IRR 5 346 Опубліковано: 17 червня, 2016 Ну, лан... вы ж родные все.... ДАДАДА, щаз приготовлю свид-во о рождении, давай уже 2 Izvarina та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 17 червня, 2016 Я уже сидЮ!!! Жду!!! Валерьянки накапала. 2 IRR та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 17 червня, 2016 всем приветик, я вернулась в ряды похудеющих. была я на обучении , училась делать конфеты это для души моей а не для бизнесу вот вам фотки а я скинула 1 килограмм за три дня 10 silvia, Izvarina, lissaKi та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 17 червня, 2016 Мамачкидарагая! Красуня же! 3 Izvarina, lana19 та IRR reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 17 червня, 2016 Ого-го! Наташа, это трындец просто!!! Крутата, ващеееееееее!!!!! 2 lana19 та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 17 червня, 2016 Фоты классные!!! Фсе!!!))) И конфеты тоже))) Диан, это ж скока ты скинула??? 3 lana19, Izvarina та IRR reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 17 червня, 2016 Дианчик, маласа! Ты блонд, которая? Ща свои минус 7 покажу 3 Izvarina, IRR та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 17 червня, 2016 я после этих конфет в сторону магазинных не посмотрю начинки обалдеть, все натуральное 16 начинок мы делали теперь буду сама выдумывать 3 Izvarina, lana19 та IRR reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IRR 5 346 Опубліковано: 17 червня, 2016 Дианчик, ты реально крутая молодец, как надо было психануть!!! ну скока можно в самом деле . А теперь хлеба кусочек в день ешь или вообще никаких углеводов по прежнему? 2 lana19 та Izvarina reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 17 червня, 2016 Да, Наташ (Грипася) - светлая голова - это я))) Алена, без малого 30, с учетом массанабора.. 6 AlenaT, Vilapo, Джу та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IRR 5 346 Опубліковано: 17 червня, 2016 Ща свои минус 7 покажу сумку клетчатую сала? 5 Izvarina, Дяна, Natali06 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 17 червня, 2016 Ирусь, иногда позволяю.... но, стараюсь избегать все же.... мне тренер до 1 сентября сроку на жиросжигание дал, а с осени новая программа, с весами... 3 Дяна, lana19 та IRR reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 17 червня, 2016 Минус 7 кг - это сила! В моём лице)) 6 Natali06, AlenaT, Izvarina та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IRR 5 346 Опубліковано: 17 червня, 2016 Алена, без малого 30, а сколько ты в зале занимаешься, напомни. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 17 червня, 2016 @Izvarina, Ого!!! Вот это разница!!!! Красавица!!! 3 IRR, Izvarina та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 17 червня, 2016 Диана, Ахренеть!!!!))) Девченки, какие же вы молодцы!!!)))) 3 Izvarina, lana19 та IRR reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 17 червня, 2016 4 месяца и два дня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 17 червня, 2016 Наташ, как сразу четкость проявилась! Покрасивишала сильно!))) 2 Grypana та IRR reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 17 червня, 2016 Минус 7 кг Ого! Натуль, умничка и красавица! 3 Grypana, fronya40 та IRR reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 17 червня, 2016 Ну морду надо подтянуть теперича. Ещё ушёл заметно живот. Но я его не фоткаю))) 3 fronya40, Natali06 та Izvarina reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 17 червня, 2016 Наташа, молодец Блин, лишние кг так возраст увеличивает, капец просто... 3 fronya40, Grypana та IRR reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 17 червня, 2016 Девы, какие же вы молодцы! а я вот ленюсь..., а патамушто ленивая от природы... 2 fronya40 та IRR reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IRR 5 346 Опубліковано: 17 червня, 2016 Минус 7 кг Глаза больше сделались прям от такие от шо с людьми огород попом кверху делает в отсутствии булок в организме))). А я вам давно говорила, а вы не верили бебебе Ещё ушёл заметно живот. Но я его не фоткаю))) а шо ж его фотать, если он ушел. Вот так встал и пошел вдаль, паразит 5 Izvarina, AlenaT, Дяна та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 17 червня, 2016 Наташ, натамайлав, теперь твоя очередь хвастаться))) 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 17 червня, 2016 Не захвалите. Пока я тока с отпуска вернулась, где успешно нагуляла 2 кг. Так шо сёдня такая радая, шо допалась до огороду. Прям чуйствую минус полкила!)) 7 Дяна, Natali06, Izvarina та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах