reacted to повідомлення в темі: Підчеревина від Марії Михальченко
-
Дяна reacted to повідомлення в темі: Підчеревина від Марії Михальченко
-
Справжня господиня reacted to повідомлення в темі: Підчеревина від Марії Михальченко
-
Наташшшка reacted to повідомлення в темі: Підчеревина від Марії Михальченко
-
Магда reacted to повідомлення в темі: Підчеревина від Марії Михальченко
-
А ми вже сьогодні півшмата з'їли. Вчора купила пузанину якраз 800 грам як в рецепті, разрізала на дві частини, наготовила спеції, сухого часнику не знайшла, мабуть у джерки останній раз використала, тому сало обмазала звичайним давленим часником. І сухого кропу у мене взагалі ніколи не має, обсипала з морозилки сирим. Все інше по рецепту і у мене чимало ще спецій залишилося, чому не зрозуміло. І це ще без кропу і часнику, а то б ще більше залишилося. Ще забула, солі мені здалося малувато, то я зверху ще присолила. Ніч в холодильнику, з ранку в скороварку, ще толком сало не вистигло, салко ще таке не застивше, але мені таке більше наравиться, тому вже відсмакували пів шматка . Спеції залишилися, тому треба знов купляти підчеревену і готувати. Тим більше що її ціна 140 грн кілограм, а смачно дуже за невеликі кошти.
-
Olima reacted to повідомлення в темі: Підчеревина від Марії Михальченко
-
Olima reacted to повідомлення в темі: Підчеревина від Марії Михальченко
-
-
Дякую, а за рецептом Марії Михальченко я готую ліниві голубці. От наче всі їх вміють готувати, і я їх також робила по різному, а після того як спробувала за її рецептом, то готую тепер тільки такі голубці.
-
Olima reacted to повідомлення в темі: Підчеревина від Марії Михальченко
-
Olima reacted to повідомлення в темі: Кухонні посиденьки (балачки)
-
Наталя, оформи рецептом, бо тут загубиться. Я на цей рецепт око поклала, згодом спробую приготувати
-
Olima reacted to повідомлення в темі: Кухонні посиденьки (балачки)
-
Olima reacted to повідомлення в темі: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
А мені сьогодні так росольника закортіло, що прям зранку і зварила .
-
Добре мати гарних сусідів у прямому сенсі цього слова . Ось що мені подарувала моя сусідка щоб у мене всю зиму була петрушка, ще й цибульку вона туди встромила .
-
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
Olima відповів в тему Natali06 в Сарафанное радио
Я нормально. Чи ще яка Оля? -
Наталочка, оце ти молодець, хай хлопцям смакує . 22 кг м'яса це ж треба день сидіти нарізати його , я ось 5,5 кг у неділю зробила так і то мені напряжно було. Зате зараз смачно. 5,5 кг якраз влізло на 10 лотків, але сушилося м'ясо в цей раз 10 годин бо трохи товще нарізала ніж в перший раз і лотків добавила, то довше і вийшло.
-
Прийшла звітувати за джерки. Все вийшло супер, пропорції ідеальні, солі не мало і не багато, зря хвилювалася. У мене було 2,1 кг куриного філе, наступний раз можна брати 2,5 кг, якраз буде на 5-ть лотків. Сухі не важила, бо джерки почали тягати з сушарки ще в процесі сушіння.
-
Наталочка, sos. Солі нітритної точно 25 грамів на 1 кг м'яса? Зважила 50 грамів на 2 кг м'яса, то на вигляд наче багатенько так солі.
-
Треба шукати інструкцію до Ізідрі. Мало нею користуюся, в основному тільки яблука сушила, але вже два роки не доставала її з коробки. Поки спробую для себе приготувати, як все вийде, то і брату зможу передавати їх. Те що солоного хлопці не хочуть, то я про це знаю, бо йдуть на позиції і воду з собою несуть лише для того щоб пити, все тягнуть на собі і не лише одну воду .
-
Наталочка, підкажи у тебе сушарка Ізідрі? Якщо так, то температура 60 градусів це на 2-му положенні? І ще, колись пробувала сушену курку терияки, то м'ясо з нітриткою замочити в соусі терияки? Як ти гадаєш? Завтра іду за м'ясом, не виходять у мене з голови джерки.
-
Я сьогодні вперше в житті скуштувала салат з селери. Виростила у себе в саду, вирішила спробувати і якщо б не сподобалося, то я б її не викопувала, а так перед морозами поїду рвати. Сину не сподобався, чоловіку і мені зайшов салат, іноді можна приготувати. Робила з морквою, яблуком, лимонним соком та олією.