Перейти до вмісту
Natali06

Кухонні посиденьки (балачки)

Recommended Posts

А я вчора ввечері збила домашнє масло, а потім з нього зробила шоколадне масло. Сьогодні половина вже не має, оце чайку попили :smile3:.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
2 години тому, справжня господиня сказав:

Олю, ця ікра ну дуже хрумтяча, тверда. Вона аж розділялася на якісь пластинки, як веер (чи то віяло по-укр), я такої ніколи не бачила

Я знаю таку ікру оселедця, дуже її люблю, вона справді така сухувата, ділиться дольками, наче долька грейпфрута, яку почистили від плівки, і класно лопається на зубах. Вона правда рідко попадається, я її просто тими дольками на бутерброд з маслом кладу і з солодким чорним чаєм з лимоном смакую.

Зараз перечитала, що написала про те як я її їм - з боку, мабуть, виглядає як збочення: солодкий чорний чай з лимоном :biggrin: Але мені так смачно :smilie_essen:

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
1 година тому, Магда сказав:

 на бутерброд з маслом кладу і з солодким чорним чаєм з лимоном смакую.

Зараз перечитала, що написала про те як я її їм - з боку, мабуть, виглядає як збочення: солодкий чорний чай з лимоном :biggrin: Але мені так смачно :smilie_essen:

 

Ото ж саме смачно! :smilie_essen:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
3 години тому, Магда сказав:

я її просто тими дольками на бутерброд з маслом кладу і з солодким чорним чаєм з лимоном смакую.

Наталю, я вже писала, що ми сестри)) Підтверджую ще раз - ось це все моє, моє)) І солодкий чорний чай саме з лимоном))

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
55 хвилин тому, Наташшшка сказав:

Наталю, я вже писала, що ми сестри))

:friends:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Я жива, все добре. Вибухів вчора не чула, поки нічого не знаю. Пишуть, що без постраждалих.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Дівчата, якщо купуєте плавлені сирки, то які?

Мій фаворит зараз Комо дружба. 

І на що звернула увагу, що зараз сирки будь-якого виробника погано плавляться в супі. Якось взяла Ферму, то не хотіла плавитися. А Глобино, то взагалі.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Мені подобаються сирки з АТБ, назву точно не скажу ,мабуть Золотий резерв. Наліпка чорна з золотим надписом. Вони недешеві, но часто бувають на акції. Ну і Комо теж не прохожу мимо Дешеві не беру. Нещодавно варила суп з хека, сир хорошо розплавився, а вот какой був сир не пом'ятаю, кажись Ферма.

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Так, Нелю, то Золотий резерв. Вони непогані, але давно не брала чомусь.

Я Комо на акціі по 12.90 в маркетопті купувала. 

Дивно, а в мене Ферма та плавала кубиками, плавала, так повністю і не розчинилася.

Дешеві, ті, котрі продукт, теж не беру.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Я теж беру тільки дорогі сирки, а якщо на акцію попаду, то беру не менш 5 штук. 
В суп ніколи не кидаю кусками, тільки тру на терці. Розходяться не одразу, але повністю. Даю разом з картоплею.

Люблю оті сирки, яки з іностранним написом сорту сиру, марка Molendam. Вони мені подобаються просто так їсти, вони такі аж пастоподібні.

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Так, Molendam досить смачний.

Я тру не на терку, бо її потім видмивати треба. Я ріжу дрібними кубиками.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Я теж на суп нарізаю дрібненькими кубиками, теж на терку не тру, бо половину сира на тертці залишається. А вот на салат тру на дрібний терці або могу одразу все в чаше блендера ізмельчить.

Но тоді тру спочатку сир, потім жовтки, потім чеснок і останні белки. Белок і чеснок гарно очищає терку.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Доречі, в атб плавлені сирки Комо вершковий по 13,90

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Дівчата, я і так вже маю купу сивого волосся (дякую, прости господи, істоті чоловічої статі, а потім і окурку бункерному). Так ні, мало. Сьогодні ще миша в мишоловці на кухні. Як вони у квартиру потрапляють?

Я чомусь так розтроїлась (насправді ця миша це вже остання крапля, бо є і дещо інше), що майже 1 л вина в одне рило приговорила. Вже і проспалася ))) тепер вночі буду ворон рахувати. А голова  як квадрат Малевича вже зараз.

Отаке.

Змінено користувачем irysska

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Дівчата, це капець...3 миша спіймалася. Якщо мама мене не доведе до чогось, то оці миші (та плюс все одне до одного, через сраку, як почалося з квітня 2023) так точно. Я їх боюся, та і гидко.

Як вони потрапляють в квартиру? 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
3 години тому, irysska сказав:

Як вони потрапляють в квартиру? 

Іруся, перевір всі місця, де труби входять/виходять у стіни, особливо каналізація, можливо там десь є щілинки. Закривай на ніч унітаз кришкою.

А в сусідів не питала, в них є?

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Та унітаз я закриваю. Наче все передивилась, нічого кримінального. Можливо, десь під шифонєром дирка чи хз, він високий і тяжкий, щоб пхати і дивитись.

Сусідів не питала, якось соромно 🤭 хоча треба. 

Дерев'яна підлога - це зло. Я думаю, вони під нею можуть лазити. А як туди потрапляють ....ну хз. Десь, мабуть, щілини якісь ж. Це дідуся вже 13 років немає, то і при ньому вже давно такого не було.

Я точно скоро на дурку попаду 🙈 я зараз сюди тільки вдень приходжу. І то тепер все придивляюся, прислуховуюся, як та істєрічка (валеріану пью, але мені до фонаря).

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ірина, а з вентиляційного каналу не може залізти ті миші?

Змінено користувачем musinka

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
2 години тому, musinka сказав:

Ірина, а з вентиляційного каналу не може залізти ті миші?

Та наче ні, там сітки.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ой, Іринка, ну ти даєш) Ну мишка, маленька, гарненька:smile: Чого її боятись? А в квартирі чому б їй не бути? Миша в любу щілину залізе. На вулиці морозяка, а в квартирі тепло. Погризе, правда, зараза, все до чого дістане. Так що найкраще все ж, як дівчата і писали - труєне зерно. Тільки обов'язково те, що муміфікує.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ха, гарненька)) та потвора ця миша. Остання була велика, залізну мишоловку на бік перевернула.

Зерно ми кладем під середину мишоловки. Вона лізе до нього і ловиться. Зерно протруєне і муміфікуюче (Світлана наголошувала на цьому, то я таке і купила).

Хай би грітися ті миші лізли на перший поверх, а я на 3-му. Хоча чоловік, у якого я купляла мишоловку, говорив, що люди і з 8-9 поверхів на мишей жаліються.

Тепер у мене вже 3 мишоловки, хоч би самій не наступити.

Змінено користувачем irysska

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Нас вчора ввечері снігом завалило. Це можно сказати перший настоящий сніжок за останні роки. Сама фотки не робила, леньки було виповзати на роботі на вулицю. Но в чатах багато знімків виставляли. Дітки в ніч на санчатах з гірок каталися. А у мене перед вікном на авто поїзд з 16 санчат  з'єднали і цей автомобіль возив цей поїзд з санчат з підлітками по нашій вулиці на гарний такий швидкості.

А ось це рідка зйомка. В центрі міста звідки не візьмись бігла лиса.

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Новорічні свята пройшли, сьогодні убрала ялинку і святковий наряд в хаті. Зимова краса на вулиці простояла сутки. Сьогодні льє дощ. На дорогах ковзанка.

 

 

 

 

Змінено користувачем musinka

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×