Магда 2 113 Опубліковано: 12 лютого, 2023 3 хвилини тому, lana19 сказав: Нашла у проф. поваров рецепт. Надо пробовать. Я за схожим рецептом роблю, тільки без крохмалю, вимішую в хлібопічці. Тісто гарне, еластичне, легко ліпиться. Треба тепер ще й з крохлем спробувати, може ті квіточки таки вийдуть) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 12 лютого, 2023 2 години тому, Natali06 сказав: Олю, скідьки рідини, скільки борошна було? Бо дуже гарна коробочка вийшла)) Все по рецепту, колобок чудовий крутився в хлібопічці, не вперший раз я за цим рецептом такий хліб пекла. Може борошно таке? Дійсно, коробочка чудова і смачна. Дівчата, я також не разу не ліпила манти, але їла. До нас родичі приїздили з Казахстану, двоюрідна тітка, так вона їх ліпила нам і варила. Пам'ятаю, як вона дивувалася на ті мантоварки, що в магазинах у нас продають, все казала, що то не годящі вони. Казала, аби знала, що у нас в продажу не має нормальних, то привезла би з Казахстану. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 603 Опубліковано: 12 лютого, 2023 А хинкали? кто-то делал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 113 Опубліковано: 12 лютого, 2023 3 хвилини тому, lana19 сказав: А хинкали? кто-то делал? Я робила Колись давно було таке. Мені подобалося, правда там з тістом доводилося погратися, зараз рецепта вже не згадаю, пам'ятаю лише, що тісто робилося з льодяною водою і в декілька прийомів. Тісто досить круте, а я ще тоді якось не додумалася його вимішувати в хлібопічці, на хінкалі у мене пів дня йшло. Зате смачно. Зараз, мабуть, полінилася б. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 12 лютого, 2023 11 хвилину тому, lana19 сказав: А хинкали? кто-то делал? Я не робила, але їла. Перший раз в Абхазії, зовсім не поняла шр воно таке. А зараз інколи трішки собі купляю заморожені. Вони всі з часником і спеціями, Вова таке їсть не може, тому мі живем без хінкалів теж. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 603 Опубліковано: 12 лютого, 2023 Надо в закромах порыться. Есть проф. рецепт прям с гаммулечками. И начинки разные с граммулечками)) от очень грузинского грузина шефа. Рецепт принесу и тайну технологии. Переходим от пельмешек к хинкали! Но лепить их...... 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 113 Опубліковано: 12 лютого, 2023 2 хвилини тому, lana19 сказав: Но лепить их...... Ні, ліпити їх не важко і не довго, це не манти , там головне зробити правильне тісто, щоб не розварювалося і не розлазилося. Що б отой мішечок з фаршем і соком донести рота і не втратити дорогою ні краплі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 603 Опубліковано: 12 лютого, 2023 Пока свет есть, принесу рецепт прикольных чипсов хлебных. Вчера сделала. Рецепт утилизация! И тоже от шефов. 3 2 Справжня господиня, Магда, Дяна та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 12 лютого, 2023 Лана, давай рецепт хлібних чипсів. А я недавно зберегла рецепт хлібних сухариків, але ще не встигла їх зробити, може кому знадобиться рецепт. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 12 лютого, 2023 Зробила два Повітряних снікерса. Маленький поїде з сусідкою до Луцька. Другий для моєї парикмахерки, заказала на День Валентина. 2 Наташшшка та irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 13 лютого, 2023 Я хинкали готовила с мясом, сыром сулугуни. Тесто крутое как на пельмени. Делала тесто заварное в хлебопечке. Фарш не острый, он и не должен быть острый, перец черный и красный острый опционно, зелень(желательно кинза), лука много и достаточно воды ледяной смешать, чтоб потом сок был в готовом хинкали. Никакого чеснока там быть не должно! Ну, и при лепке хинкали должно быть 40 складочек, круг теста размером с чайное блюдце, фарш размером с котлетку. Получается легко 40 складочек, но не стоит заморачиваться, можно меньше))) Я потренировалась на паре штук 40 складочек и хватит. Это вкусно! Очень вкусно, много не съесть домашних хинкали 4, ну, 5.И фсе. С сыром вкусно, но не мое. Еще с грибами готовят, но тоже такое себе, непонятно мне. P. S. Есть у нас в городе популярный грузинский ресторан Пури чвени (Хлеб наш), была там попробовала хинкали и решила дома сделать. Ну, что сказать, свои домашние гораздо вкуснее. Готовьте, это не сложно. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 603 Опубліковано: 13 лютого, 2023 Светик таки от меня убежала и рецепт чипсов остался недописанным .Зашла с телефона, думала, что попаду в черновик. Не получилось. Еленка так легко написала про 40 складочек))) Мне кажется, что я и 5 не смогу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 13 лютого, 2023 Ой, так, не чеснока багато, а цибулі в тих хінкалях. Я помилилася. Все одно мій Вова їх не може їсти, хіба що на сніданок 2-3 штуки. От на сніданок в нього все заходить , крім чеснока, ну може капелюшку ще проходить і все. Не приймає їого підшлункова цей часник ні в якому виді, тільки в огідорах-помурцях консервованих додатого. І все. Цибулю теж раніше не міг їсти, а після ковіду змінилося щось в нього всередині, цибуля йде майже нормально. Але не так багато, як в хінкалях. І ще повинно бути небагато всіляких спецій, особливо червоного перцю, зразу в нього сип на підборідді. А що, не наліпити б мені тих хінкалів.... чи не пельмені. 2 години тому, lana19 сказав: Светик таки от меня убежала и рецепт чипсов остался недописанным .Зашла с телефона, думала, что попаду в черновик. Не получилось. Еленка так легко написала про 40 складочек))) Мне кажется, что я и 5 не смогу. А ти не готуєш беляші? Там ті ж самі складочки треба навкруг дірочки робити. Я зможу, ну за 40 не знаю, але 20 залюбки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 975 Опубліковано: 13 лютого, 2023 11 година тому, lana19 сказав: Переходим от пельмешек к хинкали! А що робити тим, хто і пельмешок вже з рік не готував? Хочу пельмешок, мантів, хінкалі...Ну вас, дівчата, і так в штани вже не поміщаюсь. Ось, краще погуляйте з моїм старшим, помилуйтесь краєвидами. Киш всі з кухні! https://ashlander.dreamwidth.org/434.html?fbclid=IwAR2BJE4mTgr7KiMLu2G14qQtg4fC-tX6N62XDYYYnQLf_bSRW6FdM7VeRDE Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 13 лютого, 2023 Наташа, ти так частіше всіх вигоняй з кухні, я згодна трошки помандрувати по різним країнам . Сама хоч не поїду, так красоти по фото пороздивлююся. Я вже тричі ці фото передивилася, краса неймовірна 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 603 Опубліковано: 13 лютого, 2023 45 хвилин тому, Olima сказав: фото передивилася, краса неймовірна Ага! 1 година тому, справжня господиня сказав: А ти не готуєш беляші? Неа))) Никогда сама не делала 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 13 лютого, 2023 Лана, попробуй, 40 не обязательно, это я прочитала где-то про высокое мастерство ,, ханкеледелов,'' вот и попробовала. Марна трата часу, я вам скажу. Когда складочками мелкими мешочек соберешься, крутани верхушку немного, она зафиксируется и ножницами обрежь ровненько немного сверху эту ножку. Получится красота. Света-господыня, можно лука и поменьше. В хинкали главное вкусный мясной бульон внутри, который зависит от вкуса мяса, которое положите. П. С. Хинкали, для меня домашняя еда. Как их съесть и ,,необляпаться" не знаю. Не так давно заходили с дочерью в это кафе перекусить этими самыми хинкали. Дочь говорит: ,,Ну, все будем сейчас позориться". На первом фото примерно 35-40 складочек, на втором ~20. Разницы особой нет. 3 1 Магда, Справжня господиня, Дяна та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 13 лютого, 2023 Красивые булочки. Способы формирования булочек(360P).mp4 Здесь вроде было как хинкали лепить))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 13 лютого, 2023 20 годин тому, Natali06 сказав: Дівчатка, привіт! Я на неділі дві тому ходила по сало. То трохи була шокована, що вирізка , що сало в одну ціну... Практично так. Сало дорожче Зовсім з глузду з'їхали. А я в минулу неділю таки зробила м'ясний хлібець. А в понеділок захворіла, то і не їла його. Він однієї думки про м'ясо мені ставало погано. Та і зараз не дуже хочеться. Зате хімічну ковбасу їм нормально )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 13 лютого, 2023 Да, сало дороже мяса. Мясо тоже поднялось в цене немного. Цены на все растут, хоть из дома не выходи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 13 лютого, 2023 В 12.02.2023 в 21:15, lana19 сказав: Надо пробовать. Света, пробуй швидше , та окремим рецептом викладай це тісто, якщо сподобається тобі воно. Заварное тісто на варенички ще мамуся навчили робить, а вот на крохмалі даже не чула. 23 години тому, lana19 сказав: хинкали? кто-то делал? Сама ніколи, а магазини часто раніше купляли. Зараз не купляємо, бо цена зовсім не відповідає ясності. Воно і раніше було не таке, як домашнє, а зараз так тем більше. 11 година тому, Наташшшка сказав: погуляйте з моїм старшим, помилуйтесь краєвидами. Киш всі з кухні! Не жалкую що з кухні вигнала))) зависла на пів години на фантастичних краеєвидах. Португалія загадкова для мене країна, зовсім в іншій частині світу. Хоч це і теж Європа. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 975 Опубліковано: 13 лютого, 2023 10 годин тому, Olima сказав: Я вже тричі ці фото передивилася, краса неймовірна Ех, сама любуюсь. Клята війна...Ми вперше вибрались закордон до малого в 21-му. Фоток море. В Альпах були. Потім приїхали вдруге, і малий без попередження повіз нас до Греції. Вражень і фоток неймовірна кількість)) На березень 22-го були вже куплені квитки в нас до Австрії, а в малого не знаємо куди, казав, що знову сюрприз буде. Не склалось( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 113 Опубліковано: 13 лютого, 2023 11 година тому, Наташшшка сказав: Ось, краще погуляйте з моїм старшим, помилуйтесь краєвидами. Киш всі з кухні! Ох, краса неймовірна, і стиль розповіді дуже цікавий. Боже, як я хочу спокійно поїздити Україною, запланувати поїздку за кордон, не думати про тривоги, графік світла, комендантську годину, кац@пів, включити, нарешті, свою духовку. І я знаю, що це все в нас буде, і дуже скоро, ми переможемо. 1 1 musinka та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 603 Опубліковано: 14 лютого, 2023 2 3 Natali06, musinka, Elenka та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 077 Опубліковано: 14 лютого, 2023 Дівчаточка, зі святом! Я вами захоплююсь! Як у вас на все вистачає сил! Ви неймовірні! А я тільки сьогодні зрозуміла на що я схожа... на перестояну опару)) наче щось і роблю , а толку 0(( ось тільки і спромоглася , прикрасити самий простий дріжджовий хліб... 2 1 Наташшшка, Магда та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах