Перейти до вмісту

Olima

Пользователи
  • Публікації

    792
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    50

Olima last won the day on 29 жовтня

Olima had the most liked content!

Про Olima

  • Звання
    Ветеран

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Сумская область

Відвідувачі профілю

35 631 перегляд профілю
  1. Добре мати гарних сусідів у прямому сенсі цього слова . Ось що мені подарувала моя сусідка щоб у мене всю зиму була петрушка, ще й цибульку вона туди встромила .
  2. Наталочка, оце ти молодець, хай хлопцям смакує . 22 кг м'яса це ж треба день сидіти нарізати його , я ось 5,5 кг у неділю зробила так і то мені напряжно було. Зате зараз смачно. 5,5 кг якраз влізло на 10 лотків, але сушилося м'ясо в цей раз 10 годин бо трохи товще нарізала ніж в перший раз і лотків добавила, то довше і вийшло.
  3. Прийшла звітувати за джерки. Все вийшло супер, пропорції ідеальні, солі не мало і не багато, зря хвилювалася. У мене було 2,1 кг куриного філе, наступний раз можна брати 2,5 кг, якраз буде на 5-ть лотків. Сухі не важила, бо джерки почали тягати з сушарки ще в процесі сушіння.
  4. Наталочка, sos. Солі нітритної точно 25 грамів на 1 кг м'яса? Зважила 50 грамів на 2 кг м'яса, то на вигляд наче багатенько так солі.
  5. Треба шукати інструкцію до Ізідрі. Мало нею користуюся, в основному тільки яблука сушила, але вже два роки не доставала її з коробки. Поки спробую для себе приготувати, як все вийде, то і брату зможу передавати їх. Те що солоного хлопці не хочуть, то я про це знаю, бо йдуть на позиції і воду з собою несуть лише для того щоб пити, все тягнуть на собі і не лише одну воду .
  6. Наталочка, підкажи у тебе сушарка Ізідрі? Якщо так, то температура 60 градусів це на 2-му положенні? І ще, колись пробувала сушену курку терияки, то м'ясо з нітриткою замочити в соусі терияки? Як ти гадаєш? Завтра іду за м'ясом, не виходять у мене з голови джерки.
  7. Я сьогодні вперше в житті скуштувала салат з селери. Виростила у себе в саду, вирішила спробувати і якщо б не сподобалося, то я б її не викопувала, а так перед морозами поїду рвати. Сину не сподобався, чоловіку і мені зайшов салат, іноді можна приготувати. Робила з морквою, яблуком, лимонним соком та олією.
  8. Olima

    Квашана капуста від Справжньої господині

    Дякую за рецепт, от наче пропорції в рецепті майже однакові, а завдяки технології вже і по різному все виходить
  9. Щоб мати постійних покупців на капусту треба щоб капуста була дуже смачна, Світлана, ділись рецептом смачної капусти
  10. Ого, містове 65 грн. По мені так це і забагато для людей, які самі виростили, зібрали, привели до ладу та привезли на базар. А потім дивуємося, що все дороге, а тут лише за містове "винь та положь" 65 грн, а їх ще ж треба наторгувати.
  11. Дівчата, а хто вже відкрив сезон квашеної капусти? Я на вихідних накрошила, капуста в цьому році тверда, квасити вирішила з росолом на 1 літр води по 1 ст л. солі та цукру. Ввечері мабуть вже буде готова.
  12. Світлана, я цю рибу не пробувала, але моя подруга її нахвалювала і минулої зими казала, що тільки її купляла. А я так і не наважилася, вже не пам'ятаю що мене зтримувало чи то ціна на неї чи її вигляд .
  13. Ну раз пішла така гулянка, то я до пончиків Світлани виставляю суші чи роли (як правильно не знаю, тому не кидайте тапки ). Робила на день народження сина, бо йому окрім цього нічого не потрібно було готувати. А так як перед його днем народження у точці де звичайно ми замовляли ці штучки виявили сальмонельоз, то мамі прийшлось самій навчитися крутити їх. І скажу що це виявилося дуже просто, смачніше і по коштам в двічі дешевше, тому зараз я часто роблю їх.
  14. Дівчата, я знов до вас із квітами. Сьогодні передали, що вночі буде до -5 градусів, то я після роботи в терміновому порядку з'їздила до саду, зрізала всі жоржини і зірвала 2 гарбуза. Ще залишився порей, капуста та сельдерей. Це поїду на вихідні вже все забирати та викопувати жоржини.
×