Olima 2 181 Опубліковано: 11 грудня, 2023 На Новий рік особливо готувати нічого не планую, бо зранку на роботу йти. Купила по акції в АТБ ковбасу, балик в нарізці упаковане, сир, крабові палички, салат з ними зроблю. Запечу утку, можливо ще запечу червону рибу, бо малий рибу не їсть, а таку любить. Ось мабуть і все. Ще є в морозилці все для холодцю, але щось не дуже хочеться його варити. 4 Наташшшка, Алцьона, irysska та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 12 грудня, 2023 У мене на новий рік буде качка з яблуками Торт заморочусь обов'язково Ще хочу суші салат і олівьє 7 Справжня господиня, inucya, Алцьона та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 14 грудня, 2023 Всім трям! Хто як поживає? Як з Київстаром розрулюєте? Я вчора купила карточку Лайф, бо вдень без інтернету погано. А без дзвінків гарно, ніхто мізки не задовбує. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 402 Опубліковано: 14 грудня, 2023 В мене Водафон на телефоні і вайбері, планшет на Лайфі. Вова і синок теж на Водафоні. Київстар мимо. Зате вже скільки нема Київстару, то немає під вікном сирени, яка волає півночі. 2 irysska та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 976 Опубліковано: 14 грудня, 2023 А я щось ніяк з менюшкою на Різдво не визначусь. Одні не їдять смаженого і майонезу, другі взагалі вегетаріанці(( А Саня мій хоче биточків і "шубу"...Засада, коротше. Про настрій то можна і не згадувати, нічого не хочеться( В мене Київстар, і Водафон. Дома інтернет був, рідня могла додзвонитись на водафон, а хлопці могли написати, бо в них старлінки. Так що, в цьому плані мені було без різниці - був, чи ні КС. А сирену нам не чути в любому випадку)) 4 Olima, irysska, Магда та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 14 грудня, 2023 (змінено) У мене лайф вдома взагалі ну дуже погано працює, прям капець. А там, де я вдень знаходжусь, шикардос. Все ж таки, чекаю на повернення київстара. Зв'язок ввечері наче став працювати, аби знову не припинив. Я до нового року вже підготувалася купила майонез в атб по акції Змінено 14 грудня, 2023 користувачем irysska 4 Алцьона, inucya, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 181 Опубліковано: 14 грудня, 2023 У мене Водафон, дома тільки домашній інтернет Київстар, то нічого страшного, посиділа на мобільному інтернеті Водафон. А я на днях приймала участь у лотереї для військових, розігрувався гном, то мені сьогодні подзвонили і сказали, що я його виграла . 7 2 Алцьона, Наташшшка, Дяна та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 402 Опубліковано: 14 грудня, 2023 1 година тому, irysska сказав: Я до нового року вже підготувалася купила майонез в атб по акції Тю на тебе! Ти шо, сама не робиш той мазік??? Іруська, нема в мене на тебе нормальних слів, тільки нецензурні! Скажи, шо ти пошуткувала. Я навіть не знаю, де той майонез продається і цін не знаю, бо з 2006 року роблю його сама. Ну ти здивувала... 1 2 Алцьона, Магда та irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 976 Опубліковано: 14 грудня, 2023 37 хвилин тому, Olima сказав: розігрувався гном, то мені сьогодні подзвонили і сказали, що я його виграла Який класнююючий! Вітаю з виграшем) Навишивала трохи ангеликів, теж була думка лоторейку замутити для військових. Але так і не наважилась. 15 хвилин тому, справжня господиня сказав: нема в мене на тебе нормальних слів, тільки нецензурні! І на мене нема? Бо я теж так і не спробувала робити домашній майонез - все здається, що в мене точно не вийде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 402 Опубліковано: 14 грудня, 2023 46 хвилин тому, Olima сказав: А я на днях приймала участь у лотереї для військових, розігрувався гном, то мені сьогодні подзвонили і сказали, що я його виграла . Ух ти, який гном чудовий! Тепер розказуй, що за лотерея, цікаво ж. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 402 Опубліковано: 14 грудня, 2023 (змінено) 15 хвилин тому, Наташшшка сказав: І на мене нема? Бо я теж так і не спробувала робити домашній майонез - все здається, що в мене точно не вийде Наташа, ти шо, теж не робиш??? Дівчата, в шоці... Там роботи 2 хвилини, НЕ БІЛЬШЕ!!! Піду дивитися, які в нас є рецепти мазіка. Ну от жеж перший ліпший Я готую майже так, трошки пропорції інші, чудовий майонез!!! Роблю з 2006 року і получається ЗАВЖДИ!!! Змінено 14 грудня, 2023 користувачем справжня господиня 2 Наташшшка та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 181 Опубліковано: 14 грудня, 2023 19 хвилин тому, справжня господиня сказав: Ух ти, який гном чудовий! Тепер розказуй, що за лотерея, цікаво ж. В одному селі нашого району збирали кошти на смаколики для зсу і виставили на розіграш цього гнома, було 40 номерків, ну я і взяла номер 7 і 37. Виграв номер 37. Навіть і не думала про виграш, забула за цю лотерею, і сьогодні мені подзвонили, а я не можу вкумекати, хто мені дзвонить і каже про виграш, я першу секунду навіть подумала, що шахраї . Ще мені його не передали, бо це в селі рядом, а сьогодні у нас тут стільки снігу намело, що жуть. 6 Алцьона, inucya, Наташшшка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 402 Опубліковано: 14 грудня, 2023 Оля, здорово! Вітаю, вигравати завжди приємно. Гном класнючий))) 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 15 грудня, 2023 10 годин тому, справжня господиня сказав: Тю на тебе! Ти шо, сама не робиш той мазік??? Іруська, нема в мене на тебе нормальних слів, тільки нецензурні! Скажи, шо ти пошуткувала. Я навіть не знаю, де той майонез продається і цін не знаю, бо з 2006 року роблю його сама. Ну ти здивувала... Давно не роблю. Магазинний влаштовує. Вже і забула, коли робила. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 402 Опубліковано: 15 грудня, 2023 4 години тому, irysska сказав: Давно не роблю. Магазинний влаштовує. Вже і забула, коли робила. А чого лінишся, якщо вмієш? Розкажи, може і я буду купувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 15 грудня, 2023 (змінено) Наталка, Ириша, і я з вами! Така ж сама ледача. Хоча той майонез, свій, легко робити, та і часу не займає, но вже пару років як перестала його робити. Магазинний купляю без всяких заморочек . Но купляю тіки майонез, і жирністю не меньше 67%. Соуси низкожирності даже по самим цікавим акція я не беру. Полюбляю майонез Щедро. Там зараз таки цікаві пропозиції - і на авокадовій олії, і на гарбузової, і просто на яєчних жовтках. Зараз ще на кунжутній олії появился, но я такий ще не брала. Стараюся брати велику пачку, так вигідніше. І коли на велику пачку хороша акція, то по цені получається пляшка олії. Я олію рафініровану і так не встигаю купляти, багато уходить на випічку. Так ще і на майонез треба расходцвати. І 250 г масла для мене це забагато свого майонеза, бо його треба швидко расходувати. Всяких стабілізаторів перестала боятись. Все рівно не там, так в другому продукт і наїмось. Змінено 15 грудня, 2023 користувачем musinka 3 irysska, Дяна та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 15 грудня, 2023 Оля, який приз ти гарний виграла! Поздоровляю! Гарну справу зробили в селі, порадували наших захістників смаколиками))) А ми снігу ще і не бачили. Мороз був невеличкий, а сніг тіки трохи землю притрусив і розтанув відразу. 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 118 Опубліковано: 15 грудня, 2023 5 годин тому, irysska сказав: Давно не роблю. Магазинний влаштовує. Вже і забула, коли робила. А ми якось майонез взагалі не їмо, я його і не купую, і не роблю. Дівчата, а куди ви його кладете, крім салатів? Салати олів'є, шубу, мімозу у нас не йдуть, я їх ніколи і не роблю. Всі інші салати заправляю або олією, або роблю легенький такий соус а ля майонез, але олії зовсім трішки, гірчиця в зернах, лимонний сік і різні травички, все перетерти і злегка взбити. 2 Наташшшка та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 118 Опубліковано: 15 грудня, 2023 16 годин тому, Olima сказав: А я на днях приймала участь у лотереї для військових, розігрувався гном, то мені сьогодні подзвонили і сказали, що я його виграла . Крутецький гном! 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 15 грудня, 2023 (змінено) 2 години тому, справжня господиня сказав: А чого лінишся, якщо вмієш? Розкажи, може і я буду купувати. Лінюся, так. Я робила майже завжди на вершках 10%, то якось зараз мені вони як помиї, а ціна .... А так купив по акції і добре. На склад я не дивлюся, все воно не корисне. Я беру або Королівський смак, або Чумак, Оліс, крайній випадок Щедро. Все 67%. Я взагалі вже давненько перестала задумуватися, корисно чи ні. Хочеться чипсів - їм, хочеться ще якої гидоти, наприклад намазки Пікнік - їм. А все літо на дачі на перекус мівіну їла. Отак от 🙂 Змінено 15 грудня, 2023 користувачем irysska 2 Дяна та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 15 грудня, 2023 (змінено) 48 хвилин тому, Магда сказав: А ми якось майонез взагалі не їмо, я його і не купую, і не роблю. Дівчата, а куди ви його кладете, крім салатів? Салати олів'є, шубу, мімозу у нас не йдуть, я їх ніколи і не роблю. Всі інші салати заправляю або олією, або роблю легенький такий соус а ля майонез, але олії зовсім трішки, гірчиця в зернах, лимонний сік і різні травички, все перетерти і злегка взбити. Ну так, салат якись, той же варений буряк з часником. Я ще люблю просто шматочок темного хлібу (у нас в Полтаві це Поживний із тих, що їм постійно), на нього смужку майонеза і якогось кетчупу. Це не те, щоб постійно, а як захотілось. П.с. от точно говорять, що смаки різні у всіх. Я гірчицю в зернах ніколи і никуди не використовую і не їм її. Тільки звичайну. Змінено 15 грудня, 2023 користувачем irysska Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 15 грудня, 2023 Так, у нас Київстар запрацював мобільний інтернет а зв'язок вчора ввечері. Але я тепер маю місяць передплаченого Лайф, то буду ним користуватись. А ось додаток щось не пускає, а мені у київстара тариф змінити треба (бо мій вони закривають і переводять на дорожчий, собаки сутулі). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 402 Опубліковано: 15 грудня, 2023 (змінено) В мене майонез йде всюди. Вова додає в пельмені, може в макарони трошки, варені яйця в нас на вечерю теж обов*язково з мазіком. Дуже часто додаю в соус для тушкування м*яса чи тефтелів. Іноді можу просто на хліб намазати і з*їсти. Можу вінегрет заправити мазіком, салати бурякові чи морквяні теж. От недавно Шубу з?їли, туди треба. М*ясо по-французьки чи піца - треба? треба. Не скажу, що часто його вживаю, але досить регулярно роблю, майже завжди є в холодильнику. Роблю на 250 мл олії і це мені на 2 неділі. А рафінована олія в мене вдома завжди стратегічний запас мінімум 3 бутилки стоїть. Як акція в магазині, так і берем. От і позавчора в Варусі знов 2 бутилки купили. Змінено 15 грудня, 2023 користувачем справжня господиня 2 Olima та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 15 грудня, 2023 От завжди в Варусі гарні ціні, як я чую від багатьох. А в нас його немає Точно, ще ж і вінегрет з майонезом смачніше. І варені яйця. Хоча останнім часом я яйця намагаюся не їсти, бо потім я їх "відчуваю". От як пояснити? Ну наче вони мені в горлі стоять, недобре так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 15 грудня, 2023 (змінено) Я рафіновану олію беру на оптовом ринку великими пляшками. Ну і ніколи акції в маркетах не оминаю. Зараз ще рідко, но і з гуманітарки перепадало.Так що запас завжди є. Смажу рибу, котлети, пиріжки,оладки на базарому маслі паренки. Чи могу суміш з рафінірованим налити на пекельню. На одному рафінірованому перестала смажити, якесь воно не те стало для смаження. На хліб не мастим,і в гарніри ніколи не додаємо. А вот салати різноманітні часто роблю: і овочеві і традиційні шуби-олів'є, і сиркові. А ще роблю часто на перекуси рулети з лаваша. Майонез,'який сир з баночки (або плавленний сир, яйця, люба консерва в маслі (лучше тунець салатний), якщо є то і ікра (дешева з мойви, трескі). Могу і печень тріски туди добавити. Все змішую, намазую на 2 листа лаваша, складаю і скручую у плівку. А остатки майонеза, якщо довго не встигаю вчасно використати, то значить роблю Тертий пиріг. Тоді ц мене подвійне використання продуктів. І майонез старий і застаріла варення/повидло в хід їдуть. Зараз як раз такий случай - духовка пече Тертий пиріжок. Змінено 15 грудня, 2023 користувачем musinka 4 Дяна, irysska, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах