Jump to content
lana19

Цены на продукты

Recommended Posts

А я вчера в сильпо пошла...а там нет акционных итальянских макарон.только по 26 грн..

Тань, макароны в Билле

У нас тоже ни макарон, ни дешевой рыбы :neznau:

Валя, значит, это только у нас рыбу по такой цене пустили. Может, сроки реализации заканчиваются, а по 60+ народ не берет...

А у нас со вчерашнего дня подорожал хлеб. В среднем, на 50-60 коп. буханка. ((

Девы, цена оптовая на рыбу в Сильпо, бывшие Амстор. Я вчера была и специально обратила внимание. За 1 кг - одна цена, а. от 2-3 кг - дешевле.

Молоко подорожало  на 3грн. и это в среднем... Для меня это критично - я без молока долго не проживу... Хлеб тоже. Буханка Украинского уже 10грн. Я его правда не покупаю, но обратила внимание.

Молоко подорожало на 3грн. и это в среднем...
Таня , о каком молоке идет речь? Я беру Яготинское 3,2%, подорожало на 1грн.

Домашнее молоко уже давно подорожало. С месяц назад я брала уже по 35 грн за 3л банку.

Ну, у нас таких цен уже давно нет(( Сейчас литр домашнего молока стоит 13-15 грн.

Guest Странник

Вчера в НОВУСе на Черниговской появилась копченная сладкая паприка - специя очень редкая в продаже ,но очень вкусная

пакетик 12 гривен, да этого месяц не было

меня в этом сезоне больше всего удивляют цены на лук - уже за 20 грн/кг перевалило. скоро деликатесом будет.

В Сільпо зараз продається прекрасний північноамериканський мінтай, 80 грн/кг. Риба крупна, не переморожена, без лишнього льоду. Рекомендую. 

Дівчата, може комусь треба. Рекомендую, смачний тунець, сухенький, олії в міру. Беру його час від часу по акції. 

Тунець Calvo в олії 1000 г

Ту частину, що не з'їмо одразу відкладаю у лотки і в морозилку. Після морозилки нічим не відрізняється від щойно откритої.

Screenshot_34.png

28 хвилин тому, Справжня господиня сказав:

а де береш таку упаковку?

https://rozetka.com.ua/ua/calvo_8410090781260/p152910185/

Света! Після Олиної рекомендації (вона раніше про це говорила) беремо постійно

Той у маслі. Але там того масла не видно. Як м'якоть пензликом намазали. А твоє посилання – у власному соку. Це комусь як подобається. Теж смачно. Але ми беремо в олії. У холодильнику відкритий стоїть чудово тижнів  два точно

Я також постійно в маслі беру. Мені чомусь у власному соку не дуже подобається, але саме таку упаковку у власному соку не купляла. Як на мене, то ціна зараз трохи велика. Якщо терміново треба, то бери, а так вона по акції десь до 450 грн. буває.

Оля, зараз вона по ціні 459 грн і доставка 35. Це дорого? А якщо карткою Розетка, то 436. Але не можу оформити таку картку, бо в мене в Дії немає закордонного паспорта і немає айди паспорта, а інакше не оформити.

459 нормальна ціна. У мене ще смарт підписка, то доставка з Розетки та прому безкоштовно за 50 грн в місяць. Мені зручно, бо корм коту на промі беру часто і на Розетці можна не набирати на 700 грн для безкоштовної доставки.