Наташшшка 969 Опубліковано: 10 лютого, 2023 А в нас ні АТБ, ні Варуса нема))) Значить не буде і окуня Сані на вечерю))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 395 Опубліковано: 10 лютого, 2023 2 години тому, Наташшшка сказав: А в нас ні АТБ, ні Варуса нема))) Значить не буде і окуня Сані на вечерю))) А що буде Сані на вечерю? Цікаво жеж. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олька 488 Опубліковано: 10 лютого, 2023 В 08.02.2023 в 17:21, irysska сказав: Всім трям. Я жива, не те, щоб повністю, а частково. Але, кацапи не дочекаються (тут потрібен смайл, який фак їм показує). У нас не вимикали світло з суботи. Весь час чекаю якогось песця (хутряного такого), бо так добре бути не може. Але ліміти погодинні, тому вимкнути можуть в будь-який час. Шкода тільки, що Одеса так страждає з тим світлом (( Ірочко,дякую...ми витримаємо,та вже й трішки краще стало,тим паче у нас газ є і перший поверх,нам легше,дітям важче,у них будинки всі на електриці,щей й діти малі,та й то не скиглять,коли не запитаю,у них завжди все чудово .... Чомусь згадала ...онук,шість років...загадував на Новий рік три бажання :перше,щоб Путін помер,друге: щоб море все почистили від мін...і ,трохи подумавши, -і все...більш нічого не треба... 4 musinka, irysska, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 11 лютого, 2023 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 11 лютого, 2023 Якщо не знаєте, не встигаєте знайти тему, відкривайте нову! 2 Магда та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 969 Опубліковано: 11 лютого, 2023 19 годин тому, справжня господиня сказав: А що буде Сані на вечерю? Цікаво жеж Були плани залишити взагалі без вечері, бо погано себе поводив)) Але ж гигне, шкода... То млинчиків з м'ясом дала на вечерю і кролика тушеного з спаржевою квасолею. 1 1 Алцьона та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 395 Опубліковано: 11 лютого, 2023 31 хвилину тому, Наташшшка сказав: Були плани залишити взагалі без вечері, бо погано себе поводив)) Але ж гигне, шкода... То млинчиків з м'ясом дала на вечерю і кролика тушеного з спаржевою квасолею. Ого, оце вечеря "по-взрослому". Я б дала тільки пару млинців. 1 3 irysska, Магда, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 395 Опубліковано: 11 лютого, 2023 Дівчата, дуже смачний пиріг 1 irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 11 лютого, 2023 В 09.02.2023 в 19:36, справжня господиня сказав: Але з подивом прочитала, що ти на 2й поверх ледь піднімаєшся з задишкою. Я відпочиваю тільки на 5 поверсі. Неля, треба тобі більш рухатися і якось тренуватися, так можна і серце загубити, в нас ще не той вік, щоб так повзати. Света, и года берут свое, и здоровье. Проблема с ногами, а задишка от гипертиреоза. Весной вроде наладила свои показатели, а за лето и осень все сбилось. До эндокринолога только перед НГ попала. Сейчас по новой показатели восстанавливаем. А тренировки негде проводить. Лестниц в ближайшей круги нет, работа силячая. Стараюсь расхаживаться, на работе лестница из 10 ступенек есть в корпус, вот и прохаживаюсь на ней туды-сюда. В 09.02.2023 в 19:49, Olima сказав: Неля, щось я не допетрила як це робити. П Все очень просто - ступаю на три ступеньки , можно считать чтобы не запутаться. На третью ступеньки двумя ногами ступаешь. Не останавливаясь на четвертую ступеньку заносить ту ногу, которая последняя на третью ступеньку встала. Очень легко, я с первого раза поняла и получилось сразу. Допустим ты начала с левой ноги лестничный марш. Левая-правая-левая-две ноги вместе стоят. Дальше правая-левая-правая-две ноги вместе стоят. И опять левая- и так до конца лестничного марша, главное не останавливаясь. В 09.02.2023 в 23:24, справжня господиня сказав: муркотт! Вони дуже смачні! Подтверждаю! Вкусные и Сладкие! Сейчас они в Сильно на акции как раз. В 10.02.2023 в 11:27, справжня господиня сказав: вимкнули світло. Якось незрозуміло, в графіку було б в 9-00, а вимкнули в 9-50. Те У нас вчера считай целый день без света п росидели. Хоть и не должны были по графику отключать. С утра выключили, и до часу почти. Потом снова с 16 и до начало девятого. Это получилось у нас почти как по графику, с небольшим увеличением времени отключения. Я как раз семенами занималась, пришлось синие досеивать уже при налобом фанарике. Но у нас и тепло, и вода была. У других конечно посерьезней. Во многих районах и свет, и воду, и отопление с ночи повырубали, как только те бл@дины начали прилетать. Много повреждений, ведь 18 прилетов, остальные сбили. Наша беда эти С300. Они ведь пуск с Токмака делают, и время прилета до нас пара сек. Эти бл@дины практически не сбиваются. Но не смотря на столь сильные повреждения наши коммунальщики сработали хорошо, и к вечеру практически весь город был уже подключен. 5 Алцьона, Справжня господиня, Магда та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 12 лютого, 2023 Дівчата, всім привіт. Сьогодні Свєта цілий день була дома, тому я вирішила спекти картопляний хліб у холібопічці. І ось що з цього вийшло Далі загадка, як Ви думаєте, що з цим хлібом не так? 1 1 Справжня господиня та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 395 Опубліковано: 12 лютого, 2023 17 хвилин тому, Olima сказав: Далі загадка, як Ви думаєте, що з цим хлібом не так? Зірвало дах? Всередині зробилася печера? А вигляд в хлібчика дуже гарний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 395 Опубліковано: 12 лютого, 2023 Сьогодні ходила на закупи в Варус і знов купила отого сірого окуня. Чималу купу риби вже розібрали, лежало зовсім небагато. Вибрала собі три рибини, бо в морозилку вже пхати нікуди. Треба компотів наварити з фруктів, місто буде для риби. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 12 лютого, 2023 Света, ти майже вгадала. При витрушуванні хліба, кришка відкрилася і весь м'якуш вивалився. Ще такого у мене не було . Зате тепер у мене багато скоринки, вірніше хліб це одна сплошна скоринка 2 2 Справжня господиня, Наташшшка, Natali06 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 12 лютого, 2023 Я сьогодні на ринку купила сало, на мій подив сало впало в ціні, те що раніше коштувало 180-200 грн., я сьогодні купила за 120 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 12 лютого, 2023 13 хвилини тому, Olima сказав: Я сьогодні на ринку купила сало, на мій подив сало впало в ціні, те що раніше коштувало 180-200 грн., я сьогодні купила за 120 грн. Дівчатка, привіт! Я на неділі дві тому ходила по сало. То трохи була шокована, що вирізка , що сало в одну ціну... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 12 лютого, 2023 1 година тому, Olima сказав: Дівчата, всім привіт. Сьогодні Свєта цілий день була дома, тому я вирішила спекти картопляний хліб у холібопічці. І ось що з цього вийшло Далі загадка, як Ви думаєте, що з цим хлібом не так? Олю, скідьки рідини, скільки борошна було? Бо дуже гарна коробочка вийшла)) 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 12 лютого, 2023 1 година тому, справжня господиня сказав: Зірвало дах? Всередині зробилася печера? А вигляд в хлібчика дуже гарний. Свєта, це із той серіі, що зовнішність оманлива)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 109 Опубліковано: 12 лютого, 2023 А я сьогодні манти ліпила пробувала різні способи ліпки потім відмахнулася, наліпила класично, бо всі ті квіточки красиві тільки в ютюбі 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 395 Опубліковано: 12 лютого, 2023 А я ті манти ніколи не робила.І не їла. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 109 Опубліковано: 12 лютого, 2023 (змінено) 24 хвилини тому, справжня господиня сказав: А я ті манти ніколи не робила.І не їла. Свєта, це щось дуже схоже пельмені, але ліпиться так, щоб фарш був відкритий, як наче в корзинці, і вариться на пару. Це дуже спрощено і по-лінивому. А є класичний узбецький рецепт, так там в рублене м'ясо додається картопля кубиками, ще якісь овочі. Ті я ніколи не робила, бо впевнена, що не зможу їх зліпити. У мене і вареники виходять всі різнокаліберні, а тут загорнути в маленький шматочок тіста скільки начинки і ще щоб воно і не розлізлося - це точно не для мене. А сьогодні в інстаграмі надивилася як дівчинка чи корейка, чи китайка ліпила такі красиві манти квіточкою, такі гарні, всі однакові, рівненькі. Стала я собі їх ліпити, так я ж люблю щоб мінімум тіста і максимум начинки! Ті всі квіточки були в мене схожі на мішечки з зав'язочками А як тільки менше фаршу - виходить більш-меньш, але ж одне тісто їсти, нє, не годиться, поліпила як знала, такі й поїли Змінено 12 лютого, 2023 користувачем Магда 2 musinka та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 12 лютого, 2023 28 хвилин тому, справжня господиня сказав: я ті манти ніколи не робила.І не їла. Света, ми с тобою мабуть одні остались чукчі, які ніколи не робили, і не їли ті манти. Скільки разів не збиралась, а закінчувплось тим що робила пельмені. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 12 лютого, 2023 (змінено) 2 години тому, Olima сказав: сьогодні на ринку купила сало, на мій подив сало впало в ціні Надо заглянути на базар. Бо дуже хочеться сала, то що було закінчилось перед НР, а більше не купляла. Бо ціна була лячна, давно не заглядалась на сальце. Робила шинку, в Сільпо частіше лопатку без кістки на акції можно взяти, чем на базарі гарний шмат сала. Змінено 12 лютого, 2023 користувачем musinka Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 12 лютого, 2023 11 хвилину тому, musinka сказав: ми с тобою мабуть одні остались чукчі, Я з вами))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 395 Опубліковано: 12 лютого, 2023 11 хвилину тому, musinka сказав: Света, ми с тобою мабуть одні остались чукчі, які ніколи не робили, і не їли ті манти. Скільки разів не збиралась, а закінчувплось тим що робила пельмені. Та я теж, краще і скоріше пельменів наклацаю, чим ті манти закручувать. Та й ще пароварку діставати... а в мене в пароварці кришка геть спортилася и нещодавно серединка кришки вивалилася! Вся пароварка ще до мого скону жива буде, а кришка з другого матеріалу и капець. І що тепер робити не знаю. Це та, що я в 14 році на Все буде добре отримала. Так жалко... 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 12 лютого, 2023 Нашла у проф. поваров рецепт. Надо пробовать. Тесто пельмени,манты и тд. 240 мука 40 крахмал кукурузный Щепотка соли 80 кипяток 80 вода комнатной Т Соединить сухие. Залить кипятком. Перемешать,насадка крюк. Дать немного остыть и ввести воду комнатной Т. Вымесить. Отлежка 30-40 минут или ночная отлежка в холодильной камере. 1 1 Магда та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах