Grypana 8 866 Опубліковано: 22 вересня, 2018 Люблю Скрябіна. https://www.youtube.com/watch?v=t4GryFY8dPg 3 Алцьона, fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 23 вересня, 2018 На ніч https://www.youtube.com/watch?v=XF8TrZuqlxY 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Рая75 5 Опубліковано: 9 жовтня, 2018 Я лет 5 назад была в Киеве на спектакле Нотре дам Де Париж, я получила такое удовольствия от вокала Гару и остальных артистов, что просто не передать словами. Это невероятная музыка, советую каждому меломану сходить. Я вот взяла уже билеты 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SlavkO 1 279 Опубліковано: 14 жовтня, 2018 В любой ситуации рок и метал. Тяжелая но очень хорошая, но почему то сильно поднимает настроение. Но ученые типа доказали что такой диапазон разрушает мозг (делает человека агрессивным, психически не стабильным и др). Как пом бред. Я от классики вообще засыпаю. Навеяло))) 4 Lika_N, Natali06, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 3 листопада, 2018 7 Магда, УкраІнка, Алцьона та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 14 листопада, 2018 2 Grypana та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 18 листопада, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=vnp7sHIkoYs&index=23&list=PLLZBqzgcz68cCaCNw-VCdjlwCiK4vskF7 4 Elenka, Natali06, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 24 січня, 2019 Очень хотела поставить ссылку на ютуб , но форум не пропускает... Самая главная новость нашего города на этой неделе. https://tribuna.kr.ua/2019/01/21/zhytel-kirovohradshchyny-vrazyv-vystupom-zirkovykh-suddiv-holosu-krainy-video/?fbclid=IwAR1Vi22_87gbJQwy6SgjmSUvqbmUhy5haCgt4QY6nR8BNWLKtcsOz5AgU5c 2 УкраІнка та Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 24 січня, 2019 Гара пісня в сучасному виконанні, хлопчина молодець ! 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 24 січня, 2019 2 минуты назад, Vilapo сказал: Гара пісня в сучасному виконанні, хлопчина молодець ! Ще трішки про Андрія. ХТО ТАКИЙ АНДРІЙ ХАЙАТ? Зараз вся Знам'янка гордиться своїм земляком, молодець, хай щастить у творчості та житті! Трохи інформації: - Він раніше виступав на всіх міських заходах! - розповідає бабуся юної зірки, міський терапевт, Тетяна Верем’єва. - Він грав на акордеоні. Навчався в міській музичній школі на відмінно. Із золотою медаллю закінчив ЗОШ-3. Зараз закінчив київський педуніверситет ім.М.Драгоманова (вивчав англійську та арабську мови). До слова, ще в школі став переможцем програми FLEX (програми обміну майбутніх лідерів). 10 класс, отже, закінчив, навчаючись у штаті Джорджія, в США. 11-й клас закінчив у Знам’янці із золотою медаллю. В інстаграммі хлопець про себе написав: батьки були проти того, щоб він займався музикою. Але й навчаючись у Києві, хлопець весь свій вільний час присвячував музиці... Учнем музичної школи Андрій Скалкович став у 2004 році одразу з 1 вересня, вже тоді в ньому ми помітили талант. Його перша вчителька по класу акордеону Ірина Павлівна Швиндіна 5 років викладала йому майстерність, потім 3 роки цим займалась Світлана Миколаївна Шеремет. Протягом 8 років навчання Андрій зарекомендував себе як дуже здібна і творча дитина, адже вже з другого класу ставав постійним переможцем обласного конкурсу «Паросток», з часом він підкорив і всеукраїнський рівень та всеукраїнський конкурс «Провесінь»… Про свій виступ Андрій Хайат сказав: ”Я надихаюсь українським фольклором. Пісня з якою я сьогодні виходжу на цю сцену, вона створювалася ще за часів Київської Русі. І для мене важливо, як глядач сприйме цю пісню тому, що вона була зовсім перероблена на інший лад. Я дозволив собі її змінити, саме так, як я її відчуваю. Я вважаю, що українська пісня повинна звучати не в якихось стандартних канонах, а більш багатоформатному.”- пояснив Андрій. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 18 лютого, 2019 В продолжение темы. Наш KHAYAT, на нацотборе на Евровидение . Цитата Предпоследним выступал самородок из вокального шоу "Голос" 2 Vilapo та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 22 липня, 2019 а я вам принесла видео такого харизматичного и сексуального парня,хорватский виолончелист- Степан Хаусер.Это нечто.Можно слушать бесконечно. Тут он вместе с Лолой Астановой( узбекско-американская пианистка, которая вошла в10-ку самых красивых музыкантов). Это бомба! Оцените. не могу не поделится. и еще смотрела концерт в амфитеатре в Пуле ( на ютубе)- это нечто!!! в общем-наслаждайтесь. 4 Elenka, lana19, Natali06 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 14 квітня, 2020 Второй день слушаю и смотрю. Просто слушать не выходит, оторваться от экрана невозможно! Шоу, клипы... дивная гармония всего! 3 lana19, N@T@ та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TwinPix 5 Опубліковано: 25 квітня, 2020 (змінено) Не знаю, есть ли тут любители электронной и танцевальной музыки, но хотелось бы поделиться Попробуйте: Змінено 25 квітня, 2020 користувачем TwinPix 1 УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TwinPix 5 Опубліковано: 12 травня, 2020 (змінено) Вот кстати еще для разнообразия Змінено 12 травня, 2020 користувачем TwinPix 2 УкраІнка та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 1 березня, 2021 З першим днем весни! 4 1 lana19, Магда, fronya40 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_соня 2 Опубліковано: 24 грудня, 2021 В 12.05.2017 в 08:52, Mr-fan сказал: В любой ситуации рок и метал. Тяжелая но очень хорошая, но почему то сильно поднимает настроение. Но ученые типа доказали что такой диапазон разрушает мозг (делает человека агрессивным, психически не стабильным и др). Как пом бред. Я от классики вообще засыпаю. А как такая? 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_соня 2 Опубліковано: 24 грудня, 2021 Всем привет) Есть тут кто? 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toxa 1 697 Опубліковано: 24 грудня, 2021 Есть))) 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 15 березня, 2022 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 2 квітня, 2022 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 8 квітня, 2022 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 10 квітня, 2022 278044549_686687449339864_6966450949490664394_n.mp4 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 13 квітня, 2022 2 inucya та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 15 травня, 2022 2 Natali06 та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах