Живчик 701 Опубліковано: 28 березня, 2023 В 21.03.2023 в 21:26, Olima сказав: Моя квітка, яка була відправлена зимувати у неопалювальний під'їзд, перевиховалася і зацвіла. Всього дві квітки, але вони дуже великі за розміром. Фото робила вранці, вона тільки розквітла, а днем повністю розкрилася, на всю силу і весь розмір. Olima ну як, як він у вас захотів гіпік зацівісти? Я свій і в холодильник у відділ для овочів на зиму відправляла і на лоджії (вона у мене утеплена і двері з кухні весь рік відчинені) в самий дальній куток. Все одно паразіт не хоче цвісти. Навесні висаджую цибульку в грунт. Нарощує листя. І ось так із року в рік. А сама цибулина навпаки з великої стала маленька. Може чим підживлюєте з весни до осені? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 березня, 2023 2 години тому, Живчик сказав: сама цибулина навпаки з великої стала маленька. Ото дивина. В мене після літування на клумбі гіпіки жирують - листя буяє і цибулька кріпне. А квітнути лінуються. А в кума в клумбі серед літа таке витворяють буйне цвітіння просто. Чи то земля така, чи то руки в нього?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 28 березня, 2023 В 21.03.2023 в 21:26, Olima сказав: Моя квітка, яка була відправлена зимувати у неопалювальний під'їзд, перевиховалася і зацвіла. Всього дві квітки, але вони дуже великі за розміром. Фото робила вранці, вона тільки розквітла, а днем повністю розкрилася, на всю силу і весь розмір. Напевно то рік такий))) Моя росте у під'їзді вже не один рік. Усі ці роки не цвіла, розсадити ніяк руки не доходили. В цьому році, від кількості цибулинок вже лусьнула ринка, але, це не завадило зацвісти))) 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 28 березня, 2023 3 години тому, Алцьона сказав: А в кума в клумбі серед літа таке витворяють буйне цвітіння просто. Чи то земля така, чи то руки в нього?? Є таке прислів*я "зелена рука". Ото в кума така. В мене, наприклад, вона якась синя))) 1 1 Живчик та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 28 березня, 2023 7 годин тому, Живчик сказав: Навесні висаджую цибульку в грунт. Нарощує листя. І ось так із року в рік. А сама цибулина навпаки з великої стала маленька. Може чим підживлюєте з весни до осені? Одна моя знайома сказала, що гіпіки не треба висаджувати в откритий грунт, бо вони там жирують і квітнути не будуть. Мій просидів без пересаджування в одному горщику 4-и роки, дали мені його маленькою цибулинкою. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 березня, 2023 1 година тому, спокусницЯ сказав: Моя росте ))) А ця квіточка так на лілейник схожа)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 березня, 2023 32 хвилини тому, Olima сказав: моя знайома сказала, що гіпіки не треба висаджувати в откритий грунт, бо вони там жирують і квітнути не будуть. Ото б її до мого кума на подвір'я В трояндовій клумбі гіпіки буяють. Кума каже, що вона там і не торкається нічого, все кум доглядає)) 1 1 Живчик та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 28 березня, 2023 В мене проблема з Стреліцією і Царською короною. Скотиняки, цвісти не хочуть ніяк. Цього року сказала - все, баста, якщо не зацвітуть - на смітник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 березня, 2023 1 година тому, Наташшшка сказав: В мене проблема з Стреліцією і Царською короною. Скотиняки, цвісти не хочуть ніяк. Цього року сказала - все, баста, якщо не зацвітуть - на смітник Стреліція ж така прошена мадам, що не дивно. А царська корона ж вулична? У мене з нею інша біда. Тільки в клумбі піднімуться десь на см10, як коти зжирають... треба обгорожувати, поки стебло не виросте і не пожорсткішає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 29 березня, 2023 11 година тому, Алцьона сказав: А ця квіточка так на лілейник схожа)) це те, що на вулицях росте?))) а я її купувала як вазон)))) поняття не маю, що то, колір просто мій, от і взяла))) Але цвіла в березні. погуглила, ні, все ж таки Гіпеаструм https://uk.wikipedia.org/wiki/Гіпеаструм напевно і я свої відправлю на оздоровлення, на город до свекрухи, дякую, за ідею! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 4 квітня, 2023 (змінено) Дівчата, мені сусідка дачна порадила купити отаку пасту Ця паста розводиться водою - робиться маточний розчин. А потім додається дуже мало цього маточного розчину на відро і далі замочуємо, поливаємо чи обприскуємо що потрібно. Цього маточного розчину сусідці хватає на великий город на все літо, дуже вигідно. І завжди є під рукою, і розвести можна будь який об*єм, хоч склянку. З порошком фітоспорину виходить набагато дорожче, я раніше купляла. Я вже купила (45 грн), бо в мене огірки з борошнистою росою і помідори з альтернаріозом постійно. А так буду бризкати. В сусідці велика теплиця огіркова, постійно з обприскувачем її Діма ходить, та й город обробляє. Змінено 4 квітня, 2023 користувачем справжня господиня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 4 квітня, 2023 Так, Фітоспорін хороший, як профілактичний. Так сказати - легка артилерія. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 4 квітня, 2023 10 годин тому, справжня господиня сказав: Дівчата, мені сусідка дачна порадила купити отаку пасту Кожну весну покупала цю пасту, потім разбавляла і опртискувала . Но вірно Таня написала що це дуже слабка артилерія. Тіки змішуватиз другими препаратами і то всерівно зовсім від хвороб не спасає. В тому році не брала, бо продавець сказав що ефекта мало. Но то що економна, то да.У мене за сезон у мене за сезон велика пачка расходуется не вся. Брала меньшу пачку пасти. 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 4 квітня, 2023 Чогось не думала, що є менші пачки, в мене навіть не спросили в магазині. Ну та ладно, розведу половину пачки, іншу половину на той рік оставлю. В мене той фітоспорін дає результат, особливо на помідорах добре видно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 4 квітня, 2023 3 години тому, Живчик сказав: Так, Фітоспорін хороший, як профілактичний. Так сказати - легка артилерія. Так, і я люблю фітоспорин як профілактичне. Завжди земельку, що у вазони готую, змішую з порошком. 13 години тому, справжня господиня сказав: порадила купити отаку пасту На пасту давно дивилась, але ще не пробувала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 4 квітня, 2023 1 година тому, справжня господиня сказав: фітоспорін дає результат, особливо на помідорах добре видно. В мене такого результату нема( фітоспорин гарний лиш в хаті. І то, як "вітамінка". А коли щось нападає, то лише хімія спасає. А помідорам на городі і профілактику роблю хімією, бо без неї гаплик(( Вже коли строки не дозволяють, то переходжу на біо. Але якщо фітофтора влізе, то біо до лампочки теж(( Викохати урожай зараз - то така наука 1 musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 5 квітня, 2023 22 години тому, справжня господиня сказав: Чогось не думала, що є менші пачки, в мене навіть не спросили в магазині. Ну та ладно, розведу половину пачки, іншу половину на той рік оставлю. Да, є менші пачки, ровно наполовину від більшої пачки. По весу не пам'ятаю скільки. Света, ти тільки подивись термін зберігання, все ж таки ще біо препарат. А я сьогодні заказала на агро-маркете Байкал. Раніше завжди їм пользовалась потім зв'язки з рашкостаном припинились, і цей препарат майже пропав з прилавків, а де продавався, ціна непомірна. А це заказала шланг для поливу там, а у мене бонусів аж 110 грн було, но усі не списали. А вони причепились що йще вам надо. Кажу нічого поки брать не буду. Так вони мені Байкал запропонували, прийшлось брать Щоб бонуси не сгоріли. Фітоспорином в порошку разом з Єпіном я в цьому році розсаду свою 2 рази оприскувала На синіх листочки перші стали скручуватись. В садівницьком дивились листочки через мікроскоп, сказали не шкідники, і не хвороба.А що таке не знають, но дали такій состав. 2 раз побризкала, а заразом і усю розсаду Вроде отошлі, нові листочки нормальні ростуть. Моя розсада вже давно в бесідке закаляється. Як там вона без мене? Перець Раміро вже цвісти збирається . Помідори є теж таки бодилля повимахуаали. Приїду мабудь, Паску справи, да Проводки і будув землю висаджувати починати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 5 квітня, 2023 Неля, в пасті запас хороший, аж до 26 року. Я візьму половину, а інше запакую вакууматором герметично. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 5 квітня, 2023 3 години тому, musinka сказав: Перець Раміро вже цвісти збирається . Помідори є теж таки бодилля повимахуаали. які ранні!!! в бесідці вже тепло у вас? Бо в нас ще прохолодно, щоб молоднячок винести в парничок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 9 квітня, 2023 В 06.04.2023 в 01:33, Алцьона сказав: які ранні!!! в бесідці вже тепло у вас? Да, в цьому році рання у мене розсада. Сьогодні з рання тіки з поїзду встигла глянути на неї одним оком і на роботу побігла. Підросла ще за тиждень . Муж її не поливав, тіки ввечері дувчиком прогрівав. Увесь тиждень у нас прохолодно було і дощі. В бесідке теж прохолодно, но тепліше чим на вулиці. Вона не опалюється. Дві стінки від нашого цегляного дома, а другі дві повністю застекленні. . 3 Справжня господиня, Наташшшка та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 9 квітня, 2023 І в нас дощі заливають кожен божий день. Як не вночі, то вдень, і наоборот. І обіцяють ще до Паски таку погоду, без сонця і постійні дощі. В квартирі холодно розсаді, підігріваю її електрогрілкою, та й сама іноді гріюся. Хоч би сонечко було, а без нього вона не дуже швидко росте. Ну нічого, мені не звикати, виросте та розсадка і посажу через місяць яка буде. Завтра поїду на дачу, треба цибульку потикати, редиску розложити, яку на туалетку клєїла. Посадити три куща агрусу. Колись взимку заказала по якійсь рекламі і забула, а вони прислали! Та цибулини лілій вже наростили і коріння, і стрілку, треба срочно закопати. Купувала в Епіке голандські, щось пробило мене на лілії. Обіцяють рідкий дощик на завтра, але відкладати вже не буду, дальше ще гірше погода. 2 Наташшшка та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 9 квітня, 2023 Я ще не нічого не сіяла . Надо хоч завтра насіння моркви в вузолках у земельку прикопати . Да петрушку посіяти. Бо з тими гостями запізнилась я на тиждень. Дощі Теж кожен день, но погода тепленька. А я ще даже цибулю на зелень не саджала. Редис не саджаю, ми його зовсім мало їмо. Той кило-два куплю на салат який і на окрошку. Жалко місто на редис займати. Багато чого важливішого треба вирощувати на моєї невеликій ділянці. Теж сама і з квітами. Теж хочеться ще нових яких лілій посадити . Но кущики роз по всьому палісаднику розрослися так що місця для других квітів вже немає. Но не витримала і з Київа привезла 6 цибулинок гладіолусів Ніколи їх не саджала, но щось захотілося пам'ять о Києві зберегти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 9 квітня, 2023 Зараз зазирнула в свою галерею в смартфоні і згадала що перед від'їздом хотіла квіточки свої перші показати , закрутилася і забула зовсім. Деякі квіточки давно вже відцвели. А відео це зовсім случайне, просто не вимкнула камеру. Коричнева дверь промелькнула - це і є наша бесідка, де зараз розсада проживає з березня місяця. На відра не дивиться, це муж же тоді приготував вапно дерева білити, но дощі так і не дали це зробити. VID_20230402_112556.mp4 2 Наташшшка та цифра reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 9 квітня, 2023 Неля, як красиво все цвіте! Оті тюльпани як зірочки, ну дуже красиві! Це перевага часного дому, вийшов в двір і все бачиш, всю красу. А я тому і не саджу на дачі ранні квіти, бо я їх практично ніколи не бачу, як цвітуть. А редиску я сію не так багато, їмо добре, взяти мені її в селі ніде, в магазинчику нема. Вона під середину травня вже майже закінчується, то я її вириваю всю і на це місце саджу помідори чи перець. Земля не гуляє. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 13 квітня, 2023 В 09.04.2023 в 12:53, справжня господиня сказав: Та цибулини лілій вже наростили і коріння, і стрілку, треба срочно закопати. Купувала в Епіке голандські, щось пробило мене на лілії. Стрілку? Ранні які лілії попались. Які сорти? Кортить полюбуватись. Мене теж було на лілії пробило. потрошку-потрошку назбирала мо сортів 15, плюс оті стандартні дворові жовто-біло-бордові. Спочатку підписані стояли, а тоді махнула рукою на це. Цього року діточок наплодили, буду розсаджувать. Саджала в горщиках, щоб миші не зжерли мою голандську інтелігенцію) Горщики в деяких плодовитих красавиць аж порозпирало) Я б іще сортів якихось взяла, лілії дуже люблю. Але куди ж те все саджати?)) Ось підтвердження моєї любові до лілій) екран мого телефону виглядає отак: 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах