Світл@нка 1 569 Опубліковано: 5 квітня, 2018 Я не знаю,как хранить...у меня так стоят .не накрытые. А в формах бумажных стоят или вообще без ничего? Я в формах бумажных так и оставляю на кухне и ничем не накрываю. 2 fronya40 та ttts reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ttts 183 Опубліковано: 5 квітня, 2018 Я в формах бумажных так и оставляю на кухне и ничем не накрываю. Я в металических пекла, как и Таня, так что сейчас они у меня без ничего. Оставлю так наверное, буду знать зато потом наверняка как они себя вести будут. 2 Світл@нка та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 5 квітня, 2018 А я рановато поставила....чуток крышу рвануло. Растянула на весь день,чего то ленилась.подошли,но не вылазили. А так вроде красивые. Но бывали и лучше)))) 2 inucya та Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 5 квітня, 2018 И мои папошнички спеклись, тоже завтра украшу и покажу 2 Світл@нка та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 5 квітня, 2018 Поставила в духовку на полторы порции,считаю- хватит,не хватит.. Получилось 12 шт в литровых кружках. В этом году я даже взвешивали,очень удобно.наделала шариков по 320 грамм. А специально одну спекла, очень хочется тёпленький попробывать, щас же нельзя, так я на след. неделе ещё порцию спеку Тем более эти явно быстро закончатся! 2 fronya40 та Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 5 квітня, 2018 Я тоже подумала,что хорошо,что испекла в четверг,до воскресенья наберётся силы и будет вкуснее. 2 Світл@нка та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 5 квітня, 2018 И я сегодня пекла))) Специально в четверг, чтобы вкус на воскресенье был богаче. Крыши ровные, выдержала ее по времени , как нужно, один пекла в очень большой бумажной форме, у Лили в прошлом году покупала, так термометром готовность проверяла. Завтра еще хочу попробовать глазурь на желатине. 3 inucya, Світл@нка та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 5 квітня, 2018 А я пекла,не очень подошли. И сегодня хлеб пекла и тоже что то не очень подошёл.значит дрожжи плохие..покупала вчера криворожские,всегда результат радовал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 5 квітня, 2018 Я пекла на львовских дрожжах ( в супермаркете других не было, а идти в другие магазины - нет времени), сахар уменьшила на 100г, изюма взяла 200г и цукатов еще положила 2 fronya40 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 6 квітня, 2018 Разрезала я паску - не годится....есть то можно,но не то.грешу на криворожские дрожжи( именно эта партия,потому что всегда пеку на них)- потому что пекла в этот день хлеб и он тоже не подошёл...дрожжи купила пару дней назад. Позвонила сестра,тоже не подошла... Поставила второй раз тесто утром . отправила в холодильник.счс достала- пусть поднимется. 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 6 квітня, 2018 Разрезала я паску - не годится....есть то можно,но не то.грешу на криворожские дрожжи( именно эта партия,потому что всегда пеку на них)- потому что пекла в этот день хлеб и он тоже не подошёл.. Таня, так она у тебя вообще не поднялась или не так, как обычно поднялась? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 6 квітня, 2018 @N@T@,Наташа,поднялась,но не очень мало. Когда ее разрезаоа- внутри как бы дырка провалилась,но так что бы сильно. Глывкенька слишком для меня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 6 квітня, 2018 @fronya40, Таня, а ты можешь фото неудачной пасочки , разрез, показать, чтобы понимать , какой она НЕ ДОЛЖНА быть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 6 квітня, 2018 А нате))) 4 Natali06, Магда, Kira та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 6 квітня, 2018 Таня, СПАСИБО! Очень наглядно 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 133 Опубліковано: 6 квітня, 2018 Дівчата, і я сьогодні замісила папушник, стоїть підходить вже десь 1 год і 20 хв. підійшов слабо, десь на одну третину. Нехай ще постоїть, що скажете?Думаю, я дала багато борошна, пішло десь грам 800, але тісто в мене було важке, жирне, до рук не липло, колобок гарно формувало. Все видивлялася ті волокна. Місила руками близько години.Тісто дуже схоже за консистенцією на паску, яку я кожен рік печу, там теж багато здоби, але підходило воно якось швидше.Вже переживаю, хоча б вдалася моя цьогорічна паска. 2 inucya та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 6 квітня, 2018 @Магда,ти знаєш,я її давно печу, ніколи не було проколів.А в цьому році.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 133 Опубліковано: 6 квітня, 2018 @Магда,ти знаєш,я її давно печу, ніколи не було проколів.А в цьому році.... Ну, я поборюся за свою пасочку :) Тільки переживаю, що б не перекисла, вже 2 години підходить. Мабуть, зараз піду вже в форми накладати, чи ще почекати, не знаю... Ще й миску взяла невдалу для підйому тіста, то я завжди на вагу посуду вгадувала, чи підійшло тісто, а тут сама миска важкуща, що фіг прикинеш підійшло, чи ні. Перший раз печу паски в Страстну п'ятницю, завжди в суботу, а тут подумала щоб на Благовіщення не пекти... 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 133 Опубліковано: 6 квітня, 2018 Дістала тільки що свої пасочки, вийшло 3 штуки середнього розміру. Таки вони в мене порепались, рано я посадила їх в духовку, не втерпіла. Та й так вони рівно 2 години в формах підходили. Ну то таке, глазуррю прикриється :), головне, що б на смак вдалися. Ну, про це вже в неділю відзвітую, зараз тільки про аромат можу сказати - божественно :) 2 Natali06 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 7 квітня, 2018 А нате))) Танечка, попробуй эту пасочку дней через 5. Если не устроит, тогда на сухарики. 2 Магда та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 7 квітня, 2018 але підходило воно якось швидше. Наталья, пасочное тесто, как никакое, больше всего любит тепло. Обязательно нужно создать ему условия, не расстаивать в комнате. В идеале оно должно подходить в прогретой хлебопечке, либо в мультиварке тоже прогретой, либо в духовке. Ну или в чём-то похожем, где устойчивое тепло в камере. 3 Kira, Магда та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 133 Опубліковано: 7 квітня, 2018 @Qween, Аня, в мене цілий вечір смалила духовка в закритій кухні - запікалося м'ясо, сало, варився холодець. По хаті ніхто не шастав, всі сиділи як мишки. Я думаю, на етапі замішування я "забила" тісто, дуже довго і важко воно підходило. Правда, зараз пасочки стоять гарненькі, рівненькі, око радують, дуже кортить розразати. Зараз йду замішувати ще італійську - опара ніч простоял - подивлюся як ця буде підходити. 2 fronya40 та Kira reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 7 квітня, 2018 (змінено) Ох уж эта желатиновая глазурь, никак не хотела застывать, всё текла и текла! Вот они те которых не сильно залила С четверга да вечера пятницы я их хранила в пакетах и они всё время мягусенькие,а как теперь быть в глазури, боюсь в пакеты ставить Девочки, как мягкость до завтра будем сохранять? Змінено 7 квітня, 2018 користувачем inucya 4 Kira, Natali06, Фрезия та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 133 Опубліковано: 7 квітня, 2018 І от для порівняння, поставила підходити тісто "італійської паски". Об'єм і пропорції продуктів приблизно однаковий (тільки тут в тісті 7 яєць з білками). (І чого в мене фото з планшета вверх тормашками загружається?)Видно, що папушник я забила борошном, тут теж все хотілося підсипати, та втримала себе в руках :) залишилося дочекатися як підходити будуть.А технологія замісу і самі пасочки зовні за цим рецептом (папушник) мені дуже подобаються, буду на проводи ще пекти. 2 fronya40 та Kira reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 103 Опубліковано: 7 квітня, 2018 І чого в мене фото з планшета вверх тормашками загружається?) Наталочко , все виправила. Я зараз теж частіше загружаю з планшету. але здається все нормально. 2 Магда та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах