Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 21 січня Я теж про Запоріжжя нічого не чула. В нас була зима, сніг лежав, морозець, красота. Потім два дні йшов дощ, все змило, було +7. Вчора знову -1, сьогодні вже -2 і пішов сніг. Неля права, чортішо, а не зима. І взагалі я вже весну хочу, сонечко хочу, розсадку хочу!!! 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 21 січня Світлано, про цей випадок в Запоріжжі і в новинах по тєліку було. Кримінальне Чікаго, їй богу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 21 січня Дівчата, а у мене в Розетці пропадали бонуси, то треба було щось замовити. У мене не має напольних вагів, але подумала, що при зважуванні я кожний раз буду розстроюватися, а воно мені треба? . Тому для радості вирішила замовити собі сковорідку для млинців . У мене є одна Тефаль, але щось останнім часом вона мені здається великою з діаметром 25 см, то захотілося мені з меншим діаметром, щоб млинці були меншими. Замовила ось таку Сковорода Ringel Pesto дяя млинців 22 см (RG-1137-22 p), сподобалася, вона така акуратненька і важкенька, на дні якась вставка із метала. Тефаль хоч і більша за розміром, а по вазі легенька. Вже сьогодні трохи наколотила тіста і спробувала пекти млинці, відставали причудово. Так що до масляної готова на всі 💯. 8 lana19, Lika_N, Дяна та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 21 січня Оля, яка гарна сковородочка! Я б від такої не відмовилася теж. В мене якась ноунейм, куплена в 2019 по акції за 100 грн. Писали, що керамічна, тоненька, легенька, але млинці на неї чудові! Теж 22 см. Давай млинці показуй, цікаво же. 2 Наташшшка та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 21 січня (змінено) Сьогодні вже з'їли їх, бо спекла тільки 7 штук. А завтра планую наколотити багатенько та смажити млинці на двох сковорідках, заодно і порівняю їх. Треба мені начинити сиром та в морозилці лежить серце з легенями. Буду варить лівер, робити фарш і в млинці. Мені ця обійшлася 60 грн + 500 бонусів було, тому і вирішила її взяти. Змінено 21 січня користувачем Olima 3 Справжня господиня, Наташшшка та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 975 Опубліковано: 21 січня 1 година тому, Olima сказав: спекла тільки 7 штук. А мене навчи пекти 7 млинців. Бо я вмію лише 70. Поки діти жили з нами, це було норм, а зараз, то забагато - дуже м'яко кажучи 1 2 Справжня господиня, lana19 та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 22 січня 11 година тому, Наташшшка сказав: А мене навчи пекти 7 млинців. Бо я вмію лише 70. Поки діти жили з нами, це було норм, а зараз, то забагато - дуже м'яко кажучи А давай я навчу взагалі не пекти їх 🤣🤣🤣. Ненавиджу пекти млинці, бо поки напечеш, то довго, а сожрати - це швидко. 1 2 Olima, Наташшшка та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 22 січня В 20.01.2024 в 19:06, спокусницЯ сказав: Вершки 400 гр. молоко спущене, варене 140 гр. можна ще додати 20-25 гр желатину, столову ложку коньяку, 1 ч. л розчинної кави ( розвести у воді, потім нею залити желатин. ) І шоколад туди потерти можна, і горіхове праліне ... Дуже смачно вийшло,вершки,сгущенка і желатин 6 irysska, Olima, Natali06 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 975 Опубліковано: 22 січня 2 години тому, irysska сказав: А давай я навчу взагалі не пекти їх Нєєє, це я добре вмію)) 2 години тому, natamylove сказав: Дуже смачно вийшло Наталя, смакота! Ми йдемо до вас 2 2 irysska, natamylove, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 113 Опубліковано: 22 січня В 19.01.2024 в 16:25, Natali06 сказав: Котики прийшли недавно( відносно))А все своє доросле життя я колекціоную статуетки. Мама « підсадила». Спочатку подарувала « любить- не любить» , потім « майська ніч» , а потім уже я почала збирати своі. Раніше купувала на барахолках. А тепер іх там майже не має. ( Останніх купила ту білу пару котів... Наталю, глянь яку я групу у fb знайшла https://www.facebook.com/groups/729635870549779/ Там всі хваляться своїми скарбами, є щотижневі тематичні рубрики, правда котиків я поки що не застала, зате Одарок з Карасем версій неймовірна кількість) 4 lana19, Olima, Natali06 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 24 січня Дівчата, хочу вам порадити от такий канал на ютубі https://www.youtube.com/@MAXforewer Дуже цікавий канал! Я на нього підписана. Вони часто роблять професійні дегустації молочних продуктів і складають рейтинги. От зараз подивилася про наші українські сири, багато цікавого!!!! 4 Olima, inucya, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 24 січня Світлано, а після перегляду виникло бажання хоч якийсь сир купити? В сенсі, є якісні, чи все 👎 Я намагаюся таке не дивитися, бо наслухаєшся, а потім і купити нічого - все якесь 💩 типу менше знаєш, краще спиш 😁 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 24 січня (змінено) Світлано, шо там у тебе в Дніпрі за вибухи? Змінено 24 січня користувачем irysska Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 24 січня 3 години тому, irysska сказав: Світлано, а після перегляду виникло бажання хоч якийсь сир купити? В сенсі, є якісні, чи все 👎 Я намагаюся таке не дивитися, бо наслухаєшся, а потім і купити нічого - все якесь 💩 типу менше знаєш, краще спиш 😁 Я покупаю Нідерланди по акціям чи польські сири. У нас у Варусі часто акції. Та й ми його не їмо кілограмами, 300 грамів мені на 2-2,5 неділі. 2 години тому, irysska сказав: Світлано, шо там у тебе в Дніпрі за вибухи? Збили дві ракети. Бабах був гучний. 1 2 inucya, irysska та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 24 січня Дівчата, ото сайт, що я вам порадила, там же не тільки сири. Вони дають фахову оцінку всієї продукції, типу масло, кефір, молоко тощо. То просто останній ролік про сири. Цікаво розказують. Також не тільки самі дегустують, а й через незалежні лабораторії перевіряють. 4 inucya, Наташшшка, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 077 Опубліковано: 24 січня В 22.01.2024 в 17:16, Магда сказав: Наталю, глянь яку я групу у fb знайшла https://www.facebook.com/groups/729635870549779/ Там всі хваляться своїми скарбами, є щотижневі тематичні рубрики, правда котиків я поки що не застала, зате Одарок з Карасем версій неймовірна кількість) Наталочка, дякую! Доєдналася. Так, там неймовірна краса. Деякі і своі знайшла)) Хочу вам теж дещо показати. На вашу думку, скільки років цій тарілці? Фото не дуже, завтра зроблю інше. 3 Магда, lana19 та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 25 січня Наталя, я таку таріль вже бачила, здається то минулий вік. А клеймо покажи. 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 077 Опубліковано: 25 січня Так)) клеймо датується 1920р 3 Справжня господиня, Магда та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 25 січня Це рарітет, бережи його. А я, дунька, віддала старовинний молочник, просто подарувала. Мій син жив з дівчиною, от прийшли вони до нас у гості і вона побачила той молочник. Я взяла і подарувала їй, бо він мене дратував. То була річ покійної свекрухи 1921 р.н., вона була з дуже заможної знатної сім*ї. А цей молочник стояв і мені був зовсім ні до чого, я взагалі молочниками не користуюся. І взяла і віддала з легким серцем, здихалася. Просто тоді я не цікавилася отими всіма антикварними і коштовними штуками, і в думках не було. А зараз вже бачу подібні штуки, розумію, що він теж був десь початку століття, а може і раніше. Отакої... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 077 Опубліковано: 25 січня Ще дві неділі назад, я в цьому геть не розумілася((( тепер звільнили квартиру покійноі свекрухи. І почалося... там скільки всякого накопиченого добра, що просто жах! Умене завалений весь дім. Куди його дівати?? Тільки коли стала виставляти на продаж, зрозуміла чому такий ажіотаж)) ось чайник . Хотіла продати. Виявилося клеймо 30-х років. Блюдця - 45року. І все таке інше. 5 Магда, Справжня господиня, Lika_N та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 25 січня Ні, ти продавати можеш, але спочатку для себе надо усвідомити цінність річі. Бо за копійки заберуть аж бігом, а воно тобі надо за безцінь віддати? Не спіши, розсортируй, пошукай подібне... Ще є аукціон Віоліті, там такого добра завалися! зате ціни реальні на такі речі. 2 Магда та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 077 Опубліковано: 25 січня Свєтік, дякую! До мене , як до жирафа це дійшло, але трохи пізніше. ))) Коли стала розбирати, що таке клеймо і для чого воно)) всесаме цінне залишу. Бо чесно кажучи, в мене такого ніколи не було... мама сирота, троє дітей.. Голота ще та була( Але вишкреблась, все нам дала. А тепер отаке» щастя, привалило. Сервізи ще запаковані, кришталя вагон, рарітети. Ще пркажу м‘ясорубку. Чи бачили ви таке диво?)) 3 Магда, Наташшшка та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 25 січня Я такої м*ясорубки ніколи не бачила. Це ну дуууже щось старовинне чи якесь закордонне. Цінна річ!!! Наташо, сервізи можеш продавати, якщо вони після 70х років, то вже пішла масовка і великої ціни не має. Але все одно треба дивитися, чи багато позолоти, чи багато ручного розпису, чи повний сервіз, чи немає сколів...Бо є такі, що випускалися дуже обмеженою партією и можуть коштувати немало. Якщо вони тобі не потрібні, то чого їх держати. Поки на ці речі є попит, то і продай. Бо мода пройде і все. 2 Магда та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 113 Опубліковано: 25 січня (змінено) 7 годин тому, Natali06 сказав: Ще пркажу м‘ясорубку. Чи бачили ви таке диво?)) Я бачила У мене є схожа, дісталася мені від покійних баби з дідом. Зараз буду хвалитися. На моїй клеймо 1899 року, Бельгія. Вона повністю робоча, ще в 80-х роках минулого століття нею ковбасу крутили. Внизу стоїть глек, теж старий, бабин, біля м'ясорубки та на верхній поличці - тарілки косівської кераміки, нові. Змінено 25 січня користувачем Магда 6 lana19, Справжня господиня, Olima та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 113 Опубліковано: 25 січня Я дуже люблю красивий посуд, але місця ж на нього не вистачає категорично. Дуже люблю якісну порцеляну, обожнюю різні красиві молочники, пашотниці, піали, плато, масляниці, маю багато всього, та ми цим всім і користуємося. Якби я могла, я б ще скільки всього скупила, держіть мене семеро Але це не дуже дешеве задоволення, та і місця займає багато, доводиться тримати себе в руках) 5 Olima, inucya, Natali06 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах