lissaKi 3 630 Опубліковано: 6 грудня Вони типа на тазік для води щоб як раніше ноги розмочити 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 458 Опубліковано: 6 грудня 13 хвилини тому, Наташшшка сказав: Мені треба більші! Щоб на форму для багетів натягувались. І я відразу подумала, що мені треба більші, аби на мою велику миску для замісу хліба натягувалися) Я на МейкАпі купила шапочки для душу - я їх на корзинки з хлібом натягую, а от миску, поки тісто вистоюється, затягую плівкою, але мені не вистачає ширини рулона, доводиться декілька полосок натягувати. Потрібно буде зайти в Аврору, їх зараз багато кругом відкрилося. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 078 Опубліковано: 7 грудня 21 година тому, lissaKi сказав: Вони типа на тазік для води щоб як раніше ноги розмочити Ааа, зрозуміла. Треба пошукати. 21 година тому, Магда сказав: мені не вистачає ширини рулона, Наталка, а ширша плівка теж мала? В мене є шириною 50см Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 458 Опубліковано: 7 грудня 45 хвилин тому, Наташшшка сказав: Наталка, а ширша плівка теж мала? В мене є шириною 50см Такої у мене немає, я додумалася лише пергамент та фольгу різної ширини купувати. От тепер думай - що мені більше треба: оті "чепчики" чи широка плівка 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 078 Опубліковано: 7 грудня 1 година тому, Магда сказав: От тепер думай - що мені більше треба: оті "чепчики" чи широка плівка І те, і те. В мене плівка ширша і вужча, шапочки для душу, "чепчики" з аврори, три набора силіконових кришечок різного розміру - все нада Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 458 Опубліковано: 7 грудня 17 хвилин тому, Наташшшка сказав: все нада Та люди добрі! Мої шкафчики вже не закриваються! Але плівку таки пошукаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 078 Опубліковано: 7 грудня 1 година тому, Магда сказав: Мої шкафчики вже не закриваються! Значить ще шафок нада! 2 Магда та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 923 Опубліковано: Понедельник в 13:53 Дівчата, от таке знайшла, дуже позитивне щось не виходить спробую ще Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 349 Опубліковано: 4 години назад Дивлюсь я на цю красу і така гордість мене бере! Який же гарний наш народ! Про оте , вєлікоє, навіть згадувати не буду! Нашим народом не можна не захоплюватися! колядники Києва🇺🇦 4 1 РАДУШКА, lissaKi, Живчик та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 715 Опубліковано: 3 години назад 15 хвилин тому, Natali06 сказав: Дивлюсь я на цю красу і така гордість мене бере! Який же гарний наш народ! Про оте , вєлікоє, навіть згадувати не буду! Нашим народом не можна не захоплюватися! колядники Києва🇺🇦 Так, Наталочко, це неперевершено. Дівчатка одягнені у юпки. Як раз по сезону, щоб не змерзнути. Невідомо де вони їх знайшли. У мене аж серце защеміло, як побачила. Юпка - верхній жіночий одяг. По крою схожий на корсетку, тільки довша, з рукавами і теплої тканини. Мій дідусь (я його живим не застала) стільки подібного одягу перешив на машині Singer. Був знаменитим кравцем. Жив на хуторі. Приїздили до нього обшиватися із сусідніх сіл і міст. Коли зашли німці у хутор, то зупинилися у нього. Бо була сама велика хата. Мама ще розказувала, що стояв у них на подвір'ї на погребі танк. І німці чотирьох річну маму пригощали шоколадками. Так ось мій дідусь сказав своїм п'ятьом дітям, що ніколи їх не буде вчити шити, бо то каторжний труд. Десь лежать мамині корсетка і юпка розміру 42-44 у порожній холодній батьківській хаті. Пройшла ціла епоха... 2 Магда та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах