Алцьона 12 061 Опубліковано: 22 січня, 2023 8 хвилин тому, hasia сказав: Такі так была рукодельница стала соблазнительница.Як війна змінила людину.І в кращу сторону.! То вона сама рукодільничала, а це виросла у званні - спокушає нас рукодільнічати😅 2 hasia та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 969 Опубліковано: 22 січня, 2023 Дякую, дівчата! 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 22 січня, 2023 12 хвилини тому, Алцьона сказав: То вона сама рукодільничала, а це виросла у званні - спокушає нас рукодільнічати😅 О! Воно!)))) А ви, дівчата, розвратниці !!! )))) про що ви думаєте? Я ж жіночка не молода і порядна))))) Тому усе що можу це дівчат підбити на покупку чи готовку) 2 3 Наташшшка, УкраІнка, hasia та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 22 січня, 2023 53 хвилини тому, Наташшшка сказав: Дівчата, тикніть мене носом в мою ж тему Вирішила додати трохи шеврончиків, а знайти не можу. Думала в профілі є - неа... Чи, може в профілі Лани шукати, бо вона відкривала тему? Розказую, заходиш у свій профіль ( показую на прикладі свого) Справа бачиш кнопочку Активність ? Тицяй, і побачиш усі теми де ти писала Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 22 січня, 2023 Добрий вечір. Пригощайтесь, горішки (хоча і не горішки по формі 😆) від Анюти Qween. Єдине, що я не зрозуміла, яка все ж таки консистенція тіста має бути? Бо в мене вийшло таке, що в руки ніяк не візьмеш. І якщо пекти в горішниці на плиті, то як це робити робити Але на смак 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 969 Опубліковано: 22 січня, 2023 (змінено) 4 хвилини тому, спокусницЯ сказав: Справа бачиш кнопочку Активність ? Тицяй, і побачиш усі теми де ти писала Дякую! 35 хвилин тому, спокусницЯ сказав: розвратниці розпусниці))) Тааак, ми такі))) Я - точно) Іринка, на ніч?! Аааа, в мене й так попа в штани не поміщається!₴ А смаколика хочу! Змінено 22 січня, 2023 користувачем Наташшшка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 22 січня, 2023 3 хвилини тому, irysska сказав: Пригощайтесь, горішки Ира! а эти мягонькие получились? 1 irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 22 січня, 2023 4 хвилини тому, irysska сказав: Добрий вечір. Пригощайтесь, горішки (хоча і не горішки по формі 😆) від Анюти Qween. Єдине, що я не зрозуміла, яка все ж таки консистенція тіста має бути? Бо в мене вийшло таке, що в руки ніяк не візьмеш. І якщо пекти в горішниці на плиті, то як це робити робити Але на смак ото насмішила... горішки... але не горішки... але виглядає класно! 1 irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 22 січня, 2023 4 хвилини тому, Наташшшка сказав: Іринка, на ніч?! Аааа, в мене й так попа в штани не поміщається!₴ А смаколика хочу! Гггг, на ніч навіть чай не полінувалася заварити 2 hasia та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 22 січня, 2023 (змінено) 5 хвилин тому, lana19 сказав: Ира! а эти мягонькие получились? Так, м'які і хрусткі. Тепер думаю, як їх на плиті пекти... Щоб таки горішки ...хоча теж не горішки ))) бо форма в мене каштанчики (чи хто зна що, кругле) Змінено 22 січня, 2023 користувачем irysska Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 22 січня, 2023 Спрошу у Анечки. Она пока не может зайти на форум. Практически нет света и слабый интернет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 395 Опубліковано: 22 січня, 2023 1 хвилину тому, irysska сказав: Так, м'які і хрусткі. Тепер думаю, як їх на плиті пекти... Щоб таки горішки ...хоча теж не горішки ))) бо форма каштанчики Ир, так в форму тесто надо наливать, а не кусочками класть. У меня в детстве была такая форма для газовой печки, и орешки, и вафли. Там тесто было как жидкая сметана и ложкой наливала. Сейчас проще, можно кондитерским мешком наливать. И еще у меня были формочки алюминиевые как половинки скорлупок орешков. Там тесто делала очень густое и руками размазывала внутри скорлупки, пеклось в духовке. Или ты про такие спрашивала? 1 irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 22 січня, 2023 А в мене рецепт для тої форми, що на плиті, так тісто густе, кульки накатала і в форму закладаєш... про рідке і не чула Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 22 січня, 2023 В мене форма для плити. Що наливати треба, навіть не чула. Ось і Оксана так пише. В мене тісто вийшло не як сметана, а круте досить. Але в руки ну ніяк не візьмеш. Треба спробувати його ложкою в форму закладати....мабуть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 22 січня, 2023 Не робіть, як я. Силіконову лопатку залишила в чаші комбайна (з отвору, куди інгридієти закидувати, стирчала), відволіклась, потім включила комбайн ...хрясь і відрізало кусок. Добре, хоч комбайн не зламався. Треба йти нову лопатку купувати. І майже нова була, 60 грн псу під хвіст. Гарна була, маленька, у мене більше такої немає. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 22 січня, 2023 2 години тому, спокусницЯ сказав: Ой, не знаю де написати, може тутачки. У зв"язку з українізацією моєї душі ( і лютої ненависті до усього руського) змінила нік ( була искусницаЯ) стала спокусницЯ Сподіваюсь, приживусь) Я теж замислююсь, як змінити свій нік, бо українською він читається через "И" неправильно. Але, якщо просто змінити на "і", тоді теж з помилкою буде. Що скажете, колежанки? Можна "УкраІнка"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 395 Опубліковано: 22 січня, 2023 Девы, вы меня озадачили прямо. Я реально тесто на-ли-ва-ла! Мы тогда жили в старой сталинке и газовая печка была такая старая, с углублениями под горелками. И когда я в вафельницу или орешницу наливала чуть больше теста, оно полужидкое вылазило с боков и падало туда вниз. Мама меня страшно ругала, т.к. ей приходилось оттуда доставать и мыть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 22 січня, 2023 7 хвилин тому, УкраИнка сказав: Можна "УкраІнка"? Можна! УкраЇнка. Исправляю 2 Наташшшка та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 969 Опубліковано: 22 січня, 2023 9 хвилин тому, УкраИнка сказав: Що скажете, колежанки? Можна "УкраІнка"? Інна, УкраЇнка. 5 хвилин тому, настоящая хозяйка сказав: Я реально тесто на-ли-ва-ла! І я. В мене теж рідке тісто було. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 395 Опубліковано: 22 січня, 2023 Ну вы тут сломали меня. Буду тепер спілкуватися теж українською. Ні, я не така русофілка, як може здаватися, просто звикла все життя до росіїської, та й всі навкруги на 80% російськомовні. Дніпро, що казати, це не Львів и даже не Полтава. Писати можу без помилок, а розмовляти ще буксую))) На дачі в мене старенька сусідка в минулому вчителька української в школі, я з нею тренуюся, вона мене виправляє. Сподіваюсь, що невдовзі зможу вже на вулиці розмовляти без сорому. 1 2 Магда, Наташшшка та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 22 січня, 2023 16 хвилин тому, lana19 сказав: Можна! УкраЇнка. Исправляю Там була гра слів - Укра Инка. Укра Інка. Із одного слова вискакувало її ім'я. Вірно ж, Інно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 969 Опубліковано: 22 січня, 2023 2 хвилини тому, Алцьона сказав: Там була гра слів - Укра Инка. Ооо, а я недотумкала! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 22 січня, 2023 Да! Была игра слов. Теперь Инка будет Їнка 1 1 hasia та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 22 січня, 2023 25 хвилин тому, настоящая хозяйка сказав: Девы, вы меня озадачили прямо. Я реально тесто на-ли-ва-ла! Мы тогда жили в старой сталинке и газовая печка была такая старая, с углублениями под горелками. И когда я в вафельницу или орешницу наливала чуть больше теста, оно полужидкое вылазило с боков и падало туда вниз. Мама меня страшно ругала, т.к. ей приходилось оттуда доставать и мыть. Я для горішків роблю густеньке тісто, з ложки пальцем зіштовхую. А от на вафельки трішки рідше, там дійсно наливаю. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 22 січня, 2023 3 хвилини тому, Алцьона сказав: Там була гра слів - Укра Инка. Укра Інка. Із одного слова вискакувало її ім'я. Вірно ж, Інно? Так. 2 Алцьона та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах