Ингредиенты:
Кабачки - 200г
Яйця – 2 шт.
Вершки - 100мл
Борошно - 80(100)г
Розпушувач - 10 г
Сіль та спеції - за смаком
Метод
У кабачків прибрати хвостики і натерти на тертці.
Трохи віджимаємо від зайвої рідини. Додаємо до кабачків яйця, сметану, рубану зелень. Трохи солимо до смаку.
Також можна додати улюблені спеції.
Далі додаємо пару столових ложок борошна і ретельно перемішуємо. Масу, що вийшла, викладаємо по 1.5-2 столові ложки в кожну комірку вафельниці і випікаємо до готовності.
Час приготування залежить від потужності вафельниці.
У середньому для цього тіста достатньо 10-12 хвилин. Вафельницю перед вживанням рекомендовано змастити олією.
Дівчата, вафлі просто супееер. Дуже смачні! Єдину відсеб'ятину додала, готувала суп і залишилась цибуля разом з морквою, обмежені, то я їх додала, але не думаю, що це суттєво змінило картину.
Вони одразу зі скоринкою, а потім стають м'якенькі. Мамі теж сподобались!
Україна
Київ
Війна росії з Україною
День 924