Natali06 18 058 Опубліковано: 4 вересня 5 musinka, Lika_N, Наташшшка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 5 вересня В 03.09.2024 в 20:23, Natali06 сказав: у мене тільки одне питання до неба: коли ж цих руських виродків Земля поглине? Коли вони всі здохнуть?! Не моэ, але сподобалось: Нищіти всіх, тільки нищіти. Все те брехливе ненажерливе тварюччя, по всьому світу, де б воно не розбіглося. І це не буде геноцидом, бо потвори тільки зовні схожі на людей. Це інший вид, який несе тільки руйнацію всього, до чого торкнеться. Чи це фізичні об'єкти, чи духовні орієнтири, чи надбання цивілізаційної моралі. Ні вік, ні стать, ні віра, ні національність не мають значення - москалі мімікрують під усіх. Іноді здається, що Чужий з Хижаком ближче до людей, чим москалі. Нищіти. 6 Магда, РАДУШКА, Наташшшка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 425 Опубліковано: 6 вересня 1 3 musinka, Lika_N, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 21 вересня (змінено) Мої щирі вітання БПЛА подавлены, упали обломки. Но эвакуацию проводим, детонацию и пожар фиксируем Як виглядає прозріння ( как выглядит прозрение) Пізно, хохли вже озверели Змінено 21 вересня користувачем musinka 8 1 Дяна, Lika_N, Магда та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 595 Опубліковано: 17 листопада Перекличка. Одеса. Живі. Мінус світло води опалення. Незабаром пропаде інтернет. У нас поки що тимчасовий видих Чтобы эта поганая русня вместе с хуйлом сдохла в страшных долгих муках 2 4 1 Наташшшка, Справжня господиня, РАДУШКА та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 17 листопада Жива, вранці спала і нічого не чула. Вова каже, що було 3 вибухи о 7-30. Все працює, на моєму хуторі тиша. 2 4 РАДУШКА, Наташшшка, lana19 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 425 Опубліковано: 17 листопада Привіт! Я взагалі усе проспала. Ха жахали шахедами, але обстрілу міста не було. В нас вже немає ніякої генерації, усе давно вибили, може тому. 1 4 Наташшшка, Магда, Olima та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 17 листопада Мені зараз подруга з Білорусі написала, що ніби влучили у Світловодську ГЕС... вона сама зі Світловодська, їй написала подруга. от сс[****]и, коли вони вже всі повиздихають!!!!!!! 1 1 3 1 Магда, Наташшшка, Olima та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 077 Опубліковано: Воскресенье в 20:36 Суми, це жах. Тупо в спальний район. К@ц@пи виродки. І воно ж знало куди цілить, коли задавало координати для тої ракети. Бажаю таку ракету кожному виродку в хату. 1 2 2 1 Справжня господиня, Olima, Наташшшка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: Понедельник в 05:10 Оля, ти як??? Нвпиши хоть щось!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 152 Опубліковано: Понедельник в 06:38 1 година тому, Справжня господиня сказав: Оля, ти як??? Нвпиши хоть щось!!! Я нормально. Чи ще яка Оля? 4 Магда, Справжня господиня, Наташшшка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: Понедельник в 07:48 1 година тому, Olima сказав: Я нормально. Чи ще яка Оля? Та ти ж! Ну і славабогу. 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: Понедельник в 07:52 В нас знову графіки по світлу, поки що дві черги користувачів, два рази по 4 години. Я на роботі, в нас повісили інвертор, хоч обігрівач працює, насоси, світло горить. Бо той генератор задовбав би, влітку то жах був. 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 595 Опубліковано: Понедельник в 14:16 Щойно дали світло. Не було з учорашніх 7 ранку. Не знаю, на скільки. У моєму районі люди пишуть що дають на 40 хвилин. Опалення немає .Але є холодна вода. І знову у нас в Одесі сьогодні велике горе 7 Olima, Магда, РАДУШКА та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 425 Опубліковано: Понедельник в 14:37 Сумний сьогодні "ювілей". 1000 днів з 24.02.22. Без коментарів я, мабуть. 3 1 Справжня господиня, Natali06, спокусницЯ та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: Вторник в 09:30 ✔СЕРГЕЙ ПЛОТОВ --- Пионерская гордость горела подобием вымпела, Ты готов был геройски погибнуть в геройской войне И реально жалел те народы, которым не выпало Это трудное счастье – расти в самой лучшей стране. Вымпел выцвел. Геройские войны – кровавое варево Из словесной трухи и высоких идей требухи. В небесах над тобой ни архангелов нет, ни Гагарина, Ни того, на кого уповают, что спишет грехи. Пролетают надежды над книжным Парижем фанеркою, И вопрос о свободе ещё на столетье закрыт. А в серёдке души — там, где гордость была пионерская, — Только стыд за страну. Только стыд. Только ё😥аный стыд. __________ Замечательно написано! Жаль, что мало кто там так думает... 1 1 РАДУШКА та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: Вторник в 18:55 (змінено) video-71af59911776365c055dc6c1fee7918f-V.mp4 Сьогодні чергова страшна дата. Нам давали 3 дні, але ми витримали 1000 днів повномаштабної війни - це 2 роки, 8 місяців, 27 днів болю, тривог і виснаження. Але водночас це дні незламної стійкості, неймовірного героїзму та непохитного спротиву. Людині важко осягнути весь жах, який ховається за цими цифрами. Окупація, відчай, смерть близьких і рідних, стерті на попіл міста... Кожен день у війні - це втрата. Хтось втратив дитину, хтось батька, хтось домівку. Війна - це біль, кров, жах. Ніхто при тямі не хоче воювати, але нас не запитали. Схиляємо голову перед тими, хто віддав своє життя, і дякуємо всім хто бореться сьогодні за наше мирне завтра! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА! video-71af59911776365c055dc6c1fee7918f-V.mp4 Змінено Вторник в 18:57 користувачем musinka 3 Natali06, Наташшшка та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 595 Опубліковано: учора в 10:05 Света! Дніпро! ОТЗОВИСЬ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 425 Опубліковано: учора в 10:10 4 хвилини тому, lana19 сказав: Света! Дніпро! ОТЗОВИСЬ! Учора спілкувалися. Все було норм. 2 Olima та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 21 час назад Та все норм в мене, шо мені ізделаецца. 5 1 lana19, Olima, Lika_N та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах