Natali06 18 118 Опубліковано: 16 грудня, 2024 Сьогодні на вулиці так скверно( так казала моя бабця) і ось така птаха прилетіла погрітися. Чи просто посидіти) чесно кажучи, перший раз бачу. Мабуть що з самого Хогвардсу) 470039219_8727799413997574_6058527562292110501_n.mp4 7 Справжня господиня, Наташшшка, РАДУШКА та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 168 Опубліковано: 16 грудня, 2024 4 години тому, Natali06 сказав: Сьогодні на вулиці так скверно( так казала моя бабця) і ось така птаха прилетіла погрітися. Чи просто посидіти) чесно кажучи, перший раз бачу. Мабуть що з самого Хогвардсу) О, це ж пугач! Згадалося, як в дитинстві мені виділили окрему свою кімнату, а я мала, років 7, така щаслива і горда тим була, але все ж боязно було там самій спати) і батькам признатися не хотіла, що мені страшно, бо це ж ціла пригода спати в своїй кімнаті) Я любила вночі з ліжка вдивлятися в зоряне небо, верхівки дерев, це було так містично і цікаво) Аж якось однієї ночі лежу, дивлюся в ніч і тут бачу на ліхтарі, навпроти вікна, в місячному світлі ось такого величезного пугача. Сидить нерухомо, великий, надутий і здоровенними очиськами з отими грізними бровами дивиться мені прямо в очі. Він не кліпає, і я не кліпаю, і не дихаю) Скільки часу пройшло - не знаю, пів ночі, точно) Аж тут мама, наче як щось відчула, зайшла до мене в кімнату - пугач повільно і поважно хлопнув крилами і полетів. Ох і страшно мені тоді було! Але в той же час якось захопливо і цікаво) А маму я тоді від себе не відпустила до ранку) Скільки років пройшло, а я досі це пам'ятаю) 6 inucya, Natali06, РАДУШКА та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 18 грудня, 2024 Наталочка, а я от перший раз в житті побачила таку птаху. Хоча це дивно. Птах то нічний,а прилетів серед білого дня. Може істи хотів ? 3 Магда, Lika_N та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 168 Опубліковано: 18 грудня, 2024 Зараз світ перевернувся догори дриґом, хтозна, може і справді голод привів його серед білого дня до людей, а може зляканий та стривожений шахедами не знайде тепер собі місця... Я за все життя пугача бачила лише пару раз, завжди вночі, отой перший дитячий спогад найяскравіший. 2 inucya та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 27 грудня, 2024 Дівчата, дивіться, який подарунок я собі зробила на Різдво. Ну скажіть , вони чудові?) Виробник Буди, сільнички 7 Дяна, Olima, Lika_N та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 445 Опубліковано: 27 грудня, 2024 Наталя, оце подарунок! Я бачила такі речі в роликах колекціонерів, дуже нравляться! Де ж ти їх купила, на олх? ПРо ціну навіть не питаю. 3 Lika_N, Natali06 та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 27 грудня, 2024 21 хвилину тому, Справжня господиня сказав: Наталя, оце подарунок! Я бачила такі речі в роликах колекціонерів, дуже нравляться! Де ж ти їх купила, на олх? ПРо ціну навіть не питаю. Свєтік, так , на олх. Полювала на них, як той мисливець) Бо хотіла так, що « аж морда тряслась» ( Ланусіку привіт)) На бабі Параскі є манісінький недолік, тому рахую, що купила геть задарма) 5 Справжня господиня, Магда, Lika_N та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 445 Опубліковано: 27 грудня, 2024 Наталочко, мої поздоровлення з такою жаданою покупкою. Знаю, бо хочеться це гірше, чим болить. Хай тебе тішать Стецько та Параска. 5 1 Natali06, Дяна, Магда та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 168 Опубліковано: 27 грудня, 2024 2 години тому, Natali06 сказав: Дівчата, дивіться, який подарунок я собі зробила на Різдво. Ну скажіть , вони чудові?) Виробник Буди, сільнички Наталю, вітаю, вони прекрасні! І ще прекрасніші від того, що такі бажані. Я теж "розпоясалася" на свята - купили собі такий милий і гарнюній соусник, але його мені ще не відправили, так чекаю, надіюся, що хоча б до нового року отримаю) 4 1 Наташшшка, Справжня господиня, Lika_N та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 27 грудня, 2024 Наталочко, дякую! Я взагалі запала на сільнички. ( якось покажу свою колекцію) Але саме Палажку по адекватній ціни ніяк не вдавалося купити. А в тебе слабкість соусники) скільки вже маєш? 3 Наташшшка, Магда та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 992 Опубліковано: 27 грудня, 2024 Дівчата, я оце подумала, що собі на свята взагалі нічого не купила! Тіко з свекрами посварилась( Треба виправляти ситуацію... Щоб таке собі прикупить? 1 1 Магда та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 168 Опубліковано: 27 грудня, 2024 Так, соусники, молочники і пашотниці Колекція невеличка, але викохана) Завтра якраз збираюся наводити порядки в шафах - сфоткаю і похвалюся) 4 Дяна, Lika_N, Natali06 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 168 Опубліковано: 27 грудня, 2024 20 хвилин тому, Наташшшка сказав: Дівчата, я оце подумала, що собі на свята взагалі нічого не купила! Тіко з свекрами посварилась( Треба виправляти ситуацію... Щоб таке собі прикупить? Наталю, тут дуже важко порадити, просто зупинись на хвилинку і подумай про себе, що б порадувало тебе. Бо ми зараз нарадимо різних тарілочок, ложечок чи ще якогось добра, яке тобі і даром буде не потрібне) Хоча, можливо, якась мила дрібничка зненацька зробить настрій святковим. Я б зраділа б дуже ось таким кавовим чашечкам, пашотницям чи молочнику з цієї серії) 5 Natali06, Наташшшка, Дяна та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 992 Опубліковано: 27 грудня, 2024 14 хвилини тому, Магда сказав: Я б зраділа б дуже ось таким кавовим чашечкам, пашотницям чи молочнику з цієї серії) Ох, Наталочка, це точно не моє)) Єдине, що спадає на думку(саме з матеріального), що б мене порадувало - коштує, як крило боїнга. Тістоміс Ankarsrum хочу. Але розумію, що не куплю його ніколи( 4 Дяна, Магда, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 168 Опубліковано: 27 грудня, 2024 2 хвилини тому, Наташшшка сказав: Ох, Наталочка, це точно не моє)) От я ж це і мала на увазі) 3 хвилини тому, Наташшшка сказав: Єдине, що спадає на думку(саме з матеріального), що б мене порадувало - коштує, як крило боїнга. Тістоміс Ankarsrum хочу. Але розумію, що не куплю його ніколи( Ніколи не перекривай собі шлях. Що значить "розумію, що не куплю його ніколи("? Потрібно говорити так: "розумію, що не куплю його на цьогорічне Різдво"! А з таких глобальних матерій я мрію про портативну піч на дровах, бачила Оленка Железняк такою хвалилася. Ох і крута штука! Але я розумію, що поки не цього Різдва) 4 1 Дяна, Наташшшка, Olima та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 28 грудня, 2024 9 годин тому, Магда сказав: Так, соусники, молочники і пашотниці Колекція невеличка, але викохана) Завтра якраз збираюся наводити порядки в шафах - сфоткаю і похвалюся) Наталочко, та йди вже наводь порядки!) Бо вже хочу бачити твоі скарби) 3 Lika_N, Наташшшка та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 28 грудня, 2024 8 годин тому, Наташшшка сказав: Ох, Наталочка, це точно не моє)) Єдине, що спадає на думку(саме з матеріального), що б мене порадувало - коштує, як крило боїнга. Тістоміс Ankarsrum хочу. Але розумію, що не куплю його ніколи( Наталю, сонце, ну хіба так можна мріяти! Треба думати, що твоі мріі обовʼязково збудуться! Ну може трошки пізніше, але збудуться! 5 Дяна, Наташшшка, Магда та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 432 Опубліковано: 28 грудня, 2024 Рада за усіх, хто чогось хоче. А ще більше за тих, хто може... купити. Дівчата, хай у всіх усе складеться! В мене щось усе підряд ламається. А купити не можу. Ні цього Різдва, ні, здається, майбутнього... Ну, матер'яльне, то не головне. Головне - кінець усього цього нашого жахіття. 8 Lika_N, Дяна, Магда та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 445 Опубліковано: 28 грудня, 2024 Дівчата, читаю вас про мрії і напишу. Мій девіз по життю - ВСЕ, ЧТО МЫ СЕЙЧАС ИМЕЕМ, КОГДА-ТО БЫЛО НАШЕЙ МЕЧТОЙ! І так воно і є. Бійтеся своїх бажань, вони мають звичку збуватися! 4 1 Olima, Lika_N, Natali06 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 168 Опубліковано: 28 грудня, 2024 1 година тому, РАДУШКА сказав: Рада за усіх, хто чогось хоче. А ще більше за тих, хто може... купити. Дівчата, хай у всіх усе складеться! В мене щось усе підряд ламається. А купити не можу. Ні цього Різдва, ні, здається, майбутнього... Ну, матер'яльне, то не головне. Головне - кінець усього цього нашого жахіття. Аня, Радушка, як зарадити? Ця клята війна вимотує всіх і морально, і фізично, і матеріально... 2 Дяна та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 432 Опубліковано: 28 грудня, 2024 4 хвилини тому, Магда сказав: як зарадити? та ніяк. Давно куплене, багато та сильно напружно експлуатувалося. тому й ламається. За 2024 рік в мене поламалися хлібопіч, мікрохвильова, пралка, м'ясорубка М'ясорубку маю надію відремонтувати, бо чай собі я можу різаний зробити, а хлопцям вже усе накоплене раніше віддала. Зараз нема нічого навіть своїм, за шпиталь та на лбз взагалі мовчу вже. Без хп та мікро якось проживу. Без пралки напряжно. Але я сама живу. Якось буду обходитись. Жили ж раніше без пралок. 4 1 Natali06, Lika_N, Olima та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 992 Опубліковано: 28 грудня, 2024 18 годин тому, Магда сказав: Ніколи не перекривай собі шлях. Що значить "розумію, що не куплю його ніколи 9 годин тому, Natali06 сказав: Треба думати, що твоі мріі обовʼязково збудуться! Ну може трошки пізніше, але збудуться! Дівчатка, дякую, але ви ціну на нього бачили?))Ні-ні, 70 тищ, то трохи забагато. Хай залишається мрією. 7 годин тому, РАДУШКА сказав: В мене щось усе підряд ламається О, Аня, та сама історія. Накрилась хлібопіч, духовка, м'ясорубка. Праска на ладан дише...Але то не головне. 2 Olima та РАДУШКА reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 780 Опубліковано: 28 грудня, 2024 Я рядом посиджу с бажанням тістоміса))))отиМ..я його щупала,мені давали погратись...))) 1 1 Olima та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 445 Опубліковано: 28 грудня, 2024 6 годин тому, РАДУШКА сказав: поламалися хлібопіч, мікрохвильова, пралка, м'ясорубка 13 хвилини тому, Наташшшка сказав: Накрилась хлібопіч, духовка, м'ясорубка. Праска на ладан дише... Ого, дівчата, як у вас разом і багато. Співчуваю, бо зараз оновити все це непросто. 4 1 Наташшшка, Магда, Olima та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 168 Опубліковано: 28 грудня, 2024 2 години тому, Наташшшка сказав: Дівчатка, дякую, але ви ціну на нього бачили?))Ні-ні, 70 тищ, то трохи забагато. Хай залишається мрією Ну ти глянь на неї! Знов за рибу гроші! Мрія - вона на те і мрія аби збуватися! 70 тищ.! А OLX навіщо?! А купа сайтів, де продають вживані речі? Я ж не кажу, що потрібно життя покласти і зуби поряд на полицю і піти зараз негайно купити той тістоміс! Просто потрібно самій собі усвідомити, що в житті все можливо, а там дивись - і попадеться якесь вигідне оголошення. Або, на приклад, ти виграєш якийсь гранд, купиш той тістоміс і відкриєш свою мініпекарню. Та в житті все може статися, потрібно лише мріяти як про щось реальне, а не як про те, чого нічого не може бути. Хух! (витирає піт з чола...) 6 Lika_N, Наташшшка, Natali06 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах