Алцьона 12 061 Опубліковано: 29 листопада, 2023 2 години тому, Olima сказав: для картоплі фрі є ось така штукенція На дирокол схожа)) 1 1 Olima та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 30 листопада, 2023 Всем привет! Как много всего у вас есть для нарезки. Здорово. У меня в ходу по надобности Бернер Прима со всеми тёрками, плюс отдельно все тёрки кроме вафельки(сразу поняла,что не нужна), есть насадка с терками к мясорубке Мулинекс. Пользовалась несколько раз для заготовки консервации, но Бернером больше нравится. Найсер дайсер лежит нераспакованный. Чистилка Бернер - это моя любовь, даже лезвия стёрлись немного, но острая по прежнему, в ходу постоянно. А ещё я случайно купила нож Викторинокс, просто попробовать, до купы с кислородным порошком. Видела, что в инсте блогеры только им пользуются. Подумала, что смешной какой-то, по форме как столовый. И обещанием, ,,что др ножи вы отложите в сторону" не особо верила. А оказывается зря.😀 Такой нож крутой, удобный, творит чудеса. Так и есть, теперь вот полгода из рук не выпускаю. Все режет как надо: овощи так тонко и мелко как захочется, мясо, рыбу филировать и нарезать, помидор спелый можно было нарезать хоть 2мм толщиной легко и быстро, мягкий хлеб. В общем все-все и не тупится. 4 Наташшшка, Магда, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 30 листопада, 2023 (змінено) Лена, цікавий ніж, подивлюся ціну. В мене є чистилка Вікторінокс, я її обожнюю! І Вова тільки єю картоплю чистить, всі інщі закинув. Вона дійсно суперова! Купляла дуже давно за поради Доплети-Лариси з ворожого форуму. В мене металева, ще є з пластику, вони дешевше. Я покупала десь за 90 грн, зараз вони по 300-350 грн. Ще є на них змінні леза, але я ніяк не вкараулю в наших магазинах Фонарёвка. В мене тих чистилок було мабуть штук 20 чи 30, купляла що бачила! Була давно така чистилка Бернер, аж дві. Але дорогі, зарази. Потім якось купила таку чистилку фірми ТОRО, дешеву і - тадам! - вона була по гостроті така ж сама, як Бернер и довго служила! Ну дуже вдала! Зараз немає в нас тих ТОRО. Змінено 30 листопада, 2023 користувачем справжня господиня 2 Алцьона та Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 30 листопада, 2023 Света, я фирму разглядела, только когда получила нож. Тогда и вспомнила, что эту фирму хвалили на том форуме. Продавали его просто как швейцарский чудо-нож. Покупала за 260 грн, сейчас смотрю там же 300-320, дороже с цветной ручкой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 30 листопада, 2023 У меня Бернер весь лет 7-8. Все такое же острое. Может быть Неля скажет с какого точно года. Мы вместе делали закупку из Германии. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 30 листопада, 2023 1 година тому, Elenka сказав: У меня Бернер весь лет 7-8. Все такое же острое. Может быть Неля скажет с какого точно года. Мы вместе делали закупку из Германии. ХА! В мене Бернер ... барабанна дріб! ... з 1996 року!!! Вже ДВАДЦЯТЬ СІМ років!!! Пальці досі відрощую! А взагалі-то пару років назад купила от такі перчатки і Бернера вже не боюся. https://rozetka.com.ua/ua/272555806/p272555806/?utm_l=r&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAgqGrBhDtARIsAM5s0_mcQnNcjMzT5TInwJGPH0A25eL6rdY4MFWPLFC6CF-2DdLVF_SC5b0aAswnEALw_wcB Собі залишила одну перчатку, другу продала на форумі місцевому. 4 Elenka, Наташшшка, Магда та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 30 листопада, 2023 А я такі перчатки купила в Китаї, але так і лежать не розпаковані. Моєму Бернеру 13 років і теж дуже гострий. Купляла весь набір насадок і додаткових терок, але ж звісно, що деякі терки зовсім не входу. Може продати їх?. Також є чистилка Вікторінокс, якій вже 11 років, поки гостра. Картоплю, моркву, буряк, кабачки тільки нею чищу. Але у мене леза рівні, без зубців. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 30 листопада, 2023 Дівчата, а хто підкаже, що це за тісто на вареники, якщо їх продають з назвою пареники? Наблюдаю за одною жіночкою, що в нашому місті торгує напівфабрикатами і ось її пареники з ягодами або сиром дуже хвалять. Хочу найти рецепт, може хто знає. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 30 листопада, 2023 Оля, в мене в чистилці теж рівні леза, я фотку поміняла. А про пареники вперше чую, в нас такого не бачила. Може, там тісто на кефірі і їх треба готувати на пАрі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 30 листопада, 2023 20 хвилин тому, справжня господиня сказав: Оля, в мене в чистилці теж рівні леза, я фотку поміняла. А про пареники вперше чую, в нас такого не бачила. Може, там тісто на кефірі і їх треба готувати на пАрі? Я тоже так подумала. У нас есть где-то вареники такие, кажется Таня-фроня готовила с вишней. Оля, нашла рецепт 2 Алцьона та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 30 листопада, 2023 9 годин тому, справжня господиня сказав: Ще є на них змінні леза, але я ніяк не вкараулю в наших магазинах Фонарёвка. Світлана, а це оригінал леза продають чи ні? Бо я купляла начебто таку ж саму в Китаї про запас. Вона точно така зовні, але не чистить, шкурка від картоплі застряє між лезами. Я придивилася уважніше і помітила, що леза зовсім трошечки товстіші ніж в оригіналі і ця товщина вже не дає шкаралупі проходити між лезами. Так відразу і не помітиш ту різницю в товщині, хто б подумав. Тому зверни увагу на товщину лез, що б була не марна покупка. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 113 Опубліковано: 30 листопада, 2023 21 година тому, Алцьона сказав: От треба поглянути в інтернеті, чи можна до блендера Бош насадки інші докупляти.. Їх дуже багато є і багато де продається, і насадки, і різні тертки. Я свого часу докупляла все на Фотосі, але це було дуже давно. 21 година тому, Алцьона сказав: Які ж гарнюні!! Молоти ними, мабуть, одне задоволення! Тааак, і дуже атмосферно 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 30 листопада, 2023 Та наче дівчата у відгуках варять їх і не на пару, а на фото пухкі такі. Треба самій зробити у неї замовлення, вже давно таку думку виношую, зупиняє тільки те, що далеченько до неї йти за ними, а то б вже давно замовила. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 30 листопада, 2023 2 хвилини тому, Olima сказав: Світлана, а це оригінал леза продають чи ні? Бо я купляла начебто таку ж саму в Китаї про запас. Вона точно така зовні, але не чистить, шкурка від картоплі застряє між лезами. Я придивилася уважніше і помітила, що леза зовсім трошечки товстіші ніж в оригіналі і ця товщина вже не дає шкаралупі проходити між лезами. Так відразу і не помітиш ту різницю в товщині, хто б подумав. Тому зверни увагу на товщину лез, що б була не марна покупка. Продають орігінал. На тому форумі дівчата давали навіть артикул тих лез і я знаходила їх на сайти Вікторинокс. 2 Алцьона та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 30 листопада, 2023 От я роблю вареники парові з вишнею У меня рецепт похожий: кефир 1 стакан (*можно и старый) соль 0.5 ч.л сахар 2 ст.л сода 1 ч.л без горки растительное масло 3 ст.л мука 2-3 стакана (*у меня уходит 2 стак.) Вареники пышнючие!!! 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 113 Опубліковано: 30 листопада, 2023 Недохвалилася вчора) Ступка ж теж про подрібнення? Моїй вже років 15, використовую її щодня, чи кожного разу коли готую. Дуже зручно і швидко перетирає мені всі зернятка. Я тут подумала, що ми досить багато їмо різних спецій і без всіх цих ступок та млинків я не уявляю свою кухню. 6 Olima, Алцьона, Elenka та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 113 Опубліковано: 30 листопада, 2023 1 година тому, Olima сказав: Може продати їх? Вже вкотре зустрічаю тут це питання. Дівчата, давайте скидайте сюди свої пропозиції, я думаю, що тут ваші залежані ґаджети швидко знайдуть нових господарів 6 Olima, Справжня господиня, Наташшшка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 1 грудня, 2023 Всім я знову з вами і рада всіх бачити 6 Алцьона, valuhka, Дяна та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 1 грудня, 2023 1 година тому, irysska сказав: Всім я знову з вами і рада всіх бачити Привіт!! І ми раді поверненню)) 1 irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 1 грудня, 2023 2 години тому, irysska сказав: Всім я знову з вами і рада всіх бачити Привіт! Я тебе все літо згадувала, не гикалося тобі? А знаєш, чому? Тому що посадила два помідора Сержант Пепер, які ти мені висилала ще у 16 році!!! Було 10 насінин, до цього літа твоїх дожило аж 3 штучки, два посадила і ще одна насінинка залишилася. Звісно, я збирала і своє нассіння, саджала по 5-7 кущів. Я ж індети взагалі не саджаю, бо нема де прив*язувати. Ці саджу під яблунею на сонці, все літь потроху їмо в салатах. Дуже смачні! Дякую тобі досі! 4 Olima, Алцьона, Elenka та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 1 грудня, 2023 Ні, не гикалося. В мене цей рік такий 🤯, що ....складний, якщо коротко. Я дуже рада, що Сержант Пеппер тебе порадував . Теж обожнюю цей сорт. В цьому сезоні на дачі було стільки слимаків, що я вросто в а@ї. Це щось страшне. Що буде в слідуючому, навіть страшно подумати (якщо буде можливість і я щось садитиму). 2 Алцьона та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 1 грудня, 2023 (змінено) 22 години тому, Elenka сказав: Может быть Неля скажет с какого точно года. М Нет, не скажу, не помню. Мне кажется гораздо раньше. Пошла на тот форум глянуть когда Макабушенька Наташа покинула форум, и не нашла ее профиль. Она после нашей большой закупки в Германии сделала еще несколько сп и пропала. У меня была большая переписка с ней в л/с, знаю что не удаляла. Но вся переписка пропала. 5 годин тому, irysska сказав: Всім я знову з вами і рада всіх бачити О, какие люди! С возвращением! Тоже тебя вспоминали, даже сегодня ночью! Просто на работе ночь беспокойная была, сама знаешь. Надеюсь что все нормально у тебя сейчас) 2 години тому, irysska сказав: Сержант Пеппер тебе порадував . Теж обожнюю цей сорт. В цьому сезоні на дачі було стільки слимаків, що я вросто в а@ї. Сходила подивилися що за томат. Назва на слуху, но не саджала такий. Насіння томатів з пігментом антоціан у мене багато, а вот такого сорта не було. Но замовляти один сорт не хочу, я вирішила в цьому році нічого нового не куплять, старі всі свої сіять. Но це я так планірую з осінні, а що буде навесні - подивимось! Слимаки в цьому сезоні теж доконали. Раніше були, но дуже мало. А це якась напасть в цьому році ((( більше всього на ділянці з кабачками. Зриваєшь кабачок, а на ньому ця мерзота сидить.А так как перці у мене були посаджені рядом з кабачками, то і їм здорово досталось. Теж с ужасом жду прихода весни. Думаю что яєць своих вони багато розкидали по участку. Предприйняла захистні мери, но думаю що це мертвому припарка. Змінено 1 грудня, 2023 користувачем musinka 4 Алцьона, Наташшшка, irysska та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 1 грудня, 2023 Неля, нашла. Ровно 11 лет назад покупали Бернер. Как давно и как недавно кажется. 2 musinka та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 2 грудня, 2023 Лена, ого-го! Думала что больше 7 лет, но не думала что аж 11. Господи, как время летит! Аж не верится. 2 Алцьона та Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 2 грудня, 2023 (змінено) Нелю, привіт. Теж тебе згадувала часто, бо ваше місто, нажаль, тим фашистам поперек горла. Ні, не нормально, але живемо як є, далі. Тут вже нічого не зробиш. А щодо насіння томату/томатів, так я тобі надішлю. А ці мерзенні слимаки мені стільки перцю спортили, що жах. Надгризають, волога попадає всередину і загниває. А потім ще і змерзла купа того гадського перцю. Кабачки теж жерли, молоденькі надгризали і вуаля - згнив. Чорнобривці 2 клумби під нуль зістригли, жодного не залишилось. Це просто пі-пі-пі.....ць. Змінено 2 грудня, 2023 користувачем irysska 2 2 1 Дяна, Elenka, Магда та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах