rusja 33 Опубліковано: 31 травня, 2014 а яка в тебе була? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
azaza 3 473 Опубліковано: 31 травня, 2014 Делфа двухмешалочная. Надо было маленькую брать. Но все-таки Панас в хлебопечках рулит. Я с ним как будто заново на свет народилась. А остальную технику и сегодня брала бы ту же, что имею, всё сплошь нонеймы. Тока, пожалуй, Декс с тех пор из нонеймов уже выбился в определенный бренд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Оживлю тему.))) Моя ХП LG приказала долго жить, и я получила в подарок долгожданную хлебопечку Панасоник. Хлебопечка красавица и умница, буковки у нее ZB-2512, программ разных до фига. Пока использовала пицци, основной и еще 2 и 6. Я слышала что Панасик хорошо печет, но что настолько даже не предполагала.)) Столкнулась с проблемой, хлеб очень воздушный, у меня такой не любят. В старой ХП я пекла на закваске, чтоб хлеб на хлеб был похож. Пока закваску не завела, некогда. Посоветуйте рецепты хлебушка более плотного. Принимала известные мне меры: добавляла ЦЗ и ржаную муку, уменьшала дрожжи, добавляла кефир, все равно пушистый.))) Сейчас поставила хлеб с заваркой на муке 1 сорта, добавила немного ржаной муки, дрожжей положила 8 г свежих на 500 г муки. Посмотрю, что получиться. 4 Vilapo, Kira, Qween та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 28 грудня, 2016 @Elenka,Леночка, поздравляю! классная штука! у меня Кенвуд. у меня хлеб с более плотным мякишем на сухих дрожжах. А ты какие брала? 2 Elenka та Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Танечка, я в восторге от ХП, как она работает! Умница! Буханочки красивые, равномерно румяные! Я первые пару хлебов на сухих саф-момент пекла, но на них у меня всегда хлеб более воздушный. На свежих - чуть плотнее и менее крохткий. Сейчас заканчивает выпекать хлеб с заваркой, посмотрю на результат. Может то что надо выйдет. Еще на очереди ржаная прога у меня, свеженькую ржаную я уже купила.))) 5 Jefry, fronya40, Vilapo та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Танечка, спасибо! 3 fronya40, Elenka та Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 28 грудня, 2016 я получила в подарок долгожданную хлебопечку Панасоник. Леночка, мои поздравления !!! Панасик это вещь !!! 2 inucya та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 29 грудня, 2016 Присоединяюсь! А я в свое время ХП потому и не купила, что там хлеб как сдобная булка получается... 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 29 грудня, 2016 я в восторге от ХП Леночка, это точно, Панасоник - лучшая хлебопечка! Поздравляю! я в свое время ХП потому и не купила, что там хлеб как сдобная булка получается... Не согласна с тем что хлебопечка печёт только хлеб-булочку - пеку и как булочку и такой, чтобы подходил, например, под сало с чесноком (мы под это дело любим мелкопористый, плотный хлебушек, как в магазине). А вот хлеб из хлебопечки и из духовки по одному рецепту - это разные продукты на выходе. 4 inucya, valuhka, Elenka та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 29 грудня, 2016 @Qween, Анечка,какой ты хлеб печешь на каждый день? Кстати, с заваркой хлеб хлеб получился эороший, мелкопористый, упругий, некрошащийся. Соглашусь, что не всякий хлеб з ХП как булка. Моя ХП LG прослужила мне больше 8 лет и хлеб настоящий я научилась печь. Из духовки, конечно, совсем др.дело, но мне дорого печь в духовке - электрическая. 2 fronya40 та Qween reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 29 грудня, 2016 Леночка, сейчас на каждый день пеку яичный из инструкции на 400 г муки, только меняю количество яиц - то одно, то два. Если яйцо одно кладу, то заменяю его водой 40 г. И молоко сухое то кладу, то нет. Мы любим пышный хлебушек. Обычно пеку долго один рецепт, а потом, как надоест, то меняю, потом чередую. Между выпечкой из хлебопечки то батон испеку, о ситный, то ещё какой-то. Если в Панасонике надо не пышный, а ближе к магазинному, то дрожжей и воды надо меньше, чем обычно. Ну и сам рецепт имеет значение - кефир, яйца, молоко, сливочное масло дают сдобный вкус. 4 Vilapo, Jefry, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 29 грудня, 2016 Анечка, спасибо! Буду продолжать учиться печь по новой. Заведу опять хмелевую закваску после Нового года, с ней хлеб получается чудесный, такой как мы любим. Кстати, спекла ржано-пшеничный заварной на ржаной проге по рецепту из книжечки и меня результат порадовал, хорошо поднялся, структура хорошая, крыша красивая слегка выпуклая. На вкус не хватает кислинки, но это поправимо. А программа такая короткая, а времени хватает, все продумано! В моей прежней ХП никогда красивого хлеба с преобладанием ржаной муки не получалось. 2 Jefry та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 29 грудня, 2016 У меня SD-255 и Kenwood-250 (лежит без дела уже лет шесть). Постоянно делаю основной на 500 гр. муки. Мы любим хлебушек с "поролончиковой" структурой. 2 Elenka та Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 29 грудня, 2016 Сегодня пробовали рж.-пш. заварной, хвалили. А муж спрашивает: ,,А грубее его сделать можно?" Ну уж куда грубее??? Трудно мне угодить семье. ))) Буду экспериментировать пока с кол-вом жидкости, дрожжей, более грубой мукой.Поэкспериментирую с режимами, у меня их 28, половина из них хлебные. 3 AlenaT, Vilapo та Jefry reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 30 грудня, 2016 Продолжаю делиться изысканиями. Сегодня пекла хлеб на проге ,,малодрожжевой хлеб". Хлеб замешивала на муке 1 сорта с добавлением 100 г ц/з муки. Так вот на 500 г муки взяла всего 5 г свежих дрожжей и добавила 1ч.л яблочного уксуса. Хлеб получился с идеальным куполом, хорошим мелкопористым мякишем, аромат потрясающий. Эта программа мне очень понравилась. Покажу фото, правда срез неровный, хотела подравнять.)))) 6 lana19, Vilapo, AlenaT та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирунин 357 Опубліковано: 24 листопада, 2017 Елена, можно подробнее про последний хлеб, на какой программе вы его пекли? У меня Панасоник 2502. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 25 травня, 2020 Вчера сломал свою помощницу.Вытягивал ведёрко во время замеса. А сейчас не могу вспомнить зачем. Посмотрел, что ремонт обойдётся в полтыщи гривен. А жена говорит: "может, лучше новую?" В общем, теперь у меня уже три хлебопечки! В этот раз муки выбора свелись только к "с диспенсером или без". За двенадцать лет с 255-й диспенсером пользовался раз двадцать максимум. Поэтому всё таки взял без - SD-2510WTS. Мальчик-менеджер в магазине насмешил:"Панасоник это фу, возьмите лучше вотэтот Кенвуд!". Тот редчайший случай, когда я точно знаю, что он неправ. 6 Магда, lana19, Lika_N та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 25 травня, 2020 Жень, я покупала себе Кенвуд, для замеса. Но не смогла ее выдержать даже в замесе.. Неее, я только за Панасоники)) 3 Jefry, inucya та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 25 травня, 2020 Я за Unold. Купила за 2500 с двумя ведрами. Одно большое и второе с делением на два хлеба по 400 гр. Расчитана на 1 кг 700 г.В прошлом году купила вторую, когда у первой полетело ведро 3 Natali06, AlenaT та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 110 Опубліковано: 25 травня, 2020 11 часов назад, Jefry сказал: взял без - SD-2510WTS Круто, вітаю з обновкою! Ми теж змінили свою пенсіонерку 257 на нову модель, правда, взяли теж, як і попередня, з диспенсером, якраз були нормальні знижки на Розетці. І все в ній класно, але в цій моделі виробник чомусь вирішив дріжджі подавати через додатковий диспенсер в кришці. Боже, як він клацає! Якщо попередню свою хлібопічку я не ставила пекти на ніч, бо відро з часом розшаталося і гуркотіло так, що ми серед ночі прокидалися, то в цій клапан з дріжджами видає таких голосних вісім пострілів підряд, що я вночі кидаюся в холодному поту і все чекаю коли сусіди в поліцію подзвонять :) Але все рівно, якщо хлібопічка - то тільки Panasonic :) Ми свою стару віддали чоловіковим батькам - то мама тепер зірка серед своїх подруг, бо їхні хлібопічки не вміють всьо того, що її вміє, і в неї хліб смачніший виходить :) 4 inucya, УкраІнка, Jefry та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 25 травня, 2020 Наталочка, а ну розкажи , скільки нових програм добавилось в цій моделі? Бо по ходу в мене теж така будеВірніше вона вже є, тільки до мене ( із- за карантину) ще не доіхала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 110 Опубліковано: 25 травня, 2020 6 минут назад, Natali06 сказал: Наталочка, а ну розкажи , скільки нових програм добавилось в цій моделі? Збігала швиденько зфоткала :) Оті біленькі крупинки на фото - то дріжджі, які розлітаються коли засипаєш їх в диспенсер і коли він клацає так, що серце завмирає :) Вони потім ще й елекризуються і їх важко витерти. Але з часом я перестала на це звертати увагу :) Перепробувала я майже всі програми (крім безглютенового і не робила ще фрукти в сиропі), від 257-ї відрізняється на житньому і французькому (основні мої програми) скоринка - тут вона ніжніша і тоньша, а в мене чоловік любить якраз таку як в попередній хлібопічці, щоб аж крихти розліталися коли кусаєш. На режимі "пельмені" роблю тісто на лозанью - просто неймовірне виходить. А ще тут на штирі, на який ніж кріпиться є спеціальний паз - він не дає ножу залишатися в буханці, це справді круто, ще жодного разу в цій хлібопічці я не виколупувала ножа з гарячої буханки, а в 257-й постійно. Саме відро має більш гладкіше покриття, чим в попередній, правда, я вже не зовсім пам'ятаю яке воно було нове в 257, її ми купували ще в 2008 році. Нова хлібопічка класна, місить тихенько, дизайн симпатичний, я жодного разу не пошкодувала, що ми її купили. Нове є нове, завжди краще від старого. Єдина претензія - це оте клацання клапана для дріжджів :), а ще коли вночі - люди добрі, рятуйте :) 3 inucya, Jefry та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 26 травня, 2020 Дякую дорогенька! Я зараз згадала, мені здається в мене буде 2512(?) Але мені здається , що в моєі 2501, теж 24 програми. Сходжу подивлюсь. Бо на разі в хп я тільки замішую тісто. ( я ще той хом'як, буду мати 3 панасоніка))) 3 Магда, inucya та Jefry reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 26 травня, 2020 1 час назад, Natali06 сказал: в мене буде 2512 Наталочко, 2512 має додатково ще може випікати хліб з малою кількістю дріжджів. 2 Natali06 та Jefry reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 26 травня, 2020 В 25.05.2020 в 09:51, Jefry сказал: Поэтому всё таки взял без - SD-2510WTS На мій погляд це на сьогодні найкращій вибір, Женєчка. Вітаю! 11 часов назад, Магда сказал: Єдина претензія - це оте клацання клапана для дріжджів Наталочко, саме це клацання не дає мені поставити 2502 та 2512 на перше місце. 3 Магда, Jefry та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах