Дяна 2 788 Опубліковано: 8 березня, 2016 Девочки, всех с праздником!!! " Прогуливаясь вдоль бульвара, В надежде повстречать подруг, На входе у пивного бара Столкнулись как-то Цеткин Клара Нос к носу с Розой Люксембург..... Партийные две активистки, Опустошив бутылку виски, А следом пять бутылок пива, Сошлись на том, что день счастливый, Что поднялось их настроенье, И тут же приняли решенье: На будущее, каждый год, В день этот собирать народ, Но чтобы только женский род! Не все же Фридриху и Карлу Кутить в гостиницах шикарных, Рабочие позоря массы, Партийную транжиря кассу! Долой мужскую дребедень! Мы тоже люди! И с азартом Международный женский день Объявлен был 8 Марта! 10 Юлькин, Sakura, Vilapo та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 8 березня, 2016 Девочки! С праздником!!! Любви, радости, побольше солнышка и теплоты!!!! 10 УкраІнка, Юлькин, lissaKi та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 8 березня, 2016 У меня сегодня праздник, круче он, чем Новый год. Ты с утра в постель мне подал замечательный компот. Не нашел на кухне кофе. Он - на полке, где всегда. Ты об этом знать не можешь. Впрочем, это ерунда. Ты компот налил в бокальчик со щербинкой на боку. Не нашел, сказал ты, чашки. Это я понять могу. Я ж не зря вчера старалась спрятать всё, что жалко бить, Чтоб сегодня самой доброй и терпимой самой быть. Полбокальчика компота на постель ты расплескал. Не волнуйся, милый, что ты, дай-ка мне скорей бокал. Я допью его с улыбкой, с благодарностью допью. А за новую простынку как-нибудь потом убью. Ты яичницу пожарил?!?!!! Прямо будто я в раю? Пусть она со скорлупою, я её пережую. Ой, а это что? Мимоза? Да когда же ты успел? Ах, вчера? И ловко спрятал? Удивить меня хотел? Где же ты её припрятал? Да-а? В костюм свой выходной? Ни за что б не догадалась! (чистить буду в выходной.) Сам помоешь всю посуду? Две тарелки? Бац! Одну. Не волнуйся, всё в порядке. Веник вон стоит, в углу. До чего ж ты мил сегодня, просто хочется рыдать. Собираться? К маме в гости? Не могу тебя узнать! Тёщу - мамой? Это круто! Я не смела и мечтать. На руках нести не надо, лучше за руку держать… Я не вздрогнула ни разу, улыбалась во весь рот. Не сказала ни "зараза", ни "безрукий", ни "урод". Хорошо, что праздник женский не решили удлинить. Ведь реально невозможно долго это выносить!!! 12 Lika_N, lissaKi, Дяна та 9 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 8 березня, 2016 Вітаю всю чарівну половину людства зі Святом жінок, весни та краси. Будьте завжди бажані, веселі, красиві. Щастя Вам, здоров’я та кохання. І нехай чоловіки будуть у Ваших ніг — не тільки в цей день, але й в усі інші 364 дні на рік ! 8 Lika_N, Vilapo, Юлькин та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлькин 5 450 Опубліковано: 8 березня, 2016 Девочки, дорогие, с праздником!!! 7 УкраІнка, Lika_N, Виталинка та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toxa 1 697 Опубліковано: 8 березня, 2016 А теперь неофициальная открытка))))) 9 Kira, lissaKi, Юлькин та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 9 березня, 2016 Вот и кончились букеты, смс, звонки, конфеты, цветы, встречи, расставанья, поцелуи, пожеланья... Вновь любимый на диване и на вас он ноль вниманья... Сушнячок, лицо помято... Девочки, с 9 марта! 11 УкраІнка, Мері, Vilapo та 8 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 7 квітня, 2016 Вітаю всіх зі святом Благовіщення!!!! Нехай Благовіщення прийде І вам здоров'я принесе,Нехай Господь благословить,Нехай за все винагородить. Живіть весело завжди,Щоб не прийшла до вас в будинок біда,Щоб нудьга чужою вам була,І радість вас знайти змогла! 3 УкраІнка, Алцьона та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 8 квітня, 2016 Всех Аллусиков и Лорочек поздравляю с днем ангела!!!! 3 Izvarina, lana19 та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 606 Опубліковано: 8 квітня, 2016 Аллусики и Лорочки! Будьте счастливы! 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sakura 2 296 Опубліковано: 23 квітня, 2016 Вітаю всіх з Вербною неділею! На душі святково, радісно й привітно,Бо прийшла сьогодні неділенька Квітна,Із лозою й цвітом,добрими словами,Ми співаєм Богу радісно,-Осанна. І вітання друзям шлемо ми чудові,Хай до всіх торкнуться гілочки вербові,Хай молитви щирі лиються рікою,Бог благословляє щастям і спокоєм, Хай осяє душі щедра Божа ласка,І життя минає, як щаслива казка.Хай здорова буде вся ваша родина,В мирі процвітає рідна Україна. 6 Natali06, Kira, УкраІнка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 606 Опубліковано: 1 травня, 2016 12 nestr, ang-kay, fronya40 та 9 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 137 Опубліковано: 1 травня, 2016 12 УкраІнка, Vilapo, Уляна-ляна та 9 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 1 травня, 2016 С праздником всех православных! С великой светлой Пасхой! Мира и процветания вашему дому, благополучия и счастья! Христос Воскрес! 10 Vilapo, Izvarina, Алцьона та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 1 травня, 2016 Христос Воскресе! С праздником, дорогие мои! Мира, любви, здоровья и благополучия!!! 9 Уляна-ляна, Виталинка, Izvarina та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 1 травня, 2016 Дорогі дівчатка і хлопчики, щиро вітаю Вас з святом! 9 fronya40, Jefry, Izvarina та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 929 Опубліковано: 1 травня, 2016 Мої вітання також!!!!! 8 УкраІнка, Izvarina, Jefry та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Виталинка 1 679 Опубліковано: 1 травня, 2016 8 УкраІнка, Izvarina, lana19 та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sakura 2 296 Опубліковано: 2 травня, 2016 Христос Воскрес! Щиро вітаю усіх із радісним і світлим святом – Воскресінням Христовим! Нехай Великодні дзвони принесуть у ваші домівки безмежну радість і достаток, спокій і благополуччя, щастя і міцне здоров’я, наповнять серце добром і милосердям. 6 Алцьона, Vilapo, Natali06 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 19 червня, 2016 Щиро всіх вітаю З ЗЕЛЕНИМИ СВЯТАМИ, З ДНЕМ СВЯТОЇ ТРІЙЦІ! В житті по-різному буває Не завжди квіти, радість, спів. Та все ж нехай вас обминаютьНезгоди, гордість, сум і гнів. Ростіть дітей на славу людямІ будьте щирі на доброВам все віддасться, все в вас будеКохання, спокій і тепло. 5 Kira, irysska, Алцьона та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 19 червня, 2016 Жителей форума, причастных к медицине, поздравляю с их профессиональным праздником- С ДНЕМ МЕДРАБОТНИКА!!! 7 N@T@, inucya, Grypana та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 19 червня, 2016 Всех с праздником - Со Святой Троицей и Днем медицинского работника! 6 Natali06, Kira, inucya та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 16 липня, 2016 Поздравляю Танечку Фроничку и всех девочек бухгалтеров с их профессиональным праздником, С ДНЕМ БУХГАЛТЕРА!!! 3 Юлькин, Vilapo та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 14 серпня, 2016 Вітаю всіх зі святом!!! 5 УкраІнка, Sakura, Grypana та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 19 серпня, 2016 Всіх форумчан вітаю зі святом! З яблучним Спасом вас! з Яблучним Спасом вітати Вас хочу, хай сонця промінчик в оселю ввійде! Хай родяться яблука кожного літа, а лихо й біда Вашу хату мине! 7 Grypana, Vilapo, Виталинка та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах