Перейти до вмісту

Olima

Пользователи
  • Публікації

    841
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    63

Olima last won the day on 5 червня

Olima had the most liked content!

Про Olima

  • Звання
    Ветеран

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Сумская область

Відвідувачі профілю

88 346 переглядів профілю
  1. Наташа, троянди чудово-суперові. Я з трояндами поки не подружилася, декілька кущів є від старої хазяйки, але щось вони чаморошні сидять треба їх викинути, в на їх місце посадити інші сортові. Зато у мене розквітла півонія Бартзела. Дощі заливають у нас, то сьогодні зранку встигла з'їздити до дощу полуницю вибрати і знов дощ.
  2. Ех, цю коробочку та до мене би відправити.
  3. Завидуйте виродки кацапські, ви нас ракетами з шахедами, бо ви на інше не здатні окрім вбивати, а ми, українці, торти печемо та квіти садимо, бо ми нація, а ви ГНІЙ.
  4. Світлана, ти як? Бо сьогодні в Дніпрі був жах.
  5. У нас окрошку роблять на березовому соці, який закис. Це сама найсмачніша окрошка для мене. Можу її їсти поки не закінчиться, як кажуть до одурі.
  6. Світлана, які враження від битої редиски? Зараз весь інтернет майорить цим рецептом. P S. У нас сьогодні окрошка. Я вже об'їлася її та лежу на дивані, ледь дихаю
  7. Вчора згадала студентські роки в гуртожитку як ми купляли круглі вафельні коржи, перекладали їх фаршем, обмакували в яйце і смажили. Зараз це виявилося блюдо з модною назвою брізолі .
  8. Твій Вова знає толк в каКлетах, я цілком його в цьому підтримую. Мені більше смакують із хлібом чим повністю м'ясні.
  9. Сьогодні мені ліниво було щось готувати, а в морозилці лежала упаковка з АТБ суміші wok, то зробила філе курки з цією сумішшю і булгуром.
  10. Вперше чую про борщ з ревенем. Все ж таки ревень має специфічний смак як для борщу. Компот, кисіль і пиріжки їла з ним, мабуть борщ на черзі буде .
  11. Магда, як правильно морозити шпинат? В цьому році вдруге посадила його, в тому році сподобався мені він. Але я його не морозила, самі їли і пораздавала. В цьому році хочу спробувати заморозити.
  12. Ого, я пару раз помилувалася лелеками і все. А тут як серіал, народ знає кого як звуть і хто як веде домоустрій у гнізді
  13. Дівчата, привіт. Признавайтеся, хто в цьому році вже відкрив сезон заготовок? Я на вихідних закрила баночку щавлю . Ну як закрила? Порізала, перетрусила сіллю, натрамбувала півлітрову банку, закрила капроновую кришкою і в холодильник поставила. Цей спосіб мені найсмачніший в зеленому борщі потім. Раніше заморожувала, але зараз страшно, і місце займає, а головне, що смак програє після морозилки.
×