Olima 2 179 Опубліковано: 3 січня А я вчора ввечері збила домашнє масло, а потім з нього зробила шоколадне масло. Сьогодні половина вже не має, оце чайку попили . 3 1 inucya, Справжня господиня, Наташшшка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 106 Опубліковано: 3 січня 2 години тому, справжня господиня сказав: Олю, ця ікра ну дуже хрумтяча, тверда. Вона аж розділялася на якісь пластинки, як веер (чи то віяло по-укр), я такої ніколи не бачила Я знаю таку ікру оселедця, дуже її люблю, вона справді така сухувата, ділиться дольками, наче долька грейпфрута, яку почистили від плівки, і класно лопається на зубах. Вона правда рідко попадається, я її просто тими дольками на бутерброд з маслом кладу і з солодким чорним чаєм з лимоном смакую. Зараз перечитала, що написала про те як я її їм - з боку, мабуть, виглядає як збочення: солодкий чорний чай з лимоном Але мені так смачно 5 irysska, inucya, Olima та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 392 Опубліковано: 3 січня 1 година тому, Магда сказав: на бутерброд з маслом кладу і з солодким чорним чаєм з лимоном смакую. Зараз перечитала, що написала про те як я її їм - з боку, мабуть, виглядає як збочення: солодкий чорний чай з лимоном Але мені так смачно Ото ж саме смачно! 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 3 січня 3 години тому, Магда сказав: я її просто тими дольками на бутерброд з маслом кладу і з солодким чорним чаєм з лимоном смакую. Наталю, я вже писала, що ми сестри)) Підтверджую ще раз - ось це все моє, моє)) І солодкий чорний чай саме з лимоном)) 2 1 inucya, Магда та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 106 Опубліковано: 3 січня 55 хвилин тому, Наташшшка сказав: Наталю, я вже писала, що ми сестри)) 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 7 січня Свєта, що у вас в Дніпрі? Пишуть, що без жертв 🙏 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 392 Опубліковано: 7 січня Я жива, все добре. Вибухів вчора не чула, поки нічого не знаю. Пишуть, що без постраждалих. 3 2 Наташшшка, irysska, inucya та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 7 січня Дівчата, якщо купуєте плавлені сирки, то які? Мій фаворит зараз Комо дружба. І на що звернула увагу, що зараз сирки будь-якого виробника погано плавляться в супі. Якось взяла Ферму, то не хотіла плавитися. А Глобино, то взагалі. 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 7 січня Мені подобаються сирки з АТБ, назву точно не скажу ,мабуть Золотий резерв. Наліпка чорна з золотим надписом. Вони недешеві, но часто бувають на акції. Ну і Комо теж не прохожу мимо Дешеві не беру. Нещодавно варила суп з хека, сир хорошо розплавився, а вот какой був сир не пом'ятаю, кажись Ферма. 2 inucya та irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 7 січня Так, Нелю, то Золотий резерв. Вони непогані, але давно не брала чомусь. Я Комо на акціі по 12.90 в маркетопті купувала. Дивно, а в мене Ферма та плавала кубиками, плавала, так повністю і не розчинилася. Дешеві, ті, котрі продукт, теж не беру. 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 392 Опубліковано: 7 січня Я теж беру тільки дорогі сирки, а якщо на акцію попаду, то беру не менш 5 штук. В суп ніколи не кидаю кусками, тільки тру на терці. Розходяться не одразу, але повністю. Даю разом з картоплею. Люблю оті сирки, яки з іностранним написом сорту сиру, марка Molendam. Вони мені подобаються просто так їсти, вони такі аж пастоподібні. 2 irysska та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 8 січня Так, Molendam досить смачний. Я тру не на терку, бо її потім видмивати треба. Я ріжу дрібними кубиками. 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 8 січня Я теж на суп нарізаю дрібненькими кубиками, теж на терку не тру, бо половину сира на тертці залишається. А вот на салат тру на дрібний терці або могу одразу все в чаше блендера ізмельчить. Но тоді тру спочатку сир, потім жовтки, потім чеснок і останні белки. Белок і чеснок гарно очищає терку. 3 inucya, Справжня господиня та irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 10 січня Доречі, в атб плавлені сирки Комо вершковий по 13,90 3 musinka, Справжня господиня та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 11 січня (змінено) Дівчата, я і так вже маю купу сивого волосся (дякую, прости господи, істоті чоловічої статі, а потім і окурку бункерному). Так ні, мало. Сьогодні ще миша в мишоловці на кухні. Як вони у квартиру потрапляють? Я чомусь так розтроїлась (насправді ця миша це вже остання крапля, бо є і дещо інше), що майже 1 л вина в одне рило приговорила. Вже і проспалася ))) тепер вночі буду ворон рахувати. А голова як квадрат Малевича вже зараз. Отаке. Змінено 12 січня користувачем irysska 1 1 musinka та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 13 січня Дівчата, це капець...3 миша спіймалася. Якщо мама мене не доведе до чогось, то оці миші (та плюс все одне до одного, через сраку, як почалося з квітня 2023) так точно. Я їх боюся, та і гидко. Як вони потрапляють в квартиру? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 392 Опубліковано: 13 січня 3 години тому, irysska сказав: Як вони потрапляють в квартиру? Іруся, перевір всі місця, де труби входять/виходять у стіни, особливо каналізація, можливо там десь є щілинки. Закривай на ніч унітаз кришкою. А в сусідів не питала, в них є? 1 irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 13 січня Та унітаз я закриваю. Наче все передивилась, нічого кримінального. Можливо, десь під шифонєром дирка чи хз, він високий і тяжкий, щоб пхати і дивитись. Сусідів не питала, якось соромно 🤭 хоча треба. Дерев'яна підлога - це зло. Я думаю, вони під нею можуть лазити. А як туди потрапляють ....ну хз. Десь, мабуть, щілини якісь ж. Це дідуся вже 13 років немає, то і при ньому вже давно такого не було. Я точно скоро на дурку попаду 🙈 я зараз сюди тільки вдень приходжу. І то тепер все придивляюся, прислуховуюся, як та істєрічка (валеріану пью, але мені до фонаря). 2 musinka та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 13 січня (змінено) Ірина, а з вентиляційного каналу не може залізти ті миші? Змінено 13 січня користувачем musinka Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 13 січня 2 години тому, musinka сказав: Ірина, а з вентиляційного каналу не може залізти ті миші? Та наче ні, там сітки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 13 січня Ой, Іринка, ну ти даєш) Ну мишка, маленька, гарненька Чого її боятись? А в квартирі чому б їй не бути? Миша в любу щілину залізе. На вулиці морозяка, а в квартирі тепло. Погризе, правда, зараза, все до чого дістане. Так що найкраще все ж, як дівчата і писали - труєне зерно. Тільки обов'язково те, що муміфікує. 4 musinka, Магда, irysska та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 14 січня (змінено) Ха, гарненька)) та потвора ця миша. Остання була велика, залізну мишоловку на бік перевернула. Зерно ми кладем під середину мишоловки. Вона лізе до нього і ловиться. Зерно протруєне і муміфікуюче (Світлана наголошувала на цьому, то я таке і купила). Хай би грітися ті миші лізли на перший поверх, а я на 3-му. Хоча чоловік, у якого я купляла мишоловку, говорив, що люди і з 8-9 поверхів на мишей жаліються. Тепер у мене вже 3 мишоловки, хоч би самій не наступити. Змінено 14 січня користувачем irysska 1 1 1 УкраІнка, Справжня господиня та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 15 січня 4-та миша ..... 1 1 1 1 Справжня господиня, Olima, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 15 січня Нас вчора ввечері снігом завалило. Це можно сказати перший настоящий сніжок за останні роки. Сама фотки не робила, леньки було виповзати на роботі на вулицю. Но в чатах багато знімків виставляли. Дітки в ніч на санчатах з гірок каталися. А у мене перед вікном на авто поїзд з 16 санчат з'єднали і цей автомобіль возив цей поїзд з санчат з підлітками по нашій вулиці на гарний такий швидкості. А ось це рідка зйомка. В центрі міста звідки не візьмись бігла лиса. VID_20240115_003750.mp4 2 Справжня господиня та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 16 січня (змінено) Новорічні свята пройшли, сьогодні убрала ялинку і святковий наряд в хаті. Зимова краса на вулиці простояла сутки. Сьогодні льє дощ. На дорогах ковзанка. Змінено 16 січня користувачем musinka 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах