Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 1 лютого 1 година тому, Natali06 сказав: А подивись , що я знайшла!! Вірніше вони мене знайшли. Чоловік народний майстер( він іх робить) , а жінка розмальовує. І вже моі киці ідуть до мене!!! ОГОГО!!! та тут цілий притулок котиків!!! Я б вибрати не змогла. А Наталчин котик ото на задньому плані, так? шию тягне, Наталку виглядає. 2 Natali06 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 1 лютого В мене знову 37,2. Завтра іду до лікарки. 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 2 лютого 8 годин тому, справжня господиня сказав: ОГОГО!!! та тут цілий притулок котиків!!! Я б вибрати не змогла. А Наталчин котик ото на задньому плані, так? шию тягне, Наталку виглядає. Свєтік, та шо там вибирать)) вони ж мені звідти підморгують))) Деякі теж просилися до мене, але я взяла себе в руки і твердо сказала ім - ні! ( ну це пока що) Скажіть вони класнючі? Інна( художниця) сказала, що то всі три пари іхні .а я чомусь думала, що вони старіші((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 2 лютого 4 години тому, Natali06 сказав: Скажіть вони класнючі? Інна( художниця) сказала, що то всі три пари іхні .а я чомусь думала, що вони старіші((( Я тобі одразу сказала, що вони більш-менш сучасні. Раніше не робили таких фігурок, а якщо дуже рідко зустрічаються старовинні, то вони максимально схожі на звірів, не розписані. 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 4 лютого А де це всі? Світлано, як здоров'я? Бо шось ти зникла після походу до лікарні... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 4 лютого Марфута тута. В лікарки була, вона мені обслухала де достала, погнала мене на отой тест ПЦР, де до носа штрикають гострою палочкою. Нічого в мене не знайшли, чи так шукали, чи дійсно немає нічого. Вірус. Понавиписувала знов пілюлі, інгаляції. П*ю, дихаю. Т вже не підіймається, але КАШЕЛЬ такий, що виворачує всі внутрощі. Вона каже, що скоро пройде, треба це пережити, бо по-іншому ніяк! Та я хоч спати вже можу лежачи, а не сидячи. Сьогодні я повинна була виходити на нову роботу, але сказала, що треба дома побути до одужання. Ждуть. Отакої. 4 irysska, Наташшшка, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 4 лютого Світлано, я рада, що більш менш все гаразд О, ти на роботу влаштувалася? Будеш діловою леді 2 Olima та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 5 лютого І в мене є старенькі. Скільки років не знаю, але так як то сестри бабулі, то думаю точно до 1970 . Плями, то від віку, не бруд. 5 irysska, inucya, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 7 лютого Пішла вчора на роботу, знову буду воду продавати, вже в іншому місці. А чого дома сидіти безоплатно? От на робочому місці Ще і кохве буду робити, отакої. 5 Наташшшка, lana19, irysska та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 7 лютого Світлано, хай тобі добре працюється на новому місці. Так а ти на замовлення зараз не готуєш? А як дача почнеться, то як будеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 7 лютого Світлана, вдячних тобі покупців. А в яку ціну у Вас вода? У нас в сусідньому будинку стали продавати очищену воду, спочатку була по 1,5грн, зараз підняли до 2 грн. Але всеодно будемо купляти, бо в чайнику за півтори роки накипу не має. А з крану то накип дуже великий, хоча вода у нас в крані смачна, артезіанська. 2 inucya та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 7 лютого Поки що буду ходити 3 дні через 6. З 9 ранку до 19 вечора без перерви. Зміна 350 грн. +процент від продажу супутніх товарів і кохве. З березня буде 400 і робота до 20 вечора. Субота-неділя з 10 ранку. Це поруч з моїм домом, пройти 150 метрів, окреме приміщення з туалетом, на самому початку нашого базару. Людей небагато, бо в прошлому році я була на іншій точці і там дуже багато роботи було, не присісти. З дачі буду приїжджати на роботу, в мене електричка прям поруч і приходить о 7-30 ранку, вспіваю ще й в АТБ сходити. Вова буде на дачі на хазяйстві, хай ворушиться теж. Так шо все якось устаканиться, аби все було спокійно навкруги. Оля, вода в нас в водоматах по 1,40, але люди скаржаться на якість ту. В мене вода столова по 1,50 і мінеральна по 2 грн. Для пенсіонерів в мене по 1,20 і 1,50 , це льготна ціна. Мінеральна вода без газу, звісно, вона штучно мінералізується, збільшене фтор, калій, кальцій і магній, вона м'якша. Беруть однаково і ту, і ту. Оце така установка, працює повністю автоматично. 4 inucya, irysska, Дяна та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 7 лютого irysska! Ирисочка! Надивилась і захотіла пампушок. Я НІКОЛИ їх не їла. Розповідай усі таємниці – які найсмачніші? Їжа Полтавщини. ДНК української кухні І ось цей Шулик! 1 irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 8 лютого 😂 Іриска взагалі пампушки не любить. Я чесно їх ніколи і ніде не їм. Вареники, пельмені - це обожнюю, пампушки - ні. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 8 лютого АААА! Не пампушки! Галушки! Але ти мене зрозуміла! 1 irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 8 лютого (змінено) Що те, що те я не люблю))) але я зрозуміла, галушки то не моє. Я колись купила в пекарні пампушки з часником. Смачно пахло, прям клас. Потім почало набридати, дуже стійкий аромат. Потім голова розболілася (може співпало так, не знаю). І з тих пір від пампушок з часником як відвернуло. Хоча часник сам по собі і використовую, і їм, все ок. Це як десертне вино, з інституту не пью 🤭🍷 його, люблю "сухарик". Змінено 8 лютого користувачем irysska 2 Olima та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 8 лютого Дівчата, а де наша Неля? Щось її не чути і не бачити. Все гаразд? 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 8 лютого Шо, знову я загубилася? Да ні, тута я. Заходжу, читаю, но писати леньки. Да і нічого такого нема чім поділитися . Все по старому, ніяких новин. Хіба що з рукою, вірніше передпліччя ліве, вже 2 місяця мучаюсь .Болить і ніяки ліки, розтирки не допомогають. Управляють на кухні однією правою. І з острахом жду сезону посадки. Зараз вже надо виходить на вулицю, хоч виноград почати обрізати, но руку доверху не зможу підняти. А ще в нас радість! В неділю приїжджають дочка з онуком. Так шо будемо з дідом нянчится. нянчится. 2 2 Справжня господиня, irysska, Наташшшка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 8 лютого Ага, я тебе загубила. Рада, що ти знайшлася 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 9 лютого ну откуда все время лезет этот долбанный Золотой стандарт??? прибейте уже его навсегда. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 9 лютого Их много. У всех адрес Mail.ru. Не успеваем сбивать. То росийские шахеды, то росийские спамеры. По всем фронтам нас "спасают" 1 irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 108 Опубліковано: 9 лютого 5 хвилин тому, lana19 сказав: Их много. У всех адрес Mail.ru. Не успеваем сбивать. То росийские шахеды, то росийские спамеры. По всем фронтам нас "спасают" А є можливість заблокувати реєстрацію з mail.ru? Чи, може, тимчасово обмежити можливість коментувати свіжезареєстрованим учасникам, на приклад, дозволити створювати дописи через пару днів після реєстрації? 2 irysska та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 9 лютого Написала Тохе. Може дістане десь антиспамерне ППО 3 Магда, Olima та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 11 лютого Дівчата, допоможіть. Влітку закатувала свої помідори у власному соку без оцта, тільки сіль і трошки цукру. Дві банки з*їли, були дуже смачні. Вчора відкрила останню банку 2л і вона кисла! Не вибухнула кришка, але є трохи білого нальоту і помідори і сік кислі, їсти не годяться. Викинути таке я не можу. Зараз познімала з помідорів шкірку и перебила блендером, в каструлі таке собі пюре помідорне. Що з нього можна зробити, аби пішло в їжу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 11 лютого В борщ! Кетчуп - добавь яблоки, морковку, перец, лук, сахар +специи. Капусту потушить.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах