fronya40 15 924 Опубліковано: 28 липня В мене чоловік був українець,але вважав себе росіянином. Бо мати з Росії,і це було престижно. В 1984 р.ми поженились. Але як тільки ми стали незалежні,він став вивчати українську мову,доньку віддали в українську школу. І постійно розповідав мені ці страшні історії про Україну. Я нервувала,бо була дурною зомбі із радянського союзу... Він був дуже розумною людиною. Розповідав про Чечню,про тварюку пуйла.. про що ми сама найкраща країна у світі і які талановиті люди..і які тварюки кацапи.. а я все не хотіла слухати..бо я зомбі.. Він помер в 2008 році, і мені так хотілось би сказати,що мені соромно,що я сперечалася і плювалася. А тепер дивіться,я була одна,і мені було 16 років. В мене був один Бог - Ленін. Пройшло багато років,що б я цього позбулася. А ці істоти живуть в цій кацапії,їх зомбують кожного дня і вони вірять ,що ми такі і є. Як та Мона,що з нами дружила і потім люто стала ненавидіти. У них тепер Бог диявол. І він забрав їх душі... 6 Дяна, Магда, Наташшшка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 8 серпня А как вам события в курськой волости? IMG_3068.mp4 3 1 2 Наташшшка, РАДУШКА, Natali06 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 8 серпня 4 хвилини тому, lana19 сказав: А как вам события в курськой волости? Супер. Душа радіє. 1 4 musinka, РАДУШКА, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 8 серпня YouTube 4 РАДУШКА, Дяна, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 9 серпня VID_20240807_223424.MP4 1 1 РАДУШКА та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 9 серпня 5 2 Магда, lana19, Справжня господиня та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 9 серпня О, неочікувано! Цікаво, де це? Прокидаються тварини тіки коли на своїй шкурі іспитали? 🤡 русня прокидається? Де ж ви були у 2022-му році? 🤦♂️ «Панімающіє», тільки тоді коли почали отримувати те, що самі наробили VID_20240809_094056.MP4 2 2 Lika_N, РАДУШКА, Магда та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 425 Опубліковано: 9 серпня 23 хвилини тому, musinka сказав: Цікаво, де це? мені теж цікаво 3 lana19, musinka та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 9 серпня Сьогодні подивилася на їхню роз**бану колону техніки з живою силою в Курській області. Пишуть, що в КАМАЗах було повно солдатиків, майже ніхто не вижив. От знаєте, я не злорадію, але мені не капельки їх не шкода. Мені боляче за тисячі наших і воїнів, і просто мирних людей, якіх отакі солдатікі нищили і нищать протягом 2,5 років. А от знищили ворога і на моїй землі саме вони вже нічого не подіють. Катюзі по заслузі. 3 4 Магда, Lika_N, lana19 та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 9 серпня Костянтинівка... Супермаркет і Нова пошта. На цю годину 10 загиблих. Ці пі-ри вміють воювати лише з цивільними. 1 5 1 lana19, musinka, Дяна та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 9 серпня 11 година тому, musinka сказав: О, неочікувано! Цікаво, де це? Хм, дивно якось, невже це свіже справжнє відео? Не віриться щось... 1 1 musinka та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 9 серпня 7 годин тому, Наташшшка сказав: Костянтинівка... 14 людей загинули і 43 поранені — такі оперативні дані щодо удару по Костянтинівці станом на 19:00. Серед загиблих, імовірно, є троє дітей, однак тіла сильно пошкоджені і точно це встановить тільки експертиза. Серед поранених 1 людина перебуває у важкому стані — її доставили на лікування у Дніпро, решта отримує медичну допомогу на території області. Наразі рятувально-пошукова операція тимчасово призупинена через безпекову складову. 4 Наташшшка, РАДУШКА, musinka та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 9 серпня 3 РАДУШКА, musinka та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 9 серпня Режим контртеррористической операции (КТО) ввели в брянской, курской и белгородской областях Какие власти получают дополнительные полномочия во время действия режима: в любом месте и в любое время проверять документы, досматривать автомобили и людей; ограничивать в любое время и в любом месте движение автомобилей и пешеходов; усиливать охрану общественного порядка и объектов; приостанавливать оказание услуг связи или ограничивать использование сетей связи и средств связи; контролировать телефонные переговоры и интернет-переписку; запрещать продажу оружия и алкоголя; изымать транспортные средства организаций (не частные). По площади и по количеству охваченного населения — это самый большой режим контр-террористической операции за всю историю россии. 5 musinka, Lika_N, РАДУШКА та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 10 серпня 7 годин тому, lana19 сказав: это самый большой режим контр-террористической операции за всю историю россии. Ну так жеж "Києв за трі дьня" 5 lana19, Дяна, Lika_N та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 11 серпня 3 2 inucya, Natali06, РАДУШКА та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 11 серпня В 09.08.2024 в 21:37, Магда сказав: Хм, дивно якось, невже це свіже справжнє відео? Не віриться щось... Насчет свежести цього відео не берусь судить, но воно за 2 дні облетіло всі ТГ канали і на Ютубі . . Но боюсь що якщо і правда, но такі одиночні протести мало що змінять. 3 lana19, РАДУШКА та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 12 серпня хуйло сегодня 5 РАДУШКА, Natali06, Справжня господиня та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 12 серпня 3 Дяна, РАДУШКА та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 13 серпня 7 годин тому, lana19 сказав: Вот наглядный пример, что мы не "адиннарот"! 3 РАДУШКА, lana19 та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 13 серпня https://apostrophe.ua/ua/news/society/2024-08-13/kurskiy-malchik-v-trusikah-stal-geroem-seti/328428 Девочки, скопировать не получается, просто откройте ссылку. Я ржала на работе как ненормальная, комменты огонь! 3 РАДУШКА, lana19 та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 13 серпня Анекдот дня. Військовослужбовець пише, що ми тут в Курській області зараз двіжуємо, наловили купу руських, взяли в полон і типу проблема: ну, мало транспорту, не знаємо, як їх типу пакувати, вивозити. Але, здається, придумали одне цікаве рішення, вам сподобається… І він же через деякий час пише: який мобільний крематорій?! Що ви мелете?! 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 13 серпня 2 години тому, Справжня господиня сказав: https://apostrophe.ua/ua/news/society/2024-08-13/kurskiy-malchik-v-trusikah-stal-geroem-seti/328428 Девочки, скопировать не получается, просто откройте ссылку. Я ржала на работе как ненормальная, комменты огонь! Фу, ох і гидоття! Це ж страшно уявить що там в головах, раз до такого додумались, фе, бридко! Орки, і все 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 2 вересня путин объявил новую цель СВО. Оказывается, СВО нужна для защиты детей в Туве. То есть, согласно путину, украинцы, мирно жившие в 4500 километров от Тувы, угрожали тувинским детям. 1 musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 3 вересня Полтава… моі співчуття… у мене тільки одне питання до неба: коли ж цих руських виродків Земля поглине? Коли вони всі здохнуть?! 1 5 1 Справжня господиня, Наташшшка, lana19 та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах