N@T@ 3 842 Опубліковано: 11 жовтня, 2015 Снизок густо. Ната, ты не в две нитки одну снизку запускала? Две нити, я посчитала на фото-примере и у меня - одинаково. На мне не густо смотрится 6 Наташшшка, AlenaT, nestr та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 11 жовтня, 2015 Мне подружка сказала, она сейчас литературой по символике увлечена, что в этом гердане любовь 2 Natali06 та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 11 жовтня, 2015 Ооо, на фото негусто. Аха, сердечки я сразу заметила. Нат, красиво! Молодец! Носи в удовольствие и плети ещё! 2 Natali06 та N@T@ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 11 жовтня, 2015 Носи в удовольствие и плети ещё! спасибо, Наташа! очень хочу красный с черным гердан, только вот еще не нашла подходящий вариант 1 Grypana reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 11 жовтня, 2015 Наташа, такую красотень принесла!!! Вот бы на модели посмотреть, как оно??? Я никогда не видела))) Дав вообще про герданы здесь впервые услышала)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 11 жовтня, 2015 Вот бы на модели посмотреть, как оно??? Алла, так в черном гольфе - я вот так вживую . на груди. так сказать, смотрится гердан Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 11 жовтня, 2015 )) а я думала - манекен))) фигурка супер))) 2 N@T@ та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрекен Бок 3 555 Опубліковано: 12 жовтня, 2015 Наташа, красота какая! 1 N@T@ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 18 жовтня, 2015 Девочки - бисеринки, может кто встречал схему к такому гердану, ну оооооочень хочу :( :( 4 AlenaT, Наташшшка, Svetlanaur та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 30 жовтня, 2015 увы, не встречала. Ната, фотку увеличь и попытайся нарисовать на листочке в клеточку. Тут, как по мне, хорошо видно. Или рыться в вышивальных схемах. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 30 жовтня, 2015 Всем! Всем! Всем! Кто хочет посмотреть большие проделки поделки маленького Суслика - просю! Суслик золотолапый ПыСы Сусличек у нас тихий и скромный. Сама не поФастается 10 Svetlanaur, Grypana, УкраІнка та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 30 жовтня, 2015 схему к такому гердану Наташа! Оказывается, есть программы составления схем для бисероплетения типа такой http://www.vdagroup.ru/beadswicker/programs.html http://www.liveinternet.ru/tags/%EF%F0%EE%E3%F0%E0%EC%EC%E0++%E4%EB%FF+%F1%EE%E7%E4%E0%ED%E8%FF+%F1%F5%E5%EC+%E8%E7+%E1%E8%F1%E5%F0%E0/ 3 Natali06, Фрекен Бок та Izvarina reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 2 листопада, 2015 Таня - Сусля, а можно тебя попросить схему черно-белого гердана? 1 Фрекен Бок reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 2 листопада, 2015 канеш, счас кину в личку 2 N@T@ та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 2 листопада, 2015 @Сусля, Таааааняяяяя, я ваша навеки !!! :molitva: СПАСИБО!!! :m0590 (1): 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 3 листопада, 2015 жду твой гердан Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Veronka 2 368 Опубліковано: 3 листопада, 2015 Наконец то закончила мою первую вышивку бисером около 30 тысяч бисерин 20 Natali06, nestr, N@T@ та 17 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 3 листопада, 2015 @Veronka, прикольные котики :10: около 30 тысяч бисерин А сколько это грамм? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Veronka 2 368 Опубліковано: 3 листопада, 2015 @Veronka, прикольные котики :10: около 30 тысяч бисерин А сколько это грамм? точно не скажу но ок. 500 г Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 4 листопада, 2015 около 30 тысяч бисерин Верончик, это же сколько нужно терпения ! Но результат ещё больше поражает! Картина с такими милашками просто чудо! Верончик, когда ты все успеваешь? 2 Veronka та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 4 листопада, 2015 Доброго дня.Я тут тоже трохи Марья)))Правда,в мене все просто-хрестик.Кілька років тому,вишивала запоєм,потім робота,ще щось.Тепер потроху повертаюсь,але часу катастрофічно не вистачає,бо купу інших справ.Але інколи,для душі знаходжу.Правда,тепер перекинулась на вишиванки,бо маю кому вишити. 19 олеся26, Дяна, УкраІнка та 16 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 4 листопада, 2015 Ну це одні з перших,деякі базарними шерстяними нитками.Потім перейшла поступово на ДМс. 21 Люлёк, Алцьона, ГалинкаМалинка та 18 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 4 листопада, 2015 Боже яка красааа, Маряна, це скільки праці, часу! ооо.. я в захваті..я дуже хочу вишити оберіг, щось таке як оте дерево, четверте знизу, хочу в монохромі.. а ще хочу вишити Макош.. та стільки думок та бажанок що жах і це ж , до речи, я ж не вишивала ще нічого, бігаю , дивлюся, хом'ячу схемки и мріюююю 5 lana19, Дяна, lissaKi та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 4 листопада, 2015 Ще кілька .. 17 AlenaT, Фрекен Бок, lissaKi та 14 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 4 листопада, 2015 ну і ще трошки...не все,але хватить,а то поженуть мене. 18 ГалинкаМалинка, Наташшшка, Svetlanaur та 15 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах