Магда 2 110 Опубліковано: 30 жовтня, 2020 @Natali06, декілька раз передивилася фотки! Квіти неймовірні! І осінь в цьому році прекрасна. 2 Natali06 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 30 жовтня, 2020 Очень красиво и ярко, будто лето, особенно хороши первая роза и крупная розовая хризантема! 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 30 жовтня, 2020 Дякую, мої любі!)) я мабуть пришилепкуватий квіткоман)) бо кожний сантиметр вільної площі засуджую квітами)) Якось нещодавно в мене була сестра і сказала , щоб я весь вільний простір засадила городиною(( але ж я не можу без квітів!!!! Тому і відповідь була очевидною))) Квіти, це те, що дає світло моїй душі! 3 Магда, Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 30 жовтня, 2020 21 минуту назад, inucya сказал: Очень красиво и ярко, будто лето, особенно хороши первая роза и крупная розовая хризантема! Іннусік, стосовно троянди- вона плетиста. Вона ( та як і більшість) тільки перший рік. Трохи хворіла, але ми перемогли!)) і ось зараз , як подяка , ще одна хвиля цвітіння! 3 Алцьона, inucya та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 30 жовтня, 2020 Я і не сумнівалася, що в Наташі сад буяє квітами!! І квіти чепурненькі, вмиті дощем, любо глянути! Теж велика хризантема впала в око І троянди цього року дивують - цвітіння в листопаді! Хоча, цей рік весь і у всьому аномальний. 2 inucya та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 30 жовтня, 2020 Дівчатка, дякую! Якщо чесно, цей рік не дав мені спокою)) Я ще придбала з десяток хост (+-))) , декілька нових троянд, декілька сортів ромашок , парочку міскантусїв і т д))) Одне слово/ “ за смоктало»))) Не враховуючи , що цей рік був надзвичайно важкий, ми з моїми квітами - не здавалися))) 4 Магда, УкраІнка, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 30 жовтня, 2020 Ааааа!! Ще забула показати! Дивіться яке чудо в мене розцвіло!!! Тільки зараз з‘ясувала, що це за квітка)) Клопогон!!! Цвіте перший раз і саме зараз! 5 Магда, inucya, УкраІнка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 5 листопада, 2020 Девочки, помогите определить название белого цветка на фото, уже перешерстила весь интернет и не нашла, хорошо хоть фото в интернете этого цветка нашла. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 5 листопада, 2020 Листья не очень видно, но похоже на юкку 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 5 листопада, 2020 Наташа, спасибо. Глянула в интернете юкку, это точно она. 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 396 Опубліковано: 16 листопада, 2020 Оля, это действительно юкка. На зиму ты ее свяжи пучком, засыпь снизу листьями - утепли, чтобы не вымерзла. У меня гораздо теплее, но бывают зимы и юкка вымерзает. Но потом может отойти и от корня дать новые розетки. Их потом надо рассадить, а можно оставить. 3 lana19, Алцьона та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 16 листопада, 2020 (змінено) Спасибо, мы купили сад и там эта юкка растет. Хозяйка её уже связала на зиму, а название цветка она забыла. Мама по листьям вроде бы узнала где она видела такой цветок, вот и нашли фото в интернете. А ещё на этом участке есть куст белого древовидного пиона, два дерева кизила, роз много и персик. И много экзотических трав, хозяйка занималась их продажей. Теперь мы купили этот сад, брали, т.к. сад находиться очень близко от нашего дома, а тут ещё очень и очень приятный бонус в виде экзотических насаждений. Змінено 16 листопада, 2020 користувачем Olima 3 Магда, Алцьона та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 16 листопада, 2020 Весной и я буду хвастаться своими фото цветов, не всё же только вам одним 4 Алцьона, УкраІнка, Natali06 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 16 листопада, 2020 2 часа назад, Olima сказал: Весной и я буду хвастаться своими фото цветов, не всё же только вам одним Олечка, так мы только за!!! Уже с нетерпением ждем твоих хвастов))) Светочка, за юкку ты вовремя помогла), У Оли там намного холоднее, так что и юкку и розы все нужно подготовить к зиме и да,Олечка, наши поздравления с новой покупочкой! И новыми заботами!) 3 Магда, Алцьона та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 396 Опубліковано: 16 листопада, 2020 Оля, замечательное приобретение! Если там еще и дом есть, то вообще отлично. А с растюшками разберетесь, персик и розы это вообще сказка! 2 lana19 та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 16 листопада, 2020 (змінено) Девочки, спасибо за поздравления. Сад не планировали покупать, попался он нам чисто случайно и можно сказать за символическую плату. Домик там только одно название, но муж сказал, что ему с сыном будет чем весной заняться. Будут его красить, хочет беседку сделать. Есть где от дождя спрятаться и хорошо, а ещё главное, что там есть вода, прям на меже нашего участка стоит бочка с водой и трубы идут вдоль участка. Змінено 16 листопада, 2020 користувачем Olima 3 Natali06, Алцьона та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 16 листопада, 2020 А ещё, а ещё там есть ежевика, малина красная, желтая и чёрная. Соседка показала чудо цветок, но его уже нельзя идентифицировать, т.к. он ушёл в "спячку", название она не знает, толком описать не смогла, но сказала, что очень красивый. В общем, я такого сада не встречала. Надеюсь, что смогу его достойно содержать. 3 Natali06, Магда та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 396 Опубліковано: 17 листопада, 2020 (змінено) А у меня вот какая айва! Правда, растет у соседки, но она разрешает собирать, скока унесу. Я и себе отросток посадила, уже 2 года саженцу. Змінено 17 листопада, 2020 користувачем настоящая хозяйка 4 Olima, Qween, Магда та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 17 листопада, 2020 Светочка, вот это айва! И, кажется, она яблочная, да? Я любитель айвы, поэтому фото такого размера её плода меня очень впечатляет! И сильно похоже что она не червивая. Нас угощают айвой иногда мамины соседки, но у всех грушёвая и всегда червивая. Не помню уже когда я пробовала чистую, красивую айву. У бабушки раньше тоже росла айва, но тоже чего-то грушевая и всегда червивая, но мы в детстве сильно любили и такую. И что ты, Светочка, планируешь приготовить из этой красавицы? Запечёшь? 2 Алцьона та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 396 Опубліковано: 17 листопада, 2020 (змінено) Да, это яблочная айва. У соседки огромное дерево, мы ей помогаем собирать еще когда достать можно с лестницы и с плодосъемником. Такую собранную соседка и я продаем, она целая, красивая. Сейчас айва уже вся падалишная, с травмами иногда, соседка больше ее не собирает. Она дала мне ключ и я собираю вот таких красавиц. Висит наверху еще ведра два здоровенных, но такая уже только на варенье, т.к. будет битая. И да, практически без вредителей, чистая. Варю варенье, запекаю в свч мужу на ужин, делала утиные ножки с айвой. Вообще-то не люблю мясо с фруктами, но с уткой+картошка+айва немного =прошло хорошо! Змінено 17 листопада, 2020 користувачем настоящая хозяйка 4 Qween, Алцьона, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 18 листопада, 2020 Какая душевная соседка ! А я люблю сочетание мясо+фрукты . И варенье из айвы люблю! Это, наверное, из-за того что у нас на Юге айва распространена и её вкус мне знаком с детства. Только интересно что у вас, кажется, айва высоченная, а у нас я не видела высоких. 2 Справжня господиня та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 396 Опубліковано: 18 листопада, 2020 Аня, соседкина айва посажена в начале 90х годов, сорт неизвестен. Дерево высокое, большое, каждый год с него облазит кора, прям голый гладкий ствол. И стволы прям закрученные винтом, такая интересная. Я читала в инете, что это особенность сортов некоторых. У другой моей соседки тоже растет айва яблочная, но плоды мельче, грамм по 200, и дерево как большой куст, но дерево. И кора не облазит. А в основном вижу по базару нашему, что айва у всех растет некрупная, размером с яблочко. Я когда свою айву выношу продавать, так люди дивятся, а азеры бегают нюхают и покупают, и прям у прилавка есть начинают))) 3 Алцьона, lana19 та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 18 листопада, 2020 3 часа назад, настоящая хозяйка сказал: бегают нюхают и покупают, и прям у прилавка есть начинают) У нас на один рынок каждый ноябрь-декабрь приезжают люди, которые продают свои сушеные в печи на дровах сухофрукты (яблоки, чернослив, груши). И происходит возле них примерно как возле твоей красивейшей айвы. Только у них ещё и берут на перепродажу, ведь разница в цене очень большая. 4 часа назад, настоящая хозяйка сказал: плоды мельче, грамм по 200, и дерево как большой куст, но дерево. И кора не облазит Вот в наших краях такая айва и растёт, только грушевая. 2 Jefry та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 110 Опубліковано: 18 листопада, 2020 2 часа назад, Qween сказал: Вот в наших краях такая айва и растёт, только грушевая. Я коли в Сумах жила, давно це, правда, було, ми восени за грибами їздили, і заодно збирали дику айву. Вона росла на кущиках, плоди були маленькі, розміром із крупну сливу угорку. Твердюща, терпка, зате така ароматна! Я досі пам'ятаю цей запах. Моя тітка робила з неї цукати, або додавала у яблучне варення, ох і смачно то все було! А коли вже ось років п'ять тому ми мандрували Україною і того разу були у Вілково, ох, ото була у них на островах в садах айва! Розміром як два добрих чоловічих кулаки, і це в кінці літа, коли вона ще зелена була. Я так потім шкодувала, що посоромилася домовитися з жінкою, у якої ми знімали хату, щоб купити, а вона нам вислала б Новою поштою, коли дозріне. Там такий бізнес процвітає, вони і вино своє Новак, і дунайський оселедець, і, навіть ранню клубнику, так розсилають. 3 Natali06, Olima та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 18 листопада, 2020 В 17.11.2020 в 10:52, настоящая хозяйка сказал: А у меня вот какая айва! Правда, растет у соседки, но она разрешает собирать, скока унесу. Я и себе отросток посадила, уже 2 года саженцу. И я хочу айву!!! И скушать, и вырастить!! Жаль, пока не видела у себя саженцев на посадку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах