Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 20.05.2020 in all areas

  1. 3 points
    Lika_N

    Покупаем на AliExpress. Отзывы и хвасты

    Не прошло и полгода))))приехали ,,с третьего раза . (Это я одела попробовать на те что до этого были,они просвечивают). Чехлы на лето хотела,с пТишками)))
  2. 2 points
    lana19

    Приготовление песочного теста

    В этих видео Мария Шинкевич рассказывает о тонкостях приготовления песочного теста. Рассказывает о видах песочного теста. Делится с вами рецептом классической тарталетки Tarte a L'orange, тарталетки с песочной основой Pate Sablee и апельсиновым кремом. В этом ролике вы увидите, как правильно замешивать и стабилизировать тесто, как правильно уложить его в кольцо и выпечь, основные ошибки начинающих кондитеров при работе с песочным тестом. На основе знаний, которыми делится Мария, вы сможете выпечь любой песочный пирог. Приготовление_песочного_теста._Часть_1.mp4 Приготовление_песочного_теста._Часть_2.mp4 Приготовление_песочного_теста._Часть_3._Приготовление_тарталеток.mp4
  3. 1 point
    lana19

    Покупаем на AliExpress. Отзывы и хвасты

    Лика! Поздравляю! Пусть радуют и долго служат. А качество хорошее?
  4. 1 point
    Магда

    Суп гороховий

    Ингредиенты: Горох колотий сухий - 1 стакан Теляча грудинка - 500 гр Картопля - 4-5 шт. Цибуля - 2 шт. Морква - 2 шт. Молоко - 1 літр Телячі ребра копчені - пару штук Сіль, спеції за смаком, у мене: - лавровий лист - чорний перець горошок - духмяний перець горошок - насіння кропу - насіння перцю болгарського - паприка копчена Зелень Сухарики Приготування: Я варю цей суп в скороварці на 6 літрів, тільки не електричній, а такій, що на плиті гріється. Варю завжди багато, продукти в мене розраховані десь на 5 літрів готового продукту. Звичайно, варити можна і звичайній каструлі на плиті, але це буде в рази довше. Отже, в каструлю-скороварку скласти відразу добре промитий (щоб не пінився) горох, картоплю, по одній цибулину і морквину (всі овочі цілі) і м'ясо цілим шматком. Про м'ясо окремо хочу сказати. На цей суп я вибираю саме телячу грудинку, м'ясний шматок з хрящиками і тоненькими плівочками. При варці плівочки розімлівають, хрящики теж віддають свій желатин, а м'яско стає м'якеньмим і мастким таким, як в холодці, тільки ніжніше, якось так. Залити водою десь на третину каструлі. Додати всі прянощі і спеції, крім солі. Закрити скороварку і варити з моменту напрання тиску 30 хвилин. За цей час на вершковому маслі піджарити дрібно порізану цибулину і натерту на крупній терці морквину. Коли приготується горох з м'ясом, з каструлі дістати м'ясо (його гарячим розібрати на дрібні шматочки), натомість туди викласти зажарку, я ще додаю заморожені фенхель, кріп та петрушка, посолити і перебити все добре погружним блендером. Вилити в каструлю молоко, додати варене м'ясо і копчені ребра. Обов'язково весь час помішуючи довести до кипіння і проварити пару хвилин. Подавати з сухариками. Суп виходить ну дуууже смачний, запашний, ситний. У нас в сім'ї це фаворит серед супів. На питання "що приготувати, хто чого хоче?" в більшості випадків варіантів немає :) я відразу написала, що варю велику каструлю, але він у нас не затримується. Я впевнена, що для більшості я взагалі не відкрила Америки, але, можливо, комусь буде цікаво.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×