Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 14.04.2024 in all areas

  1. 4 points
    Я готовкою їжі себе розслабляю, щоб не думати постійно за ті сирени, за ту війну... бо з глузду з'їду. Завтра їдемо на дачу дня на 3-4, сьогодні наготувала. Шампіньони вже показала вам, дуже смачні! Натушила залишки квашаної капусти, бо вже треба було її утилізувати. І спекла з нею заливний пиріг. Вова скуштував гарячий і облизав пальці! Ще нажарила сирників, половину з'їли на вечерю, ці поїдуть на дачу. Ще запікла дві тушки хеку Губсі, зверху сир. Завтра зранку ще нажарю котлет.
  2. 1 point
    Шампиньоны 500 г Вода 50 мл Олия 50 мл Соль 1 ч.л. Сахар 1 ч.л. Уксус 9% 2 ст.л. Лавр.лист 2-3 шт. Перец душист. 2-3 горошины Перец горьк. 4-5 горош. Гвоздика 1-2 шт. Чеснок по желанию Свежие шампиньоны помыть, если надо порезать на 2-4 части. В кастрюльке вскипятить все составляющие, всыпать грибы. Жидкости вроде очень мало - так и надо. Без паники, ничего не добавляем. Под крышкой грибы начнут отдавать сок, жидкости станет больше. После закипания варить на среднем огне 5 минут, помешивая иногда. Вот сколько стало жидкости. Все, грибы готовы. Остудить и можно сразу подавать, Очень вкусные грибочки! У нас тут есть похожий рецепт от Николаешны, но у меня другие пропорции, нам этот вариант понравился больше!
  3. 1 point
    А в мене якесь все жовтеньке)
  4. 1 point
    Хоч і війна в країні, але природа бере своє. Ось мої нові нарциси, купляла в тому році цибулини, в цьому всі з квітками.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×