musinka 1 975 Опубліковано: 25 березня Да-да, точно! Этот канал. Я на него подписана, Но давно не заходила и забыла название. Но шортс точно не смотрела. А вот на обычном канале рецепты замечательные, и все доступно и подробно рассказывает. 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 26 березня (змінено) Ось таких дрібничок прикупила. Нічого особливого, в принципі. Багетницю вже й випробувала. Трохи переживала, бо прочитала, що є якісь китайські і до них страшенно липне тісто. Але все вийшло прекрасно. Багети просто випали з форми) Шпателі - то випадково мені попали з ковриком антипригарним. Я їх і не замовляла і навіть не помітила, коли вперше коврик розгорнула) Ще лопатку недорогу, ікеївську купила, забула покласти, як фоткала. В мене вже одна така є - зручно нею користуватись, то взяла ще одну. Змінено 26 березня користувачем Наташшшка 5 fronya40, inucya, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 26 березня Наташа, а шо то за трубочки в коробці? Мабуть, для чаю мате (але я тільки припускаю, бо ніколи його не пила). Всі прибамбаси мені сподобалися, а от про оті силіконові прихватки потім напиши. Чула, що вони не дуже захищають від гарячого. Задивляюся на них. І шо ото голубесеньке на фото справа внизу? 3 inucya, Наташшшка та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 26 березня Світланка, не знаю, може ті трубочки і для мате(треба почитати, що на коробці написано), але так як ми п'ємо лиш каву, чорний чай без домішок і...джин з тоніком і льодом, то ото для джину і взяла. Ну і для коктейлів різних, соків. З силіконовою прихваткою я як та шерепа пролетіла)) Бачила в одних знайомих, що вона причеплена до ручки духовки, а в ній лопатка, черпачок...І лише коли з ікеї вже приїхала, то роздивилась, що то прихватка! Спробую - напишу) 26 хвилин тому, справжня господиня сказав: І шо ото голубесеньке на фото справа внизу? Маєш на увазі мірну чашу з кришкою? Це вже другу я собі взяла. Першу брала під закваску. Але так як я зараз закваски веду всього 50гр, то ця чашка завелика для неї. Приспособилась в ній робити майонез ( з вашої подачі!). Все туди залила-закидала по міркам, вжик блендером, кришкою накрила - красота, льопатись-перекладати не треба. 2 inucya та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 26 березня (змінено) А мені сподобалась багетниці. Давно собі придбати хотіла, да все ніяк. Змінено 26 березня користувачем musinka 4 lana19, Наташшшка, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 31 березня В 26.03.2024 в 17:59, справжня господиня сказав: про оті силіконові прихватки потім напиши. Чула, що вони не дуже захищають від гарячого. Світланка, перевірила двічі - прекрасно захищають! Навіть тепленько в руку не було. Спеціально десь біля хвилини просто тримала нею гаряченне деко зі спеченими пиріжками - все ок. 2 Справжня господиня та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 31 березня 3 години тому, Наташшшка сказав: Світланка, перевірила двічі - прекрасно захищають! Навіть тепленько в руку не було. Спеціально десь біля хвилини просто тримала нею гаряченне деко зі спеченими пиріжками - все ок. От і добре, дякую. Я згадала, що то писали про прихватки з тонкого силікону як оті жабки та собачки. А твоя прихватка дебела, я роздивилася. Якщо побачу такі, то куплю. 2 lana19 та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 31 березня 1 година тому, справжня господиня сказав: Якщо побачу такі, то куплю. Це ікеївська 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 31 березня 5 хвилин тому, Наташшшка сказав: Це ікеївська Значить, не побачу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 31 березня 24 хвилини тому, справжня господиня сказав: Значить, не побачу Ну, колись же вони відкриються в нас. Були ж вже. Закрились через війну( 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 31 березня (змінено) 2 години тому, Наташшшка сказав: Ну, колись же вони відкриються в нас. Були ж вже. Закрились через війну( В нашому Дніпрі Ікеї не було. В невеликому магазині з люстрами був просто відділ Ікеї, я випадково натрапила. Продавали щось дуже нецікаве по великим цінам. Потім і його не стало. Це було років 15 назад. Змінено 31 березня користувачем справжня господиня 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 31 березня Світлана, є багато інтернет магазинів, які продають у нас ікеївські товари. І ціни у них лояльні, різні дрібнички можна сміливо у них замовляти. Я замовляю ось тут home-club.com.ua 2 Справжня господиня та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 31 березня Ось ця рукавичка https://home-club.com.ua/ua/ikea-10464382 3 lana19, Lika_N та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 31 березня 19 хвилин тому, Магда сказав: Ось ця рукавичка https://home-club.com.ua/ua/ikea-10464382 Наталя, дякую. Гарна рукавичка, аби була дешевша. Треба ж дві, ще за доставку візьмуть. Поки буду на картинку дивитися((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 31 березня 10 хвилин тому, справжня господиня сказав: Поки буду на картинку дивитися((( Там дуже часто бувають різні акції, іноді можна вхопити знижку до 50%. Якщо замовляти дрібний і не крихкий товар, то можна замовити доставку на поштомат чи на укрпошту, буде дешевше. А ще можна скооперуватися з кимось - доставка вийде ще дешевше. Я якось підсіла на цей магазин, дуже давно, ще років 7-8 тому, ще у нас Ікеї не було, назамовляла у них по акціях в різний час всього дуже багато. Особливо мені запав в душу скляний салатник, величезний, люблю його дуже, він у мене в сезон весняних зелених салатів кожен день використовується, як зараз пам'ятаю - коштував він тоді 27 гривень. 3 inucya, Наташшшка та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 31 березня Наталочка, ну не можна ж так))) Бац, посиланнячком, і в мене вже ніяка робота не робиться - зависла на посуді) От люблю посуд)) Насправді - дякую! 2 Магда та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 31 березня 15 хвилин тому, Наташшшка сказав: Наталочка, ну не можна ж так))) Бац, посиланнячком, і в мене вже ніяка робота не робиться - зависла на посуді) От люблю посуд)) Насправді - дякую! Ги-ги, не я це почала) А тепер сама нагадала собі про цей сайт - сиджу корзину набираю добра всякого) І я дуже люблю посуд, люблю гарні сервірування, а зараз так це майже основний мій антидепресант. Якось мені психологічно купувати посуд - ознака стабільності. 3 lana19, Lika_N та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 1 квітня 23 години тому, справжня господиня сказав: Наталя, дякую. Гарна рукавичка, аби була дешевша. Треба ж дві, ще за доставку візьмуть. Поки буду на картинку дивитися((( Я з тобою. Ось на що, а на прихватки витратити 400 грн + доставка, я не готова. Та і взагалі, аби вони взагалі знадобились, так як нам допомогають зброєю зараз... А як будуть влітку відключення (енергоінфрастуктура була захищена, типу, язиками мабуть), то і взагалі воно не треба. Та і хай поляки самі користуються ними. Це ж все з Польщі пруть. Все, виговорилась. 2 1 Магда, Справжня господиня та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 596 Опубліковано: 1 квітня Ирисочка! а ты Бернера тогда сохранила или все же продала?? Помнишь, я про отключения света тогда говорила. Не думала , что это будет так серьезно и так надолго(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 2 квітня 19 годин тому, lana19 сказав: Ирисочка! а ты Бернера тогда сохранила или все же продала?? Помнишь, я про отключения света тогда говорила. Не думала , что это будет так серьезно и так надолго(( Бернер лежить, наче і шкода продавати, іноді користуюсь. Але рідко. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 2 квітня Света? Напиши хоч щось. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 596 Опубліковано: 3 квітня У Светты все норм. Позже придет напишет. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 3 квітня 14 хвилини тому, lana19 сказав: У Светты все норм. Позже придет напишет. Дякую, Ланочко, вже все написала. 1 2 Наташшшка, lana19 та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 5 квітня В квартирі, де живуть мої квартиранти і де побило скло після недавнього прильоту, то за кошти міського бюджету поміняють вікна на металопластикові. Я сьогодні подала заявку, все безкоштовно і швидко. Тільки на лоджії вони не ставлять нічого, бо застеклення лоджій то забаганка мешканців. Отак. 6 inucya, Lika_N, Наташшшка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 7 квітня Принесла трохи краси. Бо щось розклеююсь( Дівчата, ви все вмієте...Віртуалку хто може поставити? 7 1 musinka, Дяна, lana19 та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах