Natali06 18 069 Опубліковано: 24 серпня, 2022 Щиро вітаю З Днем Незалежності!!! З Днем народження, моя Україно!!! З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, УКРАЇНО! І щось в мені таке велить збіліти в гнів до сотого коліна! І щось в мені таке болить, що це і є, напевно, Україна. Ліна КОСТЕНКО 3 Таля, lana19 та ttts reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 24 серпня, 2022 Київ - Альо, а ніхто не забув, що скоро мамин день народження? Одеса - Я шо такі да, похожа на скліротічку ? Канєшно помню ! Херсон - Я хочу до мами на день народження ! Але ще не знаю,чи зможу ... Київ - Зможеш. Я зміг і ти не гірший ! Донецьк - А мене, що знову не кличете ? Одеса,з іронією - А... Кармілєц ... Донецьк ,знічено і винувато - Ну ляпнув дурницю, то що - вічно будете нагадувати ? Харків - Ну єслі б кой хто не ляпав дурниці, то може над деким і ракетами не ляпало б... Вінниця повернувшись до Донецька - А як же нова мамка, до якої ти втікав ? Донецьк зітхає. Луганськ - Скільки вже можна докоряти ? Я навіть паспорт український, майже склеїв ! Тернопіль - Дайте я тому сєпаратісту у писок парадичкою вріжу ! Київ - Тихо, розходилися,як маленькі. Що ви срач розвели , між собою, наче у вас росіяни живуть ! То який подарунок мамі зробимо ? Крим - Я можу салют. У мене останнім часом, здорово гарно салюти виходять! Чорнобаївка : - Ой, тримайте мене шестеро! Що ти у тих салютах тямиш ! Буча - Я квіти подарую. У мене тут цілі поля соняхів. По ходу, ті придурки,таки клали у кишені зерна ! Львів - Я мамі зроблю ранкову каву. Міцну. З шоколадом . Київ - Окей, тоді з мене торт до кави ! Одеса - А я подарую мамі усмішку. І новий анекдот. До речі ,ви чули новий анекдот про те як Путін і Шойгу... Біла Церква,нервово перебиває - Та осточортіли твої анекдоти про те Шойгу ! Я їй пісню подарую. Маріуполь - Я мамі молитву і віру подарую. Вибачте, що так скромно , але мої ( схлипує ) тепер по всій Україні. І вони вірять і моляться, як ніхто ! Київ - Нічого, братику... Все буде Україна. Наступного дня народження ти їй знаєш який класний подарунок зробиш - відродишся ! Маріуполь ,замріяно - І діток по моїх вулицях у візочках будуть катати ... Одеса, розчулено - Ага... І на моїх пляжах, наступного року ,буде повно людей... Київ - І всі повернуться додому ... Бахмут, гірко зітхаючи :- Не всі... Але я їх всіх запам'ятав ! Чесно ! Крим, тихенько ,тонким голосом - А може, я мамі на день народження моста того,ну, ви ж зрозуміли ?... Всі хором - Цить! Сюрприза зіпсуєш ! Слава Україні! Світлана Перч 3 lana19, Таля та ttts reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 24 серпня, 2022 1 ttts reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 24 серпня, 2022 3 lana19, Таля та ttts reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 24 серпня, 2023 З Днем Незалежності!!! Слава Украіні! Слава ЗСУ!!! 8 Дяна, Наташшшка, musinka та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 24 серпня, 2023 Всіх зі Святом!!! Ми назавжди незалежні! А сьогодні наші воїни висадили десант на мисі Тарханкут, де вчора знищили багато ворожої техніки. Оце плевок і пощочина всієї русні!!! Наші виконали своє завдання і без потерь зникли, як і появилися. Хай тепер сруться кірпічами всі ватні кримчани! Крим буде наш!!! 2 4 lana19, musinka, Дяна та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 24 серпня, 2023 З Днем Незалежності моя рідна Україна! Перемоги, миру, процвітання Тобі і всім нам українцям! 4 2 lana19, Дяна, Наташшшка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 24 серпня, 2023 video-6dabf3539938e1fd4c1fc3359e1eb543-V.mp4 video-f0aa356b31abf3cb2f92e338d6eeaf44-V.mp4 video-f0aa356b31abf3cb2f92e338d6eeaf44-V.mp4 video-f0aa356b31abf3cb2f92e338d6eeaf44-V.mp4 video-f0aa356b31abf3cb2f92e338d6eeaf44-V.mp4 video-f0aa356b31abf3cb2f92e338d6eeaf44-V.mp4 video-f0aa356b31abf3cb2f92e338d6eeaf44-V.mp4 video-f0aa356b31abf3cb2f92e338d6eeaf44-V.mp4 4 1 Дяна, inucya, Справжня господиня та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 24 серпня, 2023 Цього особливого дня хотілося б звернутися до наших людей, які перебувають в окупації. І це не має значення, 9 років чи півтора року. Це абсолютний міф, коли хтось розповідає, що українців нема у Криму. Це безглуздість та незнання місцевості, коли хтось розповідає, що у Донецьку та Луганську не залишилося українців. Це цілковита маячня, коли хтось пише, що на Херсонщині беруть паспорти, а отже залишилися там лише колаборанти. Більшість із тих, хто сидить на підконтрольній, і місяця не витримали б того, що витримують ці люди в окупації. Ми віримо, що обов'язково доживемо до того часу, коли лівий берег Херсонської області, Запорізька область, Донецька та Луганська області, Крим та інші окуповані частини – отримають довгоочікувану незалежність. Дякуємо вам, що продовжуєте боротьбу і не втрачаєте віру, незважаючи ні на що! Найдорожче вітання з окупації. 3 3 inucya, musinka, Справжня господиня та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 23 серпня Золото- в долині, Угорі-блакить. Прапор України Гордо майорить!🇺🇦 Зі святом! 1 4 Справжня господиня, inucya, Наташшшка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 24 серпня З днем незалежності, моя Украіно! 💙💛 2 Магда та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 24 серпня Як ми? - питаєш... Ти знаєш, тримаємось, світе. Між згірклих ночей і війною спотворених днів Ми можемо й досі світанкам рожевим радіти, Й топтати мрійливо стежки волошкових полів… Що в нас? - щоразу турбуєшся, стомлений світе... Бачиш, долаємо вперто кривавий цей шлях! Згарищем стала земля, а ми з вірою садимо квіти, Й тепло бережемо в замерзлих від горя серцях… «І звідки ця віра?!»- украй ти здивований, світе. Хрестами усіяні села, і змиті водою міста… На ціле життя стали старшими враз наші діти, Наповнився смутком їх погляд і стислись вуста… «Хіба так буває?»- тобі й усвідомити важко, Що ми не втопили надію в гарячих сльозах… Бо як до гніздечка свого повертається пташка, Так само щасливе життя повернеться до нас! Людмила Лубинець 2 2 Магда, Наташшшка, Справжня господиня та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах