inucya 2 582 Опубліковано: 29 червня, 2021 (змінено) Красавцы! Танечка, сразу видно, что им нравится твой уход! Наташенька, сижу любуюсь твоими розочками, последняя белоснежная и красно- оранжевая вообще обалденные! Змінено 29 червня, 2021 користувачем inucya 3 Живчик, ttts та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 13 липня, 2021 Иннусик, спасибо! Сама все время ними любуюсь)) Сейчас первое цветение прошло , так что я в ожидании новой волны. Еще собрала новую коллекцию хост)) Радуюсь каждому новому листику) Так что разрываюсь между двумя королевами)), королевой солнечных мест и королевой тенистых мест)) Чувствую себя рабом на их территории)) Не отпускают они меня))) Процесс пересадки , удобрения, разрыхления идет постоянно)) вот « детский сад» моих королевишен))) 4824B27A-B5F2-470F-B984-9E12E1843CEC.MOV 4 Живчик, Алцьона, hasia та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hasia 427 Опубліковано: 13 липня, 2021 Офигеть!!!!!И эта женщина еще успевает и хлеб печь?!!!! 2 1 lana19, Магда та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 13 липня, 2021 31 минуту назад, hasia сказал: Офигеть!!!!!И эта женщина еще успевает и хлеб печь?!!!! Да-да-да!( чувствую себя котом Матроскиным) Ленуся, так это же только малюсенькая часть)) 3 Магда, hasia та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hasia 427 Опубліковано: 13 липня, 2021 Наталочка, не выставляй больше,не развивай во мне комплекс нерадивой хозяйки 1 1 Natali06 та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 13 липня, 2021 4 минуты назад, hasia сказал: Наталочка, не выставляй больше,не развивай во мне комплекс нерадивой хозяйки Ок! А хлебчик можно выставить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hasia 427 Опубліковано: 13 липня, 2021 Хлебчик да,можна ,но не красивый. 2 Магда та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 13 липня, 2021 Только что, hasia сказал: Хлебчик да,можна ,но не красивый. Урааа! разрешила, разрешила! Леночка, клянусь! Мне он прям фу! некрасивый! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hasia 427 Опубліковано: 13 липня, 2021 Кинь ссылку на некрасивый хлеб,я только что французскую булку испекла на Левито мадро(две)и две пиццы заодно на гарячем камне 1 1 Natali06 та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 13 липня, 2021 Так ось же він!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 13 липня, 2021 6 часов назад, Natali06 сказал: Так ось же він!)) Ага, от би мені нарешті навчитись такий "некрасивий" хліб робити! 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 13 липня, 2021 2 часа назад, Магда сказал: Ага, от би мені нарешті навчитись такий "некрасивий" хліб робити! Наталю, сонечко, там не має нічого складного,.від слова « зовсім»))) Тільки буде хвилиночка, я все покажу і розжую)) Потерпиш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 13 липня, 2021 2 минуты назад, Natali06 сказал: Наталю, сонечко, там не має нічого складного,.від слова « зовсім»))) Тільки буде хвилиночка, я все покажу і розжую)) Потерпиш? Звичайно потерплю, тим більше варіантів у мене немає - інтернет великий, а толкову і цінну інформацію тільки тут і можу отримати 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 13 липня, 2021 Потерпи вже, будь ласка. Я спробую розписати всі тонкощі хлібних прикрас 1 hasia reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 24 липня, 2021 Девочки что делать с черной блохой которая заедает рукколу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 30 липня, 2021 Иннусичка, я даже не знаю... Инсектициды ведь здесь нельзя применить, потому что я так понимаю салат вы едите. Нужно только биопрепараты, а они не всегда и помогают. 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 17 вересня, 2021 В 13.07.2021 в 11:27, hasia сказал: Наталочка, не выставляй больше,не развивай во мне комплекс нерадивой хозяйки Так…квіти не показую)) покажу своє нове захоплення. Це мої первістки))) пара скандинавських гномів) арт бетон. купа недоліків, тепер я їх бачу.. все ще в поцессі , далі покраска. Але все таки поділюсь)) 7 1 Магда, Живчик, inucya та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 17 вересня, 2021 1 час назад, Natali06 сказал: Так…квіти не показую)) покажу своє нове захоплення. Це мої первістки))) пара скандинавських гномів) арт бетон. купа недоліків, тепер я їх бачу.. все ще в поцессі , далі покраска. Але все таки поділюсь)) Наталочко, які недоліки? Ти про що? Нема їх там. Як на мене, то й фарбувати не потібно. Ну дуууже гарно. Мої миші у захваті. 3 inucya, Natali06 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 17 вересня, 2021 @Живчик, Танюшо, дякую!!! Ні- ні, недоліки є, але ж це мій перший раз)) Тому я не засмучуюсь)) наступні покращу)) Танюшо, а ще я дуже рада, що я тебе зацікавила цими дивними створіннями)) Я сама хожу до них і маю величезне задоволення іх бачити)) радію , як ота дитина))) 4 inucya, lana19, Живчик та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 17 вересня, 2021 34 минуты назад, Natali06 сказал: @Живчик, Танюшо, дякую!!! Ні- ні, недоліки є, але ж це мій перший раз)) Тому я не засмучуюсь)) наступні покращу)) Танюшо, а ще я дуже рада, що я тебе зацікавила цими дивними створіннями)) Я сама хожу до них і маю величезне задоволення іх бачити)) радію , як ота дитина))) Наталочко, твої створіння надзвичайно гарні та покращують настрій. Ти молодчинка. 4 lana19, inucya, hasia та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 17 вересня, 2021 Щиро дякую, моя люба ! ! Ще б трошки теплих днів... ех , тільки прийшло натхнення...Ще маю одну роботу в процессі... 3 lana19, inucya та Живчик reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 17 вересня, 2021 35 минут назад, Natali06 сказал: Щиро дякую, моя люба ! ! Ще б трошки теплих днів... ех , тільки прийшло натхнення...Ще маю одну роботу в процессі... І справді погода не радує. Ех, знову прийдеться чекати 9 місяців. Сподіваюсь, що будуть такі дні, коли не буде дощу. Щоб ти ще одну роботу незвичайну нам показала. 3 Natali06, inucya та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 1 жовтня, 2021 Продовження))) Вчорашній теплий день знову дав мені натхнення. Гномів закінчила, а з ними ще дідуся - боровичка. ) Скандинавський гном вийшов нашим козаком))Чесно, не планувала, але видно в нас це закладено на генетичному рівні) прошу поглянути на гномів в кольорі)) 3 Алцьона, lana19 та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 1 жовтня, 2021 Красавцы! Мне больше всех понравился в синей шапке! 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 1 жовтня, 2021 Иннусик, спасибки)) синий гном был самым первым. Потом девочка. И я где то недоглядела , она немножко « присела»))) сегодня всех покрыла лаком, теперь нужно искать им место на пмж))) 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах