lana19 20 605 Опубліковано: 30 вересня, 2022 Виталий Ковальчук 1 д. · * * * Листья клёна цвета янтаря. Небо льёт дождями без поблажки. Вот я и дожил до октября В салтовской своей многоэтажке. Он суров, но до сих пор красив, В бойню оказавшись в самой гуще, Салтовский простреленный массив, Выстоявший, выживший, живущий. Этот город не накрыла тьма, И живут не ради пьедестала Саржин яр и Новые Дома, И трамвай у Южного вокзала. Этот город в кровь мою вошёл, Искренне, без пафоса и грима. И вот это харьковское «шо», Кажется, уже неистребимо. Салтовка. Осенняя заря. Мчат куда-то листья-непоседы. Вот я и дожил до октября. …Значит, доживу и до победы. 29.09.2022. 3 musinka, Справжня господиня та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 30 вересня, 2022 Тихої всім ночі! Вторгнення Росії до України. Війна. Вересень 2022 День 219 1 1 Олька та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 1 жовтня, 2022 Дівчата, кацапам не дойде. Вони тільки радіють, бо нелюди. 5 musinka, Магда, Olima та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 1 жовтня, 2022 (змінено) С утра не могла зайти, только недавно дали свет, со вчерашнего дня. Кількість постраждалих через ракетний удар росіян по цивільній колоні під Запоріжжям зросла до 118. Загинули 30 людей ( вже 31 людина), 88 поранених - повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі марафону. Запорiжжя вперше атакували модернiзованними ракетами. Піротехніки наші на місці розповіли, що вибух ракети стався при зіткненні із землею. Це зроблено для того, щоб якнайбільше людей загинуло. І ми побачили, як це діє смертоносно та скільки людей може загинути, – сказав Денис Монастирський. За його словами, внаслідок ракетного удару загинули 31 людей. Серед них – двоє дітей. Постраждали 88 людей. Відомо, що загинув один поліцейський, а 27 отримали поранення. - Якраз поліцейські в цей час мали зміну, тому так багато постраждалих. Діти поліцейські ховали дітей, людей, тому що прильоти ракет були в ряд серій. Зважаючи на щільність транспорту, на тому місці збору гуманітарної колони жертв могло бути значно більше. Поранені поліцейські мені розповідали, що якби ракетний удар був на 5 хвилин пізніше, то на тому місці було б уже вдвічі більше машин, – наголосив керівник МВС. За його словами, поряд не було жодних військових об'єктів чи техніки. Щоранку на тому місці збираються авто в гуманітарну колону, щоб відвідати родичів: переважно це жінки, діти та старші люди, які пересуваються на стареньких автомобілях у той бік, а ввечері їдуть назад. Змінено 2 жовтня, 2022 користувачем musinka 4 3 Natali06, Олька, fronya40 та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 1 жовтня, 2022 (змінено) Українські військові зняли російський прапор на в'їзді до звільненого села Шандриголове Донецької області. Відео із соцмереж. video-0c7224d30544560e77348563c6abbaa7-V.mp4 ⚡️В мережі з'явились фото ЗСУ в Ямполі Донецької області. Змінено 1 жовтня, 2022 користувачем musinka 4 2 Магда, irysska, Олька та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 1 жовтня, 2022 Первые пленные окупает из-под Лимана Колона російської техніки, яка тікала вчора з Лиману. В мережі з'явилося ще два відео із Лимана Донецької області. Нажаль они не вставляются на форум. Одно з цiх вiдемо - Украинский флаг над Лиманом! video-79e7241f0a8914c4a4a867e9826a6eae-V.mp4 video-79e7241f0a8914c4a4a867e9826a6eae-V.mp4 1 1 lana19 та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 1 жовтня, 2022 video5314368261763114136.mp4 1 musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 1 жовтня, 2022 (змінено) Света, спасибо что поставило видео. У меня это видео опять в мою галерею не грузится. Как и еще одно, где "вторая армия" драпает. Наши города, поселки, села потихоньку освобождаются от рашистских окупантов. Скоро дела пойдут еще веселее. Да, это значит что скоро и Донецкая, и Луганская, и Запорожская, и Херсонская, и конечно же Крым вернуться домой! А тем упоротым мадамам, кто вчера "танцевал на костях", поздравляя друг друга, и принимая поздравления, я думаю придется собирать свои нажитые в Украине пожитки и валить на так обожаемые ими территории. Я думаю где-нибудь на окраинах Сибири или за Уралом им найдется местечко. Если же конечно подруги не подсобят устроится поближе. Змінено 2 жовтня, 2022 користувачем musinka 7 1 Магда, fronya40, Олька та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 1 жовтня, 2022 Вчера кто-то пу слушал? Я вчера только тезисно. А сегодня набралась мужества и...я в шоке. И шок даже не от присоединения. Может позже напишу. Сегодня даже рф переписисторики в обмороках на своих каналах. 2 1 Olima, fronya40 та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 1 жовтня, 2022 Я не слушала, у меня света сутки не было. Только тезисно, то что ты мне пересказала. И сегодня послушала Стерненко. На большое меня не хватило, целый день синие жарила. Но и желания особого нет слушать этот бред сивой кобылы бункерного старца, вышедшего с ума. 6 Olima, fronya40, irysska та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 928 Опубліковано: 1 жовтня, 2022 Я не слушала, этот голос с апломбом Гитлера ну не могу...но читала на каком то прибалтимском сайте. Это мерзкое существо. Куда до него Гитлеру. И его поданные, такие же мрази. Берегите нервы,нам ещё страну восстанавливать . 1 1 2 musinka, Магда, irysska та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 1 жовтня, 2022 Тихої всім ночі без прильотів, крім русні. Русня хай....Ну ви зрозуміли. Чекаємо на указ про виключення всіх окупованих територій. Щоправда, не від путіна, а від ЗСУ! Наші хлопці роблять це краще. Вторгнення Росії до України. Війна. Жовтень 2022 День 220 1 Олька reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 2 жовтня, 2022 Лиман внесён в Книгу рекордов Гинесса за самое минимальное пребывание в составе РФ. 😁 Обережно, кадры 18+ video-e1bcba3a6336eca3276f5b5e1f9a1a44-V.mp4 1 1 1 irysska, lana19 та Sonnenblumen reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 2 жовтня, 2022 Дело продвигается! Надеемся на остальных. А в это время интересненькая информация в сети появилась ⚡️ *Президент РФ Путін особисто наполіг на обміні полонених захисників "Азовсталі" на Віктора Медведчука. Його попереджали про наслідки, та той нікого не слухав. Проти обміну виступала і Федеральна служба безпеки РФ.* Про це з посиланням на американських та українських чиновників, які захотіли залишитись анонімними, повідомляє Washington Post. *YouTube "БЛИСКАВКА"* - 1 1 lana19 та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 2 жовтня, 2022 (змінено) 22 години тому, fronya40 сказав: Я не слушала, этот голос с апломбом Гитлера ну не могу...но читала на каком то прибалтимском сайте. Это мерзкое существо. Куда до него Гитлеру. И его поданные, такие же мрази. Берегите нервы,нам ещё страну восстанавливать . Я теж не слухала, бо є ризик розбити смартфон. А завдяки цьому йо***му визволителю, купівля нового відклалася на невизначений термін. Змінено 2 жовтня, 2022 користувачем irysska 3 lana19, Olima та Олька reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 2 жовтня, 2022 Тихої всім ночі без прильотів. Вторгнення Росії до України. Війна. Жовтень 2022 День 221 3 Olima, Олька та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 461 Опубліковано: 3 жовтня, 2022 (змінено) Где-то у нас бахнуло в 7-40. Пишут прилет. Неля, отзовись. Змінено 3 жовтня, 2022 користувачем настоящая хозяйка 4 fronya40, musinka, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 3 жовтня, 2022 Сьогодні вранці ворог завдав чергового ракетного удару по місту Запоріжжя та по двох селах Запорізького району. Випущено близько десяти ракет С300. В обласному центрі руйнувань зазнали об’єкти інфраструктури. Наразі відомо щодо одного постраждалого, його ушпиталено. Зокрема, руйнувань зазнав реабілітаційний центр, де навчались діти з особливими потребами. Внаслідок атак по селах поблизу міста, постраждалих немає. За попередньою інформацією, ракети поцілили поза населених пунктів. Окупант щодня обстрілює територію області. Щодня страждають цивільні жителі нашого краю. 1 3 3 Магда, Олька, Olima та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 3 жовтня, 2022 Отзываюсь: у нас все как всегда. Вчера днем выключили свет и включили уже сегодня ночью. Тревога за тревогой, сегодня уже пять. К утренним прилетам уже начинаем привыкать. Проснулась в 4.20 лежу и думаю: "Чичас бахнет". И точно- в 4.30 почалось, 12 баров насчитала. Удивляется всем городом - слышим и видим одно, а наши чиновники сообщают совсем другое. Такое впечатление что в городе одни околицы , и одна инфраструктура. Хотелось бы верить, но... Я думаю что найдут не только тех кто начал эту проклятую войну, но и тех кто ее поддерживал. Божий суд для всех существует! 4 3 Справжня господиня, Магда, fronya40 та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 208 Опубліковано: 3 жовтня, 2022 *** Не соли́, Генерал... Не бывает в котлах разносолов, А уж этот подавно давно пересолен всерьёз. Разреши боевым поварам кулинарное соло, И они для тебя расстараются прямо до слёз. А вот перца добавьте, пускай будет всё поострее. Иловайской приправы вначале забросьте щепо́ть — Пусть придаст блюду вкус неизбежности перед расстрелом И молитв обречённых, которых не слышит Господь. Ложка пепла из Сум, полстакана Черниговской гари, Горсть Бучанской земли, Мариупольской крови глоток, Смесь Херсонской золы и сожжёного тла Азовстали, Прогоревший Изюм — вот, пожалуй, рецепт и готов. Протоми, Генерал, на огне их на медленном, верном. Протуши до конца, дабы не было жёстких кусков. Не осталось от них чтоб не то, что намёка на сперму — Ни пылинки в степях, ни былинки среди облаков... *** © Олександр Єгоров 30.09.2022 1 4 Олька, Справжня господиня, inucya та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 928 Опубліковано: 4 жовтня, 2022 Я когда читаю про пытки,про коронки золотые,про то,что пленных не кормили и воды не давали... куда ниже пасть.. Когда я думала,что хуже на земле не было нем.нацистов..но их победили..а оказалось это были цветочки. Хуже нет этих сатанистов, мозг у них поражён. 4 3 2 Справжня господиня, Олька, Магда та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 5 жовтня, 2022 13 години тому, fronya40 сказав: Я когда читаю про пытки,про коронки золотые,про то,что пленных не кормили и воды не давали... куда ниже пасть.. Когда я думала,что хуже на земле не было нем.нацистов..но их победили..а оказалось это были цветочки. Хуже нет этих сатанистов, мозг у них поражён. Танюш, я теж вчора оту ємність з коронками побачила.... Я не знаю, що в генетичному коді тих нелюдів не так, що природа зробила... І знову Запоріжжя .... Неля 🙏🙏🙏 1 2 1 Олька, musinka, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 208 Опубліковано: 5 жовтня, 2022 10 хвилин тому, irysska сказав: Я не знаю, що в генетичному коді тих нелюдів не так, що природа зробила... Хочу вставити невеличке відео video-218a25c43f0c0ad716dc07cbd11e9541-V.mp4 2 irysska та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 5 жовтня, 2022 Нашла в Telegram у Собчак В Z-каналах распространяют “Правила жизни на войне”, написанные ветеранами Афганистана для участников СВО. Внутри молитвы правоверных мусульман и указания, что делать с “борзеющими местными”. 64-страничный труд “Живу, сражаюсь, побеждаю!” написан “Российским союзом ветеранов Афганистана”. Начинается брошюра с пояснений, что такое СВО (“война” и “продолжение Великой Отечественной”), а также аналитикой украинской идентичности: “Украины как государства нет”, “публичные дома Европы заполнены молодыми украинками”, “еще недавно 96,7 украинцев были русскими”. Далее идут практические советы по выживанию на фронте. Среди них выделяется глава “Если местные борзеют”. Там утверждается, что мирные жители Украины, которые протестуют против российской армии могут считаться комбатантами, что позволяет открывать по ним огонь. То же относится к местным, снимающим позиции ВС РФ. Отмечается, что “стрелять в безоружных — не наш метод”, и лучше протестующих задерживать как военнопленных. В последних главах “Самое главное. С нами Бог!” и “Мы попадем в рай, а они просто сдохнут” говорится, что “смерти нет, а гибель в бою — этап на пути к Богу”, войну против “мирового сатанизма” и визионерство Путина. В конце книги рецепты полевой кухни, а также молитвы православных воинов и правоверных мусульман. 2 РАДУШКА та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 432 Опубліковано: 5 жовтня, 2022 Светлана, знаешь, почему я "ха-ха"? Потому что суть "рекомендаций" одна. МОЛИТЕСЬ, черти! И, надейтесь, что Создатель облегчит хотя бы переход в мир иной. 3 lana19, fronya40 та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах