Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 26.10.2024 in all areas

  1. 1 point
    В мене поруч зупинка транспорту і на ній всю осінь продають овочі у великому наметі. Асортимент гарний, ціни краще базарних. В жовтні я завжди купляю перець солодкий на всілякі закатки. Купувала по 30, потім по 20 хапала, а вчора взагалі по 15 гривень за кіло і на вибір!!! Ото я вже нагрібла того перцю, що прийшлося докупляти кришок-закруток, бо банки тільки такі пусті нужної ємності. Вчора наварила ціленький перчик і закрила ще 4 літра, будемо той перець весь пів-зими їсти. Пішла ще сьогодні, а нема дешевенького, вже величенький і по 35. Ну і не треба. Бо завтра на роботу, ніколи його робити.
  2. 1 point
    Магда

    Грузинская аджика

    Нарешті я зібралася відзвітувати і подякувати за прекрасний рецепт Ота напівпуста на передньому плані баночка - то аджика вже цього року. Дуже смачно з м'яском і запеченими овочами, роблю і їмо з превеликим задоволенням, дякую. А поряд меньша баночка - то Ферментований гіркий перець, ще одна моя любов. У мене тепер проблема - щоб насолодитися смаком всіх гірких перців мені доводиться вдвічі більше їсти з ними основної страви) Не те щоб я сильно мучилася, але ж такими порціями не можна
  3. 1 point
    Наш святковий стіл в лісі - пів століття моєму Сані) Рибка, млинці і картопелька з грибами готувались на вогнищі.
  4. 1 point
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Ну раз пішла така гулянка, то я до пончиків Світлани виставляю суші чи роли (як правильно не знаю, тому не кидайте тапки ). Робила на день народження сина, бо йому окрім цього нічого не потрібно було готувати. А так як перед його днем народження у точці де звичайно ми замовляли ці штучки виявили сальмонельоз, то мамі прийшлось самій навчитися крутити їх. І скажу що це виявилося дуже просто, смачніше і по коштам в двічі дешевше, тому зараз я часто роблю їх.
  5. 1 point
    "Моя попытка номер два!" Врахувала вчорашні помилки, сьогодні ось так. Майже всі цілі. Дуже смачно!
  6. 1 point
    Оля, яка краса! Люблю жоржини, але не саджала, бо треба викопувати. Одної весни купила в Епіцентрі клубні жоржини, виросли красиві, але як я не зберігала їх у холодильнику, нічого ільше не виросло, тільки зелень була без квітів. Ну а тепер взагалі тільки дивлюся на чужі.
  7. 1 point
    Natali06

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Світланко, невгамовна наша! То ж добре, що всі твоі старання так високо оцінююються) Бо зникання твоіх трудів( всередину звісно)) , то і є висока оцінка!)
  8. 1 point
    Олю, який чудовий букет! Такіпахне осінню ) Скучила за жоржинами… іх любила моя мама…. я теж ще не копала ні буряк, ні моркву. По одній простій причині: у нас спочатку червня не було ні одного дощу( Лопату неможливо було загнати в землю. Тільки на тих вихідних пройшов Гарний дощ,
  9. 1 point
    Дівчата, я знов до вас із квітами. Сьогодні передали, що вночі буде до -5 градусів, то я після роботи в терміновому порядку з'їздила до саду, зрізала всі жоржини і зірвала 2 гарбуза. Ще залишився порей, капуста та сельдерей. Це поїду на вихідні вже все забирати та викопувати жоржини.
  10. 1 point
    Щось застряг в мене залишок сиру-творогу і надумала я приготувати з нього пончики! Замісила тісто, швиденько розкачала кульки і почала обжарювати у фрітюрі. Нажарила десь половину кульок і тут на кухню прийшов Вова...... Їх було 23. Оце залишилося мені. А це підготувала скумбрію до запікання, але її вже нема, була смачнюща, як завжди.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×