Наташшшка 1 041 Опубліковано: 9 серпня, 2024 Наталочка, яка ти молодець! Видерла малечу з лап смерті. Х'ю - красунчик. Мої діти забрали своїх котів. Я видихнула) 2 Natali06 та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 243 Опубліковано: 15 серпня, 2024 Дівчатка, Свєточка, Наталочка, дякую! Обовʼязково передам Хʼюшику вашу підторимку. ) він дуже розумний хлопчик. Ще ми називаємо його « творожним» хлопчиком) Обожнює кисломолочний сир( творог) Але будь який істи не буде. Тільки смачний. Навіть від одного продавця не завжди ість. Отакий наш « лакмус») ось знайшла фото на 4 день. Це перше його фото . Придивіться до його очей( ну і як обіцяла відео)Тут йому місяць ітиждень. І він ще не ходить. ( Дітки які поряд для порівняння. Вони меньші за нього на тиждень. att.idsQIX4nwvlHskHZH_fcrLahHIDnLZPaGaUypVtBjGY.mp4 4 1 Магда, Наташшшка, Lika_N та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 350 Опубліковано: 29 серпня, 2024 Кажуть що коти це вода і як в таке не повірити? От як оця морда змогла просунутися між вазами з квітами і не перевернути їх, притому, що зверху висить телевізор, який не дає йому розігнутися, а кругом 4 вази близенько друг до друга наскільки квіти дозволяють. 4 4 Дяна, Магда, Lika_N та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 365 Опубліковано: 31 серпня, 2024 В 29.08.2024 в 09:41, Olima сказав: Кажуть що коти це вода і як в таке не повірити? От як оця морда змогла просунутися між вазами з квітами і не перевернути їх, притому, що зверху висить телевізор, який не дає йому розігнутися, а кругом 4 вази близенько друг до друга наскільки квіти дозволяють. Та й морда і дупця там чималенькі) але ж просочилася таки! 2 lana19 та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 681 Опубліковано: 5 жовтня, 2024 3 Lika_N, inucya та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 243 Опубліковано: Четверг в 19:21 Знайомтесь ще +1 в нашому прайді. ХлопчикТого. Моє сонечко) ❤️ 7dd7482d-750c-486a-b232-6dc430d705e3.mp4 6 УкраІнка, Olima, Справжня господиня та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 838 Опубліковано: учора в 06:35 Наталя, ну показала нам нового красотуна, тепер розказуй про нього - хто, звідки, чого... 3 Olima, Natali06 та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 243 Опубліковано: учора в 07:15 Свєтік, та що тут розповідати) Було в нас пʼятеро діток. Цього любила найбільше , він як сонечко) Самий гарніший) Чи може того, що саме до нього прикипіла душею). Його самого першого забрали в родину. Відвезла всусіднє місто, бо вони не могли приіхати. Тим часом всі інші дітки вже поіхали вродини. І начебто і сімʼя длянього гарна була. Брали для компаніі своєму дорослому лисику. Я завжди хвилююсь за своіх діток. Сто раз його перепитала, чи прийме, чи не приревнує? « та нє, у нас добрий котик» ( І все було добре. Зізвонювались, фотки присилали. А через місяць - 📞 дзвінок( Іхній кіт до нього агресує(( А ці коти , це ж діти. Хіба я могла дозволити його ображати! Знову поіхала- забрала. Привезла своє сонечко, а він став як « іжачок» Не мурчить( а мурчав, як трактор)Який замкнутий. Істи з усіма боіться(якийсь зашуганий(( Довго повертався до свого стану сонечка) Отак і не змогла його знову комусь довірити. Хоч і багато в нас голожопиків, але то 🧡 Залишився з нами. 3 3 Olima, Наташшшка, УкраІнка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 838 Опубліковано: учора в 10:05 Наталя, і правильно зробила, що забрала. Хай в твоїй люблячій родині живе, чим десь потерпає. А може ще й буде в нього зміни в житті, не загадуй. 1 Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 243 Опубліковано: учора в 18:51 Ой Свєт, не знаю… Хотіла Адель з собою забрати ( поступила в Богомольця) , а що він там буде сам робити( Знову йому звикати.. 3 УкраІнка, Справжня господиня та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 838 Опубліковано: 14 годин назад Хто така Адель, яка поступила в Богомольця і чого її забирати?... нічого не зрозуміла... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 243 Опубліковано: 8 годин назад Свєтік, та тебе ще не було з нами, як моя Аделька була моделю в моіх хлібах) Адель, моя внучата племінниця. Але тоді вона була ще дитинкою) А вже зараз юна пані, яка поступила в інститут. Так от, хоче забрати його в Киів. А як він там буде цілий день сам в квартирі? ( Ім неможна бути самим . Цій породі, дуже потрібно , щоб хтось був поряд) 5 Справжня господиня, Магда, Lika_N та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах