N@T@ 3 842 Опубліковано: 12 квітня, 2017 @fronya40,Танюша, спасибо! 2 lana19 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 13 квітня, 2017 А я сегодня отстрелялась))) 10 Уляна-ляна, valuhka, УкраІнка та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 13 квітня, 2017 @SanaT,ого! А глазурь какая? Очень очень красивая!!! 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 595 Опубліковано: 13 квітня, 2017 Оксана! А яйца живые или пряничные? Пасочка супер! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 13 квітня, 2017 @lana19,а что значит живые или пряничное? Девочки,решила завтра сделать тесто и засунуть в холодильник на ночь.а утром печь.. Мне кажется,что в прошлом году так делала.Попробую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 13 квітня, 2017 @fronya40, Просто "на глазок" взбиваю белок с пудрой и лимонным соком. Пропорций никаких нет, смотрю по консистенции. @lana19, Яйца пенопластовые))), обтянутые тканью. 2 lana19 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 13 квітня, 2017 Исправила 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 595 Опубліковано: 13 квітня, 2017 Я то думала - Оксана ночей не спала, кисточкой на яйцах цветочки мулювала))) А идея отличная! Спасибо! 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 13 квітня, 2017 @lana19, Ночей я действительно не спала))), только с другими яйцами. А видео здесь никак нельзя вставить? 2 fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 595 Опубліковано: 13 квітня, 2017 только через ютуб или ссылка на соцсети Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 13 квітня, 2017 @lana19, Пойду попробую в пряничной теме выложить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 13 квітня, 2017 Трішечки. Я цю паску полюбила,але тепер я знаю рецепт напамять)) Вона чудова. 13 N@T@, lana19, Qween та 10 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 13 квітня, 2017 А я сегодня отстрелялась) Оксаночка, ты в каких формах пекла? Красиво смотрится, ровно и аккуратно. 2 fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 13 квітня, 2017 @Qween, Аня, в силиконовых. 3 fronya40, Qween та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 13 квітня, 2017 @Мері,оце так краса!!!! 2 Пампушка та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 948 Опубліковано: 14 квітня, 2017 Трішечки. Мар'яна, це - трішечки??? Браво!!! 4 lana19, Мері, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
YNL 1 272 Опубліковано: 14 квітня, 2017 О мама давно просит такую испечь плотную бабушка наша такую пекла , но рецепт был утерян испеку и отчитаюсь) 2 lana19 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 14 квітня, 2017 Аня, в силиконовых. У нас наборы из трёх силиконовых форм с Сильпо долго лежали по 39 гривен. Я всё думала брать или не брать, а потом на ту Пасху он резко стал стоить около 200 гривен . 2 lana19 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сабрина 834 Опубліковано: 15 квітня, 2017 Танюша привет.Спасибо за рецепт,тесто классное скоро отправлю в духовку. 2 lana19 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 15 квітня, 2017 А я уже испекла,остудила и глазурью покрыла Муки меньше положила,я в расчётах своих запуталась - 1,5 нормы делала и в последнем этапе добавления муки умножила ее на 2,а не на 1,5и бухнула сразу много,может структура у меня и не оригинальная получиться,от рук отставало после расстойки,но было вязким.Пробовать будем завтра. 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 15 квітня, 2017 @ang-kay, Анжела,ты Мясоедовский пекла и Папошник,можешь в сравнительном ключе сырое тесто описать обоих? Хочу понять напортачила я с мукой или нет.Спасибо! 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 135 Опубліковано: 15 квітня, 2017 На сколько я помню, то у Мясоедовского тесто другой структуры. Здесь вязкое, но у меня не липнет, а там более , как для баб, если так выразиться можно. В этом году не пекла. 2 lana19 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 15 квітня, 2017 @ang-kay,Мясоедовский более жидкий,правильно? А Папошник -гуще? 2 fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 135 Опубліковано: 15 квітня, 2017 Да. 3 lana19, N@T@ та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 15 квітня, 2017 Да. Анжелочка,СПАСИБИЩЕ тебе ОГРОМНОЕ! :flowerss: Прямо гора с плеч. 3 fronya40, ang-kay та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах