Магда 2 113 Опубліковано: 14 квітня, 2020 1 час назад, lana19 сказал: Но спинным мозгом)) прям чувствовала, что все же у нее! Ги-ги, я минулого року за тими фотографіями і за фото в майстер-класі прямо пальчиком водила, коли замішувала))) І цього року вже пару раз перечитувала, але ж все видивлялася заміс та тісто! А на підкорку воно все-таки записується! 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vika23 46 Опубліковано: 16 квітня, 2020 Добрый день.Подскажите ,по рецепту непонятно...дрожжи разводить в теплой сметане или кусками туда класть...Нигде это не описано..Или немного молока оставить дрожжи развести 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 113 Опубліковано: 16 квітня, 2020 3 часа назад, vika23 сказал: Добрый день.Подскажите ,по рецепту непонятно...дрожжи разводить в теплой сметане или кусками туда класть...Нигде это не описано..Или немного молока оставить дрожжи развести Якщо ніхто не проти і якщо ще не пізно, я відповім. Я просто додаю всі продукти до заварки і добре розтираю, дріжджі в руках розкришую і розтираю в однорідну масу всю опару. 2 lana19 та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iza 42 Опубліковано: 16 квітня, 2020 (змінено) Папошник вчера пекла. Рецепт классный и вкусный! Таня! спасибо! Змінено 16 квітня, 2020 користувачем Iza 6 Natali06, fronya40, inucya та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vika23 46 Опубліковано: 16 квітня, 2020 5 часов назад, Магда сказал: Якщо ніхто не проти і якщо ще не пізно, я відповім. Я просто додаю всі продукти до заварки і добре розтираю, дріжджі в руках розкришую і розтираю в однорідну масу всю опару. Ой ,че то страшновато .я первый раз буду паску печь ..Точно ничего не будет? 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 603 Опубліковано: 16 квітня, 2020 Вика! Прочитайте внимательно рецепт и заметки от Анечки. (они внизу рецепта) Все получится! Тесто густое - расстойка может быть долгой. Я читала, что у некоторых время доходило до 5 -7 часов. 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 603 Опубліковано: 16 квітня, 2020 9 минут назад, vika23 сказал: Точно ничего не будет? Будет обязательно! - Папошник! 1 1 inucya та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 16 квітня, 2020 7 минут назад, lana19 сказал: заметки от Анечки Раз речь обо мне зашла, то дополню 🙂 : этом году я просто положила одним целым куском всю заварку из теста в ведёрко хлебопечки, в котором уже лежит всё для опары. Всё замесилось прекрасно. Фото поищу. Напомню, что при самой первой попытке смешать погружным блендером для опары заварное тесто с остальными ингредиентами, мой (на тот момент) блендер Кенвуд-724 сгорел без возможности ремонта. 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 16 квітня, 2020 17 минут назад, Iza сказал: Папошник вчера пекла. Очень красивый папошник получился! 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vika23 46 Опубліковано: 16 квітня, 2020 1 минуту назад, Qween сказал: Раз речь обо мне зашла, то дополню и я: этом году я просто положила одним целым куском всю заварку из теста в ведёрко хлебопечки, в котором уже лежит всё для опары. Всё замесилось прекрасно. Фото поищу. Напомню, что при самой первой попытке смешать погружным блендером для опары заварное тесто с остальными ингредиентами, мой (на тот момент) блендер Кенвуд-724 сгорел без возможности ремонта. Вот не увидела заметок..и про месить,у меня нет хлебопечки или крутого миксера,буду все руками.На стол муку сыпать немного или маслом смазать руки и стол.Простите,но я не такой ас ,как тут в теме,поэтому такие вопросы 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 16 квітня, 2020 1 минуту назад, vika23 сказал: Вот не увидела заметок Прошу найти время и прочитать внимательно 🙂 . Рецепт этот не для новичков и могут быть сложности. Нужно чётко понимать что такое дрожжевое, сдобное, очень тяжёлое тесто и быть готовой к тому, что что-то может пойти не так как задумывалось. Если есть сомнения - очень советую взять рецепт полегче, который получится и у новичка. 🙂 2 lana19 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vika23 46 Опубліковано: 16 квітня, 2020 спасибо 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 603 Опубліковано: 16 квітня, 2020 Смотрим первый пост с рецептом и в самом низу рецепта видим - это активные ссылки! 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 16 квітня, 2020 10 минут назад, vika23 сказал: спасибо Пожалуйста 🙂 ! Хочу предложить вам беспроигрышный вариант паски для новичка: Получается у всех, кто просил у меня простой, но вкусный рецепт пасок. Вот только на днях я его давала своей сестре, она уже напекла пробную партию на 1 литр молока, угостила подруг и всем очень понравилось, все попросили рецепт. Вам будет удобно тем, что вообще не надо волноваться из-за консистенции теста, всё написано в граммах, это почти ГОСТ. Юля слегка переделала вот этот рецепт: Тут тесто с добавлением воды и совсем слегка воздушнее. Моя сестра выбрала вариант именно этот, с добавление воды. Вы будете довольны 🙂 . Ну а после тренировки возьмётесь и за сложные рецепты. 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vika23 46 Опубліковано: 16 квітня, 2020 Я буду эту пробовать ,надеюсь смогу, я только паску никогда не пекла. 2 lana19 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 113 Опубліковано: 16 квітня, 2020 Дівчати, спекла я тільки що папушняк. Все було прекрасно: заварка, опара, заміс! Тісто - як ніколи. Поставила на 50 хв. підходити в формах в духовці при 45 градусах, а потім з цієї ж духовки вже випікала при темперетурі 175 градусів загального часу десь хвилин 45. Було в мене 2 форми об'ємом по 2,3 літри, закладала в кожну по 706 гр тіста. Виросли прекрасно, пропеклися до 99 градусів готового тіста. І от, дістала я їх з духовки, через 5 хвилин стала знімати одну форму (в мене роз'ємні), а пасочка осіла 😧 . Я її швиденько на шпажки на розтяжку підвісила, а друга ще в формі стоїть. Ну що ж таке, що цього разу не так? Зараз фотки загружу((( 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 113 Опубліковано: 16 квітня, 2020 Ось: Коли тепер можна другу з форми діставати? Боюся щоб вона не змокріла в ній 😧 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 16 квітня, 2020 13 минут назад, vika23 сказал: Я буду эту пробовать ,надеюсь смогу, я только паску никогда не пекла. Ничего! Всё получится! Пишите в теме, спрашивайте. Юля сейчас занята и на форум не заходит, но мы всегда ответим на вопросы в её темах. 🙂 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vika23 46 Опубліковано: 16 квітня, 2020 2 минуты назад, Qween сказал: Ничего! Всё получится! Пишите в теме, спрашивайте. Юля сейчас занята и на форум не заходит, но мы всегда ответим на вопросы в её темах. 🙂 Cпасибо большое за помощь и ответы 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 16 квітня, 2020 5 минут назад, Магда сказал: Коли тепер можна другу з форми діставати? Наталочка, вийшло дуже легке тісто і вироби з такого тіста краще пекти нижчими, бо якщо вони в металевих формах, не паперових, то швидко підвісити може не вдатися. Якщо достанеш другу паску пізніше, то вона також деформується на жаль. А не вдалось швидко на бочок вийняти, та на шось не тверде? 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 113 Опубліковано: 16 квітня, 2020 Дістала тільки що другу, звичайно ж, і вона осіла((( Пішла я замішувати по другому колу((( От тільки, де я цього разу промазала? Може, зависока температура при випічці була? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 16 квітня, 2020 2 минуты назад, vika23 сказал: Cпасибо большое за помощь и ответы Пожалуйста! Пусть пасочки получатся хорошие! 1 vika23 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 16 квітня, 2020 2 минуты назад, Магда сказал: От тільки, де я цього разу промазала? Був заміс на повну порцію? 3 минуты назад, Магда сказал: Може, зависока температура при випічці була? Якщо вироби маленькі, то можна ставити високу температуру. А ось великі вироби, близько 1 кг, краще випікати на більш низьких температурах. 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 113 Опубліковано: 16 квітня, 2020 (змінено) 10 минут назад, Qween сказал: вийшло дуже легке тісто Ох, тісто було божественне! А в мене інших форм і немає, є тільки ще більша, на 2,7 літри. Я ще і думала поставити одній великій формі. Зараз зроблю нову опару. Буду таки пекти, мабуть, знову в тих же 2-х формах, тільки температуру поставлю градусів 150. Аня, як думаєш? Дякую за допомогу. Змінено 16 квітня, 2020 користувачем Магда 2 fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 16 квітня, 2020 Ммммм.... Ще до того як покласти тісто в форми, раджу зробити в папірі ближче до дна декілька проколів, і відразу після випічки виймати на бочок и швидко встромляти шпажки в проколи, та підвісити. Я встромляю 2 шпажки паралельно, не близько одна з одною, як рельси. Давай температуру 160, не 150. 1 2 Магда, lana19 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах