Мері 1 016 Опубліковано: 19 грудня, 2015 (змінено) Змінено 20 грудня, 2015 користувачем lana19 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toxa 1 697 Опубліковано: 19 грудня, 2015 Тааааак....шо за беда? Кто одинок? Куда отправлять людей и котов? Кого спасать? 12 lissaKi, AlenaT, Twist та 9 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрекен Бок 3 555 Опубліковано: 19 грудня, 2015 Марьяна, что случилось? 2 fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 19 грудня, 2015 Марьяна, мы рядом. Чем помочь? Мар'яна, відповідай на дзвінок 3 fronya40, олеся26 та Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 20 грудня, 2015 уже почти 4 утра... а я все забегаю в надежде прочесть, что все в порядке... Самотність… Спокій… Тишина,І надзвичайна сила.Ти неймовірна і одна,Така як ти – єдина.Ти тепла, добра, молода,Весела, гарна, мила,Прекрасна, лагідна, жива,Тендітна, ніжна, щира,Ти сонце, вітер, океан,Ти небо, зорі, квіти.Ти все поєднуєш в собі,Ти лиш одна навіки.Я знаю ти знайдеш його,Він буде особливим.Він проживе твоїм життям,І ти будеш щаслива.Автор: Віталій Мочарський 5 Pitochka, УкраІнка, fronya40 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 20 грудня, 2015 15 Фрекен Бок, fronya40, Сусля та 12 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 135 Опубліковано: 20 грудня, 2015 Марьяна, что случилось? Главное ты жива , здорова. Все проходит. И это пройдет. Ты сильная! Не раскисать! 3 lana19, олеся26 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 20 грудня, 2015 Девочки,у нее все в порядке это у нее проба пера я ей в личку написала,тоже камень засрял в горле,побежала спасать.Ну слава Богу,напугала нас девочка! А в мене просто творчість.ессе.колись на одному форумі був підрозділ проба пера. тут нема шкода.так було б зрозуміліше. вибач що ввела в оману. 8 Natali06, Jefry, Izvarina та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрекен Бок 3 555 Опубліковано: 20 грудня, 2015 Предупреждать надо Я думаю, Наташа в ответ душу вывернула искренне. 4 Izvarina, Джу, Grypana та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 20 грудня, 2015 @Фрекен Бок, да,да... Я тоже вывернула..и расстроилась..Марьяна всех расстроила,особенно тех,у кого такой опыт... 5 Izvarina, Мері, Джу та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 20 грудня, 2015 Да ну на фиг! зы ... это у меня тврочисть, если что... 6 Варюша, Джу, fronya40 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 20 грудня, 2015 Мдяяя, я уберу начало своего поста тогда. Остальное писала искренне. Не эссе... 7 Мері, Джу, Варюша та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 20 грудня, 2015 Мдяяя, я уберу начала своего поста тогда. Наташ, не надо... Твой ответ идет от души... Знаю, какую боль и печаль ты испытываешь, но пусть будет.. Тем более, что на форуме есть ещё девочки , которые испытывают вот такую же " самотність". Просто не каждый может это рассказать... 6 fronya40, Мері, Дяна та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 20 грудня, 2015 А вообще , я думаю, если проза вызвала у всех такую бурю эмоций, значит начинающий писатель очень талантлив! Марьянчик, приди расскажи, как появилось это эссэ. 4 олеся26, lissaKi, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 20 грудня, 2015 Перш за все,соррі.Щиро вибачаюсь. Уявити не могла,що буде така реакція.Знаю,що життя всім залишає ,якісь болючі сліди.Кожен переживає як може.Кожного болить по-своєму. Раз,уже так повернулось все,то хай буде,сторінкою болю,де його можна залишити. Більше лякати не буду. 6 lissaKi, Vilapo, fronya40 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 20 грудня, 2015 Мдяяя, я уберу начало своего поста тогда. Остальное писала искренне. Не эссе... Не треба.Ессе не ессе,а душа затронута. Співчуваю.Шкода ,що шоркнула по рані. 5 Grypana, Vilapo, олеся26 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 20 грудня, 2015 @Мері, просто надо и тему назвать эссе... 2 олеся26 та Джу reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Джу 5 671 Опубліковано: 20 грудня, 2015 писала искренне 3 Grypana, valuhka та олеся26 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Варюша 94 Опубліковано: 20 грудня, 2015 По поводу одиночества - теперь я знаю меру измерения. Посмотрела недавно фильм "Марсианин" - вот это настоящее одиночество. И настоящая воля преодолеть его. Просто когда уже опускаются руки надо себя спросить : " А может я не все сделал для преодоления? Или может искал не там? Или не дошел до конца?" И вспомнть что вокруг - люди, животные, растения которые могут порадовать. значит это еще не одиночество. Это просто временная хандра. И как написано было на кольце соломоновом : "Все пройдёт... И это тоже". А значит это стимул для чего-то нового в нашей жизни. И посмотреть на это надо так: Это не конец - а начало. 4 fronya40, Grypana, олеся26 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 20 грудня, 2015 А я только что зашла в эту тему. Сразу увидела слово "эссе", потому и не испугалась нисколечко))) Давайте не пугать друг друга!))) 5 Варюша, lana19, УкраІнка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 20 грудня, 2015 та ё.. твою.... слов нет,одни 7 lana19, Izvarina, fronya40 та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 21 грудня, 2015 Марьяна, Наташа, я очень расстроилась увидев, что вы обе убрали свои посты... Почему убрала Наташа, я понимаю Марьяна, мне бы очень хотелось, чтобы ты вернула свое эссэ . Это было написано очень красиво и так ,что у каждого дрогнула душа.... И на украинском, мелодичном языке это вообще звучало, как музыка... Марьяна, пожалуйста, напиши своё эссэ еще раз. И мы все ждем новых творческих взлетов! Но теперь мы будем готовы, что это творчество. 3 Мері, fronya40 та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 21 грудня, 2015 А в мене просто творчість.ессе.колись на одному форумі був підрозділ проба пера. тут нема шкода.так було б зрозуміліше. вибач що ввела в оману. Марьянчик, мы, с удовольствием, для тебя откроем такую тему! 2 Мері та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 21 грудня, 2015 А в мене просто творчість.ессе.колись на одному форумі був підрозділ проба пера. тут нема шкода.так було б зрозуміліше. вибач що ввела в оману. Марьянчик, мы, с удовольствием, для тебя откроем такую тему! Особисто для мене нема потреби.Я уже "завязала" ))Шкода,що не склалось.Якось страшно уже щось писати))))5 років "мовчала" треба було й далі))))І щиро вдячна за підтримку. А для когось може й знадобиться. 3 Natali06, lissaKi та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 21 грудня, 2015 Марьянчик, это нужно не только тебе, это нужно нам всем!) Пиши, пожалуйста!!! И не нужно " завязывать" ! Потому Что ты очень красиво пишешь!!! 2 fronya40 та Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах