Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 18.09.2023 in all areas

  1. 1 point
    Natali06

    Мариновані пряні сливи

    Ингредиенты: На 3 банки об'ємом 0,8л Соиви - 1,5кг Гвоздика - 10 бутонів Мелена кориця- 1 ч. л. Запашний перець - 10 горошин Для маринаду: Вода - 700мл Цукор - 500г Оцет яблучний (6%)- 50мл Метод 1. Сливи промийте, наколіть вилкою, опустіть у киплячу воду і бланшуйте 2-3 хвилини. 2. У чисті банки розкладете прянощі і наповніть їх зливами. 3. У киплячу воду всипте цукор і нагрівайте її, помішуючи, поки цукор повністю не розчиниться. Влийте оцет. 4. Залийте сливи киплячим маринадом. 5. Закрутіть кришки, переверніть банки догори дном і дайте їм повністю охолонути. Сливи, мариновані цілком, виходять такими ніжними, що просто тануть у роті! А готувати їх дуже просто. Не доведеться видаляти кісточки. Вибирайте щільні сливи, краще не перезрілі, а трохи недозрілі. Можна взяти суміш жовтих та рожевих слив: вони будуть дуже красиво виглядати і в банці та на тарілці. Украіна Знам'янка Війна росії з Україною День 570
  2. 1 point
    Коник

    Помідори "Море" без шкірки

    Ингредиенты: Вода холодна 1 л Сіль 50 г Оцет 100 г Цукор 120 г Метод Кріп, перець болгарський, перець червоний гострий (за бажанням) , цибуля кільцями, часник. Помідори облити окропом і одразу занурити в крижану воду, так буде легше знімати шкірку. Скласти в зручну ємкість шарами, чергуючи помідори з кропом. перцями, цибулею, часником. Холодну воду, сіль, оцет, цукор розмішати і залити цим маринадом помідори. Поставити в холодильник на 1 добу. Вони дуже смачні! Робила з чері і грунтовими, то чері смачніше. У брата робила зі "сливками" (вони всередині наче червоніші ніж грунтові), то мої сказали, що дуже смачно. Україна Київ Війна росії з Україною День 567
  3. 0 points
    Вибачте, але це самі звичайні чебуреки. Чому ж така назва рецепту?
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×