Olima 2 152 Опубліковано: 17 березня, 2023 (змінено) 36 хвилин тому, Lika_N сказав: У меня вот так(Йошиковий канал),даже не ищет. Думала может еще есть канал. Також не знаходить, і телеграм-Minelly coffee не знаходить . Може у мене не такий якийсь телеграм Змінено 17 березня, 2023 користувачем Olima Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 17 березня, 2023 А минели?просто Или попробовать с инстаграммЫ зайти,я так попала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 17 березня, 2023 7 хвилин тому, Olima сказав: Також не знаходить, і телеграм-Minelly coffee не знаходить . Може у мене не такий якийсь телеграм Кинь мне в личку телеграмм, Я попробую тебя добавить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 19 березня, 2023 А мені сьогодні знову Бандерівська приїхала)) Дівчата, в нас торт Монастирська хата є на сайті? Я його ніколи не пекла, малий завжди пік, а тепер хлопці попросили саме Хату... Хочеться перевірений. Бо мені тут уже нарадили з масляним кремом, а я пам'ятаю, що сметанний крем був Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 19 березня, 2023 Наташа, мне очень нравится вот этот рецепт, я только по нему делаю торт Монастырская изба. Это рецепт Стеллы, у нее он называется С милым рай и в шалаше. Крем можешь любой, какой тебе нравится. Здесь весь секрет в тесте, оно медовое. Писать некогда, вот сделала скрин, я когда-то давно на другом форуме его выкладывал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 19 березня, 2023 Неля, дякую! Для мене в цьому варіанті аж три плюси - меду маю багато, мої точно люблять медяники, а я точно не їстиму, бо там мед! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 19 березня, 2023 Я теж ніколи не пекла Монастирську хату. Хотіла на цей новий рік зробити, але Вова наказав пекти знову Наполеон, робила Анжелін з вишнями. Все ж таки треба мені зібратися і нарешті цю Ізбу спекти, вишня чекає в морозилці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 21 березня, 2023 Ой, дівчата, держіть за мене кулачки. Я щаз печу щось неймовірне! Як вийде добре, то покажу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 152 Опубліковано: 21 березня, 2023 Света, ну шо там у тебе? Вийшло? Вихваляйся, вже терпець урвався. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 21 березня, 2023 16 хвилин тому, Olima сказав: Света, ну шо там у тебе? Вийшло? Вихваляйся, вже терпець урвався. Ой, таке вийшло, що не знаю, як до ранку доживу! Та ще й зрання з Вовою йтиме аналізи здавати, крові всякі та інше. Тобто сніданок буде піздніше. Як дочекатися??? Ось! Я не встояла і відірвала боковушку, зжерла і не помітила. Це ШЕДЕВРАЛЬНО!!!!! Всередині вишнева начинка, зверху трішки потемніла, але не згоріла. Завтра сфоткаю всередині, там повинно бути ВАУ!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 22 березня, 2023 В 16.03.2023 в 17:02, Живчик сказав: А я всякі люблю. І на тонкому тісті і на парУ. Я всеядна)) Я теж 1 Живчик reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 22 березня, 2023 9 годин тому, справжня господиня сказав: Ой, таке вийшло, що не знаю, як до ранку доживу! Та ще й зрання з Вовою йтиме аналізи здавати, крові всякі та інше. Тобто сніданок буде піздніше. Як дочекатися??? Ось! Я не встояла і відірвала боковушку, зжерла і не помітила. Це ШЕДЕВРАЛЬНО!!!!! Всередині вишнева начинка, зверху трішки потемніла, але не згоріла. Завтра сфоткаю всередині, там повинно бути ВАУ!!! Яке ж апетитне!! На кранц схоже!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 22 березня, 2023 Ось розломила. 2 hasia та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 22 березня, 2023 Я готувала вареники. І мені дуже сподобалась книга Видавництва Старого Лева. Спадщина чотирьох господинь. Кулінарна книга в цікавому форматі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 22 березня, 2023 Дівчата, я знову до вас по допомогу. Хлопці попросили сало перекручене з часником і спеціями. Сала вже купила. Хочу ж, щоб не зіпсувалось швидко. Сіль сипати? Перець? Часник свіжий не забродить? Щось я нервую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 22 березня, 2023 2 хвилини тому, Наташшшка сказав: Дівчата, я знову до вас по допомогу. Хлопці попросили сало перекручене з часником і спеціями. Сала вже купила. Хочу ж, щоб не зіпсувалось швидко. Сіль сипати? Перець? Часник свіжий не забродить? Щось я нервую Та нічого не зіпсується. Я зазвичай перекручую сало на мілкої решітці, можна зразу з часником, можна часник потім через часничницю додати. Сіль, перець за смаком.І ще я додаю кріп, можна сухий чи з морозилки свіжий. Деякі додають ще різану зелену цибулю, але я б цього не робила, бо таке треба швидко поїсти, ну за 2-3 дні. Якщо боїшся за часник, то додавай сушений, той точно не забродить. Але я завжди даю свіжий. Правда, я ніколи не робила промисловими нормами, так, на півкіла, не більше. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 22 березня, 2023 Осьо свою смакоту не розірвала руцями, а культурно розрізала ножиком. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олька 488 Опубліковано: 22 березня, 2023 Я дома роблю часто таку смакоту,мі її не багато споживаємо.тому в холодильнику зберігається довго,до місяця точно.Циблю не добавляю,а часник ї зелений кріп ведуть себе "чемно" ,нікони ніяких небажаних несподіванок . 2 Магда та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олька 488 Опубліковано: 22 березня, 2023 2 години тому, справжня господиня сказав: Та нічого не зіпсується. Я зазвичай перекручую сало на мілкої решітці, можна зразу з часником, можна часник потім через часничницю додати. Сіль, перець за смаком.І ще я додаю кріп, можна сухий чи з морозилки свіжий. Деякі додають ще різану зелену цибулю, але я б цього не робила, бо таке треба швидко поїсти, ну за 2-3 дні. Якщо боїшся за часник, то додавай сушений, той точно не забродить. Але я завжди даю свіжий. Правда, я ніколи не робила промисловими нормами, так, на півкіла, не більше. Я дома роблю часто таку смакоту,мі її не багато споживаємо.тому в холодильнику зберігається довго,до місяця точно.Циблю не добавляю,а часник ї зелений кріп ведуть себе "чемно" ,нікони ніяких небажаних несподіванок . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 22 березня, 2023 (змінено) Ох, такое пережили, до сих пор руки трусятся. Свинособаки конечные, когда же вы повыздыхвете все на нашей земле. Вот это утречко выдалось, второй день подрят. Наташа, ну как Избу делала? Мужчинам понравилась? Сало такое делаю изредка. Такую намазку нужно конечно вместе со шкурочкой перемалывать,, но мой муж категорически против шкурок. Поэтому я обдираю шкурку. А чеснок и соль, могу и укропчик свежий добавить. Стоит подолгу, ничего с ней не делается. Света, тащи рецепт своей вкуснятины. Вишню нужно утилизировать. Змінено 22 березня, 2023 користувачем musinka 6 Наташшшка, Магда, спокусницЯ та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 077 Опубліковано: 22 березня, 2023 31 хвилину тому, musinka сказав: Ох, такое пережили, до сих пор руки трусятся. Свинособаки конечные, когда же вы повыздыхвете все на нашей земле. Вот это утречко выдалось, второй день подарят Ох, а я тільки що новини прочитала, кинулася на форум написати як ви. Слава Богу. Нічого тим виродкам не минеться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 22 березня, 2023 1 година тому, musinka сказав: Ох, такое пережили, до сих пор руки трусятся. Свинособаки конечные, когда же вы повыздыхвете все на нашей земле. Вот это утречко выдалось, второй день подарят. Света, тащи рецепт своей вкуснятины. Вишню нужно утилизировать. Неля, господи, коли ж це трапилося? Написали в новинах от тільки зараз. Жах. Та здохни ти вже, той падло!!! зараз рецепт зроблю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 22 березня, 2023 (змінено) Це случилось в 11.30, як раз тривога по всій Україні с 8.30 була. Тіки почали отбої по Україні, но в нас ще не було отбоя. Було 8 гучних вибухів со всіх конців города, як по колу біля нас чулось. В новинах говорят тільки про один прильот, но їх більше по городу було. Попали в девятиетажки, но ціллю мабуть були торгові центри. У нас Епік, Сітімол, Комфі, Ашан всі рядом, в двух будівлях знаходяться. При тривога вони кажуть зачиняются (я точно не знаю, то мені так дочь сказала.Я там рідко буваю, во время війни мабуть і не була там). Но це спасло людей, мабуть одні торгов.робітники там були. Кажут ще постраждала знов Хортиця і місцевий парк відпочинку. Більше нічого не знаю, цілий день, з ранку до темноти була на вулиці. Ще даже новини не дивилась.Сьогодні кацапи мабуть шаленіють.. Тревоги в нас цілий день, одна закінчується, друга починається. Змінено 22 березня, 2023 користувачем musinka 5 Магда, Олька, Наташшшка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 22 березня, 2023 (змінено) Осьо зробила рецепт, вивчайте і печіть, ДУЖЕ СМАЧНО!!! Тільки побачила, що пост зробила і чомусь не відправила. Змінено 22 березня, 2023 користувачем справжня господиня 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 22 березня, 2023 Неля, який жах. Я бачила ролік, як в будинок ракета влучила, як раз біля Ашана. Фото ще інших будинків, в якомусь ракета застрягла і не розірвалась. ХАЙ ВОНИ ВСІ В ПЕКЛІ ГОРЯТЬ!!!! І Я В ЦЕ ВІРЮ!!! 3 Наташшшка, Олька та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах