Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 17.08.2025 in Повідомлення

  1. 2 points
    Natali06

    Наші улюбленці

    Трішки Того) щоб ви не забували)
  2. 2 points
    УкраІнка

    Фінський рибний суп

    Мій супчик сьогодні.
  3. 2 points
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Сьогодні відкрили сезон кукурудзи. Тут Ракель і Оверленд. Ракель ну дуже солодка, аж занадто.
  4. 1 point
    Іннусічка, ну краса ж! Смакуй на здоровʼя! Дякую, що нагадала за цей пиріг! Треба якось повторити)
  5. 1 point
    Наталочко, зробила і я сьогодні цей пиріг. Соди дала 1 ч.л., погасила медом. А в борошно додала 1 ч.л. розпушувача. Все інше - точно за рецептом (навіть мускатний горіх знайшовся ). Мені дуже сподобалося!
  6. 1 point
    От вам будет і сосиски в тісті, пригощайтесь¡
  7. 1 point
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Похвалюся і я) Робила на грилі персики та абрикоси з сиром брі, горішками та медом. Смааачно, з легким білим вином в таку жару саме те)
  8. 1 point
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Світлана, ти герой, що в таку жару включаєш духовку. Сьогодні в рибному була ну дуже класна мова, велика і блискуча, але через жару я не ризикнула її купляти, бо останнім часом я її в духовці запекаю, а не смажу. А так у нас була піца з тіста, яке у холодильнику лежало три дні. І що я хочу сказати, що це вийшла бомбезна піца, тісто хрумтяче вийшло. Із свіжого тіста таке хрумтяче не виходило.
  9. 1 point
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    А я вчора напекла хліба, зварила рибну юшку і нажарила млинців. Купила свиняче серце на начинку, а моркви в найближчому магазині не було, десь йти шукати стало ліньки, то я замінила моркву кабачком) Піджарила цибулі, додала кабачка півкільцями, засмажила, заправила сметаною, все протушила, і разом з відвареним серцем перебила в блендері. Смачні млинці вийшли, сезон кабачків почався)
  10. 1 point
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Вчора цілий день йшов дощ, то замість того щоб поїхати в сад, готувала на кухні. Зварила молодої картоплі з салатом із капусти, млинців з творогом накрутила, а ще печінковий торт зробила. Фотку тільки торта зробила
  11. 1 point
    Сьогодні псіханула і під завивання чергової сирени під вікном наробила чебуреків. Хай вони повиздихають вже!!! А я нажеруся чебуреків і будь що буде! Вийшли ну такі добрі, такі вдалі!!! Тісто тонюсеньке, слоїться, фарш смачнющий вийшов! Зробила 10 чебуреків і один з рештків останній поменше. Ото на фото все, що залишилося. Вова зараз чай собі робить і сказав, що з*їсть ще один. Гулять так гулять, бо як ракетою накриє, то буде потім жалкувати за той чебурек, що не з*їв. Тісто робила за новим рецептом, мука вода сіль олія оцет. Смачно!
  12. 1 point
    Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Пізно, Світланка. Хіба що свій тотик привезеш. Бо мій коханий вже все зжер. Божечки, чому в мене не такий метаболізм? Стільки жерти і бути худющим, як трІска
  13. 1 point
    Я такі брізолі теж люблю. Коли замало фаршу, то роблю ці брізолі, виходить багатенько та й смачненько. А я пекла отакі коржики молочні, Вова на них робив виделкою різні узори. Потім їв і все нахвалювався! А це я готувала печінкові котлети, люблю таке. Це не оладки, це котлетки. Смачні!
  14. 1 point
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Вчора згадала студентські роки в гуртожитку як ми купляли круглі вафельні коржи, перекладали їх фаршем, обмакували в яйце і смажили. Зараз це виявилося блюдо з модною назвою брізолі .
  15. 1 point
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Робила сьогодні Натині Млинці на залишках закваски з начинкою з свинячого серця, смачні вийшли, тоненькі, ніжні, прижився у нас цей рецепт
  16. 1 point
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    О, ми теж полюбляємо індиче стегно) Я запікаю його при 180 градусах до температури всередині 83 градуси, мені тоді воно найсмачніше, сочне, ніжне, а шкірочка така хрустка Ось, знайшла фотку, хоч біжи в магазин тепер)
  17. 1 point
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Сьогодні мені ліниво було щось готувати, а в морозилці лежала упаковка з АТБ суміші wok, то зробила філе курки з цією сумішшю і булгуром.
  18. 0 points
    Як же гидко було на це дивитись! А ота недорозвинута моль, просто до рвоти від однієі його харі. Тільки шизонуті можуть гордиться таким президентом. Фу!
  19. 0 points
  20. 0 points
    Вже він сам сказав, що їде в росію на зустріч з путіним... два старих довб...ба, які на жаль, мають владу і збираються вирішувати долю світу(
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×