Перейти до вмісту
Natali06

Наші улюбленці

Recommended Posts

Наталочка, яка ти молодець! Видерла малечу з лап смерті. Х'ю - красунчик.

Мої діти забрали своїх котів. Я видихнула)

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Дівчатка, Свєточка, Наталочка, дякую! Обовʼязково передам Хʼюшику вашу  підторимку. ) він дуже розумний  хлопчик. Ще ми називаємо  його  « творожним» хлопчиком) Обожнює кисломолочний сир( творог) Але будь який істи не буде. Тільки смачний. Навіть від одного продавця не завжди ість. Отакий наш « лакмус») 

ось знайшла фото на 4 день. Це перше його фото .  Придивіться до його очей(  

ну і як обіцяла відео)Тут йому  місяць ітиждень. І він  ще не ходить. ( Дітки які поряд для порівняння. Вони меньші за нього на тиждень. 

IMG_1078.jpeg

Поділитися повідомленням

Кажуть що коти це вода і як в таке не повірити? От як оця морда змогла просунутися між вазами з квітами і не перевернути їх, притому, що зверху висить телевізор, який не дає йому розігнутися, а кругом 4 вази близенько друг до друга наскільки квіти дозволяють.

IMG-7718714c876c801cb8147fdb805d83f5-V.jpg

Поділитися повідомленням

В 29.08.2024 в 09:41, Olima сказав:

Кажуть що коти це вода і як в таке не повірити? От як оця морда змогла просунутися між вазами з квітами і не перевернути їх, притому, що зверху висить телевізор, який не дає йому розігнутися, а кругом 4 вази близенько друг до друга наскільки квіти дозволяють.

Та й морда і дупця там чималенькі) але ж просочилася таки!

Поділитися повідомленням

Поділитися повідомленням

Знайомтесь ще +1 в нашому прайді. ХлопчикТого. Моє сонечко) ❤️

Поділитися повідомленням

Наталя, ну показала нам нового красотуна, тепер розказуй про нього - хто, звідки, чого...

Поділитися повідомленням

Свєтік, та що тут розповідати) Було в нас пʼятеро діток. Цього любила найбільше , він як сонечко) Самий гарніший) Чи може того, що саме до нього прикипіла душею). Його самого першого забрали в родину. Відвезла всусіднє місто, бо вони не могли приіхати. 
Тим часом всі інші дітки вже поіхали вродини. І начебто і сімʼя длянього гарна була. Брали для компаніі своєму дорослому  лисику. Я завжди хвилююсь за своіх діток. Сто раз його перепитала, чи прийме, чи не приревнує? « та нє, у нас добрий котик»  ( І все було добре. Зізвонювались, фотки присилали. А через місяць - 📞 дзвінок( Іхній кіт до нього агресує((   А ці коти , це ж діти. Хіба я могла дозволити його ображати! Знову поіхала- забрала. Привезла своє сонечко, а він став як « іжачок» Не мурчить( а мурчав, як трактор)Який замкнутий. Істи з усіма боіться(якийсь зашуганий((  Довго повертався  до свого стану сонечка)  Отак і не змогла його знову комусь довірити. Хоч і багато в нас голожопиків, але то 🧡 Залишився з нами. 

Поділитися повідомленням

Наталя, і правильно зробила, що забрала. Хай в твоїй люблячій родині живе, чим десь потерпає. А може ще й буде в нього зміни в житті, не загадуй. 

Поділитися повідомленням

Ой Свєт, не знаю… Хотіла Адель  з собою забрати ( поступила в Богомольця) , а що він там буде сам робити(  Знову йому звикати.. 

IMG_7417.jpeg

Поділитися повідомленням

Хто така Адель, яка поступила в Богомольця і чого її забирати?... нічого не зрозуміла...

Поділитися повідомленням

Свєтік, та тебе ще не було з нами, як моя Аделька була моделю в моіх хлібах) Адель, моя внучата племінниця.  

Але тоді вона була ще дитинкою) А вже зараз юна пані, яка поступила в інститут. Так от, хоче забрати його  в Киів. А як він там буде  цілий день сам  в квартирі? ( Ім неможна бути самим . Цій породі, дуже потрібно , щоб хтось був поряд) 

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз