Юлькин 5 450 Опубліковано: 2 грудня, 2016 Таня, пряники - шикардос!!!! Я тоже хочу такие снежинки....признавайся, где брала ковер... ДА, пупырышки от горячей духовки. Слушай, никакой сухарик не будет, они в пакете прекрасно отходят и станут мягкими, не переживай. А вот липкость у кружева, это есть такое, может они натянули влагу, как Таня, говорила...Подождем ее, может подскажет причину. Но накрывать их точно так не стоит. Мои ночь сохли и я утром их сложила в пакеты и все было с ними прекрасно. И еще, девочки, хотела сказать по поводу тех китайских ковриков для выпечки, типа ткани - покупайте, они шикарные!!!! Уже такое боевое крещение у меня прошли...неубиваемые!!! 2 nestr та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mona1 2 104 Опубліковано: 2 грудня, 2016 (змінено) @Юлькин, Юль, брала в Марципан-магазине... вроде.. , но это полтора года назад было и щас там снежинок таких нет. Вот такие токо есть http://martcipan.com.ua/p48109557-mat-dlya-gibkogo.html Змінено 2 грудня, 2016 користувачем Mona1 1 Юлькин reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mona1 2 104 Опубліковано: 2 грудня, 2016 Девочки, сделала я сегодня ещё смесь , положила больше пектина и меньше глицерина, как Таня сказала и положила коврики сушиться на батарею. Она очень у нас горячая сегодня. Четыре часа лежало, сейчас сняла прекрасные не ломкие эластичные снежинки! Гнутся, не липнут, ничё не отламалось. В общем, я потрясена, насколько по тактильным ощущениям - небо и земля с предыдущими. Те ваще колом стояли, как сухой лист. В общем, шо дальше с ними, сразу прятать герметично или они полежать должны в комнате? У нас жарковато. Сухо. 3 Юлькин, nestr та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nestr 3 877 Опубліковано: 2 грудня, 2016 В общем, шо дальше с ними, сразу прятать герметично или они полежать должны в комнате? У нас жарковато. Сухо. Спрячь - они в пакете должны остаться такие как сейчас, а одну оставь и посмотришь что выйдет, либо пересохнут, либо отмякнут, тут уж методом "научного тыка". 3 Юлькин, Mona1 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mona1 2 104 Опубліковано: 2 грудня, 2016 Ага, пошла паковать)). 2 lana19 та nestr reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 22 січня, 2017 Дівчата, а де пектин берете? Знайшла в себе желфікс (лимонна кислота, цукор, пектин). Колись мама купила, а я через наявність лимон. кислоти так і не використовувала. Але дуже хочу спробувати робити кружево, аж руки чешуться. Може замість пектину дати подвійну порцію желфіксу? Чи навіть неварто пробувати? 2 Алцьона та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 22 січня, 2017 Пектин продає наша Ліля Складик Люлёк (Украина, Беларусь, Россия, Казахстан) 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 23 січня, 2017 Дівчата з тяжкою бідою я зробила щось схоже на кружево. Робила з желфіксом, а там лимонноі кислоти до холєри. На смак вийшло доволі кисленьке. Але... проблема у мене вийшла в наступному, шпателя я немаю, тому наносила тильною стороною ножа. Наноситься не рівномірно. Шпатель усуне цю проблему, чи це у мене руки криві? І ще мабуть консистенція трохи не та, бо ніби і густеньке, але в деяких місцях скочується, хоча дала 15г желфіксу. 3 lissaKi, Алцьона та Mona1 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 23 січня, 2017 @Akvarel, я ніколи не робила, то мені вже й гарно)) а ще й колір мій улюблений 1 Akvarel reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 23 січня, 2017 Алла, я теж не робила, це моі перші. Але в дівчат такі гарні, а моі якісь криві і косі 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mona1 2 104 Опубліковано: 24 січня, 2017 (змінено) @Akvarel, Галочка, я наношу и растираю по коврику силиконовой лопаткой, самой дешёвенькой, плоской такой, а не в форме совочка. Прям втираю во все выемочки коврика, потом лишнее ребром этой же лопатки и снимаю, под углом 90 градусов к коврику веду её при снятии лишнего, а при втирании, наоборот, плашмя к коврику. Ну, надеюсь, я понятно изложила. Но у меня неширокое кружево. Широкое может неудобно лопаткой.муздыкаться. У меня есть длинный силиконовый шпатель кондитерский , вот он синенький на фото под спойлером , может таким было бы лучше, онн длинный, как нож, но более мягкий край, хотя сам шпатель довольно жёсткий, как будто металл внутри, тяжёленький. но я им не пробовала, у меня и с маленькой лопаткой получалось. Змінено 24 січня, 2017 користувачем Mona1 2 lana19 та Akvarel reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 9 лютого, 2017 Дівчата, то в мене коврик фуфловий чи руки з одного місця ростуть. Наношу силіконовою лопаткою. Поки дійду в край, з початку коврика все скатується. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nestr 3 877 Опубліковано: 9 лютого, 2017 Дівчата, то в мене коврик фуфловий чи руки з одного місця ростуть. Фуфловый пектин, с ковриком и руками все в порядке. Смесь жидкая, вот и скатывается. 4 Алцьона, inucya, Akvarel та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 7 квітня, 2017 Девочки, а с какими кремами это кружево дружит? На сливочном раскиснет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 7 квітня, 2017 Оксана-ИскусницаЯ сказала, что у нее лежит на белковом с пектином и мокром безе как только крем "схватится", - можно декорировать кружевом. 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 21 травня, 2020 В 09.02.2017 в 14:23, Akvarel сказал: Дівчата, то в мене коврик фуфловий чи руки з одного місця ростуть. Наношу силіконовою лопаткою. Поки дійду в край, з початку коврика все скатується. Если смесь жидкая, добавьте в нее крахмала. Так возможно исправить уже сделанную смесь. А когда будете делать следующий раз, с тем же пектином, дайте его в два раза больше. И крахмала тоже в два раза больше. 2 lana19 та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Януся 1 Опубліковано: 24 травня, 2020 А это кружево нельзя есть? Тут же глицерин 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 24 травня, 2020 Можно. Глицерин пищевой - стабилизатор Е422, который добавляют для улучшения вязкости и консистенции получаемого продукта. В результате чего, глицерин пищевой в кондитерских изделиях увеличивает срок хранения , замедляет процесс очерствения продукта. Это происходит за счет способности удерживать влагу. Также применим в некоторых безалкогольных напитках, горчице, желе, пищевых уксусах и тому подобное. 2 fronya40 та спокусницЯ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ТатьянаБыстрая 1 Опубліковано: 4 лютого, 2022 Спасибо за такой шикарный рецепт, буду пробовать.... 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах