Перейти до вмісту
Natali06

Кухонні посиденьки (балачки)

Recommended Posts

36 хвилин тому, Lika_N сказав:

У меня вот так(Йошиковий канал),даже не ищет.

Думала может еще есть канал.

Також не знаходить, і телеграм-Minelly coffee не знаходить :stidno:. Може у мене не такий якийсь телеграм :ck:

Змінено користувачем Olima

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

А минели?просто 

Или попробовать с инстаграммЫ зайти,я так попала.

 

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
7 хвилин тому, Olima сказав:

Також не знаходить, і телеграм-Minelly coffee не знаходить :stidno:. Може у мене не такий якийсь телеграм :ck:

Кинь мне в личку телеграмм, Я попробую тебя добавить 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

А мені сьогодні знову Бандерівська приїхала))

Дівчата, в нас торт Монастирська хата є на сайті? Я його ніколи не пекла, малий завжди пік, а тепер хлопці попросили саме Хату... Хочеться перевірений. Бо мені тут уже нарадили з масляним кремом, а я пам'ятаю, що сметанний крем був:mda:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Наташа, мне очень нравится вот этот рецепт, я только по нему делаю торт Монастырская изба. Это рецепт Стеллы,  у нее он называется С милым рай и в шалаше. Крем можешь любой, какой тебе нравится. Здесь весь секрет в тесте, оно медовое.

Писать некогда, вот сделала скрин, я когда-то давно на другом форуме его выкладывал

Screenshot_2023-03-19-19-04-07.thumb.png.c8c2da0265b4e0ec04ef029fe84b95a5.png

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Неля, дякую! Для мене в цьому варіанті аж три плюси - меду маю багато, мої точно люблять медяники, а я точно не їстиму, бо там мед!:fille7:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Я теж ніколи не пекла Монастирську хату. Хотіла на цей новий рік зробити, але Вова наказав пекти знову Наполеон, робила Анжелін з вишнями. Все ж таки треба мені зібратися і нарешті цю Ізбу спекти, вишня чекає в морозилці.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ой, дівчата, держіть за мене кулачки. Я щаз печу щось неймовірне! Як вийде добре, то покажу.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Света, ну шо там у тебе? Вийшло? Вихваляйся, вже терпець урвався.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
16 хвилин тому, Olima сказав:

Света, ну шо там у тебе? Вийшло? Вихваляйся, вже терпець урвався.

Ой, таке вийшло, що не знаю, як до ранку доживу! Та ще й зрання з Вовою йтиме аналізи здавати, крові всякі та інше. Тобто сніданок буде піздніше. Як дочекатися???

Ось!

20230321_224925.thumb.jpg.5ec3b055bfbdc202e3851eb980254f99.jpg

Я не встояла і відірвала боковушку, зжерла і не помітила. Це ШЕДЕВРАЛЬНО!!!!! Всередині вишнева начинка, зверху трішки потемніла, але не згоріла. Завтра сфоткаю всередині, там повинно бути ВАУ!!!

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
В 16.03.2023 в 17:02, Живчик сказав:

А я всякі люблю. І на тонкому тісті і на парУ. Я всеядна))  

Я теж:girl_red:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
9 годин тому, справжня господиня сказав:

Ой, таке вийшло, що не знаю, як до ранку доживу! Та ще й зрання з Вовою йтиме аналізи здавати, крові всякі та інше. Тобто сніданок буде піздніше. Як дочекатися???

Ось!

20230321_224925.thumb.jpg.5ec3b055bfbdc202e3851eb980254f99.jpg

Я не встояла і відірвала боковушку, зжерла і не помітила. Це ШЕДЕВРАЛЬНО!!!!! Всередині вишнева начинка, зверху трішки потемніла, але не згоріла. Завтра сфоткаю всередині, там повинно бути ВАУ!!!

 

Яке ж апетитне!!

На кранц схоже!!!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ось розломила.

20230322_093402.thumb.jpg.15e4f8881881d62e5602d441f4dc9dee.jpg

20230322_093414.thumb.jpg.669cdbcc808944ebe78ab4082e54e106.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Я готувала вареники. І мені дуже сподобалась книга Видавництва Старого Лева. Спадщина чотирьох господинь. Кулінарна книга в цікавому форматі.

IMG_20230322_094401.jpg

IMG_20230322_094419.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Дівчата, я знову до вас по допомогу. Хлопці попросили сало перекручене з часником і спеціями. Сала вже купила. Хочу ж, щоб не зіпсувалось швидко. Сіль сипати? Перець? Часник свіжий не забродить? Щось я нервую

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
2 хвилини тому, Наташшшка сказав:

Дівчата, я знову до вас по допомогу. Хлопці попросили сало перекручене з часником і спеціями. Сала вже купила. Хочу ж, щоб не зіпсувалось швидко. Сіль сипати? Перець? Часник свіжий не забродить? Щось я нервую

Та нічого не зіпсується. Я зазвичай перекручую сало на мілкої решітці, можна зразу з часником, можна часник потім через часничницю додати. Сіль, перець за смаком.І ще я додаю кріп, можна сухий чи з морозилки свіжий. Деякі додають ще різану зелену цибулю, але я б цього не робила, бо таке треба швидко поїсти, ну за 2-3 дні.

Якщо боїшся за часник, то додавай сушений, той точно не забродить. Але я завжди даю свіжий. Правда, я ніколи не робила промисловими нормами, так, на півкіла, не більше.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Осьо свою смакоту не розірвала руцями, а культурно розрізала ножиком.

20230322_104523.thumb.jpg.31c581168c29925373401cf9f6d0fe44.jpg

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Я дома роблю часто таку смакоту,мі її не багато споживаємо.тому в холодильнику зберігається довго,до місяця точно.Циблю не добавляю,а часник ї зелений кріп ведуть себе "чемно" ,нікони ніяких небажаних несподіванок .

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
2 години тому, справжня господиня сказав:

Та нічого не зіпсується. Я зазвичай перекручую сало на мілкої решітці, можна зразу з часником, можна часник потім через часничницю додати. Сіль, перець за смаком.І ще я додаю кріп, можна сухий чи з морозилки свіжий. Деякі додають ще різану зелену цибулю, але я б цього не робила, бо таке треба швидко поїсти, ну за 2-3 дні.

Якщо боїшся за часник, то додавай сушений, той точно не забродить. Але я завжди даю свіжий. Правда, я ніколи не робила промисловими нормами, так, на півкіла, не більше.

Я дома роблю часто таку смакоту,мі її не багато споживаємо.тому в холодильнику зберігається довго,до місяця точно.Циблю не добавляю,а часник ї зелений кріп ведуть себе "чемно" ,нікони ніяких небажаних несподіванок .

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ох, такое пережили, до сих пор руки трусятся. Свинособаки конечные, когда же вы повыздыхвете все на нашей земле. Вот это утречко выдалось:girl_mad:, второй день подрят.

Наташа, ну как Избу делала? Мужчинам понравилась?

Сало такое делаю изредка. Такую намазку нужно конечно вместе со шкурочкой перемалывать,, но мой муж категорически против шкурок. Поэтому я обдираю шкурку. А чеснок и соль, могу и укропчик свежий добавить. Стоит подолгу, ничего с ней не делается.

Света, тащи рецепт своей вкуснятины. Вишню нужно утилизировать.

Змінено користувачем musinka

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
31 хвилину тому, musinka сказав:

Ох, такое пережили, до сих пор руки трусятся. Свинособаки конечные, когда же вы повыздыхвете все на нашей земле. Вот это утречко выдалось:girl_mad:, второй день подарят

Ох, а я тільки що новини прочитала, кинулася на форум написати як ви. Слава Богу. Нічого тим виродкам не минеться

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
1 година тому, musinka сказав:

Ох, такое пережили, до сих пор руки трусятся. Свинособаки конечные, когда же вы повыздыхвете все на нашей земле. Вот это утречко выдалось:girl_mad:, второй день подарят.

Света, тащи рецепт своей вкуснятины. Вишню нужно утилизировать.

Неля, господи, коли ж це трапилося? Написали в новинах от тільки зараз. Жах. Та здохни ти вже, той падло!!!

 

зараз рецепт зроблю.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Це случилось в 11.30, як раз тривога по всій Україні с 8.30 була. Тіки почали отбої по Україні, но в нас ще не було отбоя. Було 8 гучних вибухів со всіх конців города, як по колу біля нас чулось. В новинах говорят тільки про один прильот, но їх більше по городу було. Попали в девятиетажки, но ціллю мабуть були торгові центри. У нас Епік, Сітімол, Комфі, Ашан всі рядом, в двух будівлях знаходяться. При тривога вони кажуть зачиняются (я точно не знаю, то мені так дочь сказала.Я там рідко буваю, во время війни мабуть і не була там). Но це спасло людей, мабуть одні торгов.робітники там були. Кажут ще постраждала знов Хортиця і місцевий парк відпочинку. Більше нічого не знаю, цілий день, з ранку до темноти була на вулиці. Ще даже новини не дивилась.Сьогодні кацапи мабуть шаленіють.. Тревоги в нас цілий день,  одна закінчується,  друга починається. 

Змінено користувачем musinka

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Осьо зробила рецепт, вивчайте і печіть, ДУЖЕ СМАЧНО!!!

Тільки побачила, що пост зробила і чомусь не відправила.

Змінено користувачем справжня господиня

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Неля, який жах. Я бачила ролік, як в будинок ракета влучила, як раз біля Ашана. Фото ще інших будинків, в якомусь ракета застрягла і не розірвалась. ХАЙ ВОНИ ВСІ В ПЕКЛІ ГОРЯТЬ!!!! І Я В ЦЕ ВІРЮ!!!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×