Kira 2 477 Опубліковано: 12 жовтня, 2016 А я вчера в сильпо пошла...а там нет акционных итальянских макарон.только по 26 грн.. Тань, макароны в Билле 2 Алцьона та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 12 жовтня, 2016 У нас тоже ни макарон, ни дешевой рыбы Валя, значит, это только у нас рыбу по такой цене пустили. Может, сроки реализации заканчиваются, а по 60+ народ не берет... А у нас со вчерашнего дня подорожал хлеб. В среднем, на 50-60 коп. буханка. (( 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 12 жовтня, 2016 Девы, цена оптовая на рыбу в Сильпо, бывшие Амстор. Я вчера была и специально обратила внимание. За 1 кг - одна цена, а. от 2-3 кг - дешевле. 4 inucya, Алцьона, valuhka та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 14 лютого, 2017 Молоко подорожало на 3грн. и это в среднем... Для меня это критично - я без молока долго не проживу... Хлеб тоже. Буханка Украинского уже 10грн. Я его правда не покупаю, но обратила внимание. 2 Алцьона та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 14 лютого, 2017 Молоко подорожало на 3грн. и это в среднем...Таня , о каком молоке идет речь? Я беру Яготинское 3,2%, подорожало на 1грн. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 14 лютого, 2017 @Vilapo,Леночка, я беру Яготинское в бутылке - было 16.45 стало 19.99. Правда это в нашем местном траше. 2 Алцьона та Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 лютого, 2017 Домашнее молоко уже давно подорожало. С месяц назад я брала уже по 35 грн за 3л банку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 27 лютого, 2017 Домашнее молоко уже давно подорожало. С месяц назад я брала уже по 35 грн за 3л банку.Ну, у нас таких цен уже давно нет(( Сейчас литр домашнего молока стоит 13-15 грн. 2 Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 лютого, 2017 Та понятно, чем дальше от коровки, тем дороже. Я беру у соседки, еще горячее)) 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Странник 1 605 Опубліковано: 3 травня, 2017 Вчера в НОВУСе на Черниговской появилась копченная сладкая паприка - специя очень редкая в продаже ,но очень вкусная пакетик 12 гривен, да этого месяц не было 6 Lika_N, Natali06, Алцьона та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Koma 1 Опубліковано: 9 квітня, 2019 меня в этом сезоне больше всего удивляют цены на лук - уже за 20 грн/кг перевалило. скоро деликатесом будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 114 Опубліковано: 22 травня, 2020 В Сільпо зараз продається прекрасний північноамериканський мінтай, 80 грн/кг. Риба крупна, не переморожена, без лишнього льоду. Рекомендую. 3 Natali06, Lika_N та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах