Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04.09.2024 in all areas

  1. 3 points
    Коник

    Вафлі кабачкові

    Ингредиенты: Кабачки - 200г Яйця – 2 шт. Вершки - 100мл Борошно - 80(100)г Розпушувач - 10 г Сіль та спеції - за смаком Метод У кабачків прибрати хвостики і натерти на тертці. Трохи віджимаємо від зайвої рідини. Додаємо до кабачків яйця, сметану, рубану зелень. Трохи солимо до смаку. Також можна додати улюблені спеції. Далі додаємо пару столових ложок борошна і ретельно перемішуємо. Масу, що вийшла, викладаємо по 1.5-2 столові ложки в кожну комірку вафельниці і випікаємо до готовності. Час приготування залежить від потужності вафельниці. У середньому для цього тіста достатньо 10-12 хвилин. Вафельницю перед вживанням рекомендовано змастити олією. Дівчата, вафлі просто супееер. Дуже смачні! Єдину відсеб'ятину додала, готувала суп і залишилась цибуля разом з морквою, обмежені, то я їх додала, але не думаю, що це суттєво змінило картину. Вони одразу зі скоринкою, а потім стають м'якенькі. Мамі теж сподобались! Україна Київ Війна росії з Україною День 924
  2. 3 points
    Pitochka

    Грісіні

    Ингредиенты: Опара: Вода 550г Цукор 11г Дріжджі сухі 11г В опару додати: Борошно - 900г Сіль -18г Олія рослинна 50г Сир тертий (пармезан) 50г Прованські трави 5г Кунжут чорний(за бажанням) 5г Метод Зробити опару. Додати до опари інгредієнти за списком. Перемішати і залишити на 30 хв. Замісити тісто і зразу ж поділити на кульки по 15 гр. Виходить їх дуже багато, шт 40-50. Залишаємо ще на 30 хв, щоб підійшли під плівку, щоб не сохли. Розкачуємо кульку у тоненьку паличку, 25 см довжиною (приблизно). Випікати 160' 15 хв, щоб хруствли при розломі. В домашній духовці температура десь 180, час - регулювати. Як тільки витягуєте з духовки - вони м'якуваті, як вистигнуть - стають хрумкими. Олію додавала соняшникову, але можна і оливкову. Пармезан - на дрібну терку, можна замінити просто на твердий сир. Кунжут я не додавала. Ррецепт грісіні робочий, класний, смачний!
  3. 2 points
    Ингредиенты: Кабачок Рисове борошно - 5 ст.л. Борошно – 3 ст.л. Яйце - 1 шт. Сіль - за смаком Цукор - за смаком Розпушувач - 1/2 ч.л. Метод Кабачок очистити та порізати на кільця. Молодий кабачок очищати від шкірки не потрібно . Усі інгредієнти скласти в глечик - блендер і подрібнити до одержання рідкого однорідного тіста. Масу, що вийшла, викладаємо по 1.5-2 столові ложки в кожну комірку вафельниці і печемо до готовності. Час приготування залежить від потужності вафельниці. У середньому для цього тесту достатньо 10-12 хвилин. Вафельницю перед вживанням рекомендовано змастити олією. Взяла цей рецепт за основу та утилізувала продукти з холодильника. Попередньо відварила броколі 2-3 хвилини. Додала яйце. Пастеризовані білки із пачки; І трохи кефіру старого. На око рисового та звичайного борошна. Замість солі - приправа 10 овочів Трохи цукру Десь 15 гр розпушувача. Тому що броколі було грам 700, а то й 800. Виходить не зовсім цей рецепт. Але принцип той самий. Все пробиваю в блендері і випікаю. Україна Київ Війна росії з Україною День 924
  4. 0 points
  5. 0 points
    Полтава… моі співчуття… у мене тільки одне питання до неба: коли ж цих руських виродків Земля поглине? Коли вони всі здохнуть?!
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×