Mona1 2 104 Опубліковано: 20 травня, 2016 (змінено) @Мері, Марьяна, а ты фотографируешь наверное вечерком под электрической лампочкой? Я когда там фотографирую, то тоже цвета - никакого, всё мрачно. Попробуй разок сфотать утром или днём не под лампой, а на естественном природном освещении. Я все свои работы фотографирую на подоконнике, открываю окно ( оно у мня на запад смотрит) , чтоб ещё светлее было. Только чтобы солнечный свет не падал на пряники нужно. И сфотографируй. Я свим смартфоном фотаю, там несколько режимов, Я раньше на АВТО фотала, теперь на "Дневной свет". Можно на это опции делать темнее или светлее. Я фотаю несколько кадров , а потом редактирую на компе,, выбираю самый удачный. Попробуй сфотать в разных режимах, но не под электрикой, а просто на природном свету. Змінено 20 травня, 2016 користувачем Mona1 3 lana19, nestr та LLika reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 20 травня, 2016 Танюш навіть сфотати нема чим.Все допотопне))Ось запаковане,щось видно. 4 Natali06, AlenaT, Mona1 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 20 травня, 2016 Дивіться на всі косяки.. 3 AlenaT, LLika та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
damilaj 1 935 Опубліковано: 20 травня, 2016 Дивіться на всі косяки.. Очень симпатичная совушка. Только хотела написать, что те цвета, которые ты выбираешь, лучше смотрятся на белом фоне, а не на коричневом прянике. И ещё, расписной пряник должен быть ярким, немного черезчур, ведь это праздник. Посмотри, как девочки делают роспись и учись у них. Демонстрирую свои пряники, их можно критиковать по многим параметрам, но моим клиентам нравятся и дети любят все яркое и праздничное. 7 Людок, УкраІнка, lana19 та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Assol 382 Опубліковано: 22 травня, 2016 , вау! Тут и говорить нечего - просто супер. С трудом представляю, как такое можно сделать. Красота! Картинки просто идеальные. 2 lana19 та SanaT reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Assol 382 Опубліковано: 22 травня, 2016 @Мері, правду девочки говорят, чувствуется свой стиль. Прикольные мультяшные картинки. И да, мне тоже не хватает на твоих пряниках, фоновой заливки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Assol 382 Опубліковано: 22 травня, 2016 @damilaj, да выдерживаю в холоде. Но вот с содой, тут да... получается накосячила... думала чем больше, тем лучше . Спасибо, теперь не буду увлекаться разрыхлителями ) Пряники у вас действительно яркие и праздничные. И действительно, главное, что нравятся клиентам! 1 damilaj reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Assol 382 Опубліковано: 22 травня, 2016 Ну и мой мальчик Каю из одноименного мульта. Это не пряники это печенье сахарное. Рука дрожит, линии кривые, но зато быстро как для меня (всего-то 5,5 часов рисовала))) И, главное, ребенок узнал )) 10 Vilapo, Mona1, Sakura та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Assol 382 Опубліковано: 22 травня, 2016 @Mona1, красивый яркий наборчик на последний звонок. Если разрешишь - стащу идею . Хочу учительнице сына сделать что-то такое. Если успею конечно... 1 Mona1 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mona1 2 104 Опубліковано: 22 травня, 2016 @Assol,Дина, конечно, бери. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 23 травня, 2016 СОСССС)))Скажіть ччи можна це дарити вчительці на останній дзвоник чи ні.Я в ужасі)))Бо воно таке жахливе,але як малому пояснити,бо йому ж подобається.Воно запакується і так страхітливо не буде,але все ж.. Сваріть ,критикуйте..Усе приймаю.Мій першенький..Від вологості все розлазиться в руках.Підрізала деталі,уже випечені,накосячилааа. 6 Mona1, AlenaT, nestr та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
damilaj 1 935 Опубліковано: 23 травня, 2016 Есть, конечно косячки, но думаю учительница ни вжисть такого не сделает, тем более подарок, еще и съедобный. Подари и скажи Не судите строго, я только учусь. Что сыро в квартире, то таки да. На Пасху делала шкатулочку, так вся извелась, а на Новый год с домиками проблем не было. Такие срезы желательно маскировать всякого рода бордюрчиками из айсинга, но сейчас не надо, можешь только испортить. 3 nestr, lana19 та Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nestr 3 877 Опубліковано: 23 травня, 2016 )Бо воно таке жахливе,але як малому пояснити,бо йому ж подобається.Воно запакується і так страхітливо не буде,але все ж.. Совсем воно не жахливе! Ребенку нравится, делалось с душой! Мне цвет зелени только не нравится. Чтоб зелень была естественного цвета, добавляй ещё чуть желтого, тогда не будет синевы в зелени. 2 Николаишна та Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 23 травня, 2016 Дякую.Заспокоїли. Виправляти точно не буду,бо навиправляю,що небуде що дарити.Пішла запакувала у плівку з бантиком,красота))) Як то кажуть,дарованому коневі)))Так що бум вважати,що то всьо архітектор і задумав) Косяки знаю(а їх маса).Але правда вночі воно не таке косячне як днем))Ліпше не дивитись і не фотографувати))) 3 damilaj, lana19 та LLika reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 25 травня, 2016 @Мері, Очень симпатичный домик получился. Как по мне , то натуральности зелени не хватает, хотя может просто так цвет передал фотоаппарат. А какой толщины ты раскатываешь тесто для домика? Мне кажется, что они толстоваты. Ну и мои колокола))), 30 шт. размер 8.5 см 12 Sakura, Юлькин, Natali06 та 9 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mona1 2 104 Опубліковано: 29 травня, 2016 (змінено) Девочки, принесла Вам немного лета и ещё одного своего рыбачка. Размер клубничек 8*7,5 см. Диаметр пряника с рыбаком - 20 см. Змінено 29 травня, 2016 користувачем Mona1 13 Юлькин, lana19, nestr та 10 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 2 червня, 2016 свежачок))) 20х15 см сет "Холодное сердце" (очень срочный заказ, у меня был 1 день и 1 ночь, а спать все же хочется хоть немного , поэтому все простенько) все примерно по 9 см. 8 Людок, Veronka, Vilapo та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 2 червня, 2016 свежачок))) 20х15 см сет "Холодное сердце" (очень срочный заказ, у меня был 1 день и 1 ночь, а спать все же хочется хоть немного , поэтому все простенько) все примерно по 9 см. 4 lana19, Natali06, Mona1 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 3 червня, 2016 Пряничек "Туканы" в стиле кубизм, 15х15 см 10 Natali06, AlenaT, Veronka та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
damilaj 1 935 Опубліковано: 4 червня, 2016 Пряничек "Туканы" в стиле кубизм, 15х15 смБуйство красок и как всегда очень тщательная работа, отлично! морской пейзаж и Эльза - это вафельные картинки? 1 SanaT reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 4 червня, 2016 @damilaj, Это сахарная бумага. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mona1 2 104 Опубліковано: 4 червня, 2016 , да, туканы - это классно! Это ж каждый сектор залить, терпение надо просто ангельское, молодчина! 2 lana19 та SanaT reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 4 червня, 2016 @Mona1, На самом деле он легко дался и довольно быстро, дольше цвета по грамуличке вымешивала))) 3 AlenaT, Natali06 та Mona1 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 5 червня, 2016 (змінено) Таня,Оксана ваші роботи надихають і не дають все закинути в сотий раз)))Ну хочу я малювати,хоча вже всіх кого могла обдарила і смслу нове малювати нема,але душа так хоче))і сліпаю по ночам,як ото дурне,зранку плююся ,бо сонна,малий скоро встає.І кажу,що вечером піду разом з ним спати,але ніфіга))) Оксан,так будинок товстий,бо попередній із-за тонкості і сирості розвалила,хоч був кращий набагато.Треба було просто більше муки дати в тісто. А ще от що наваяла і навіть один заказ)))Який мені вооообще не удався,але замовниця довольна.Ну і добре.А мені так стидно за нього,що я незнала як і віддати.Не моє написи і заливка фону(( Ну і частини розваленого домику,фото нічні і розмиті трохи,давно то було. Змінено 5 червня, 2016 користувачем Мері 4 Natali06, Veronka, AlenaT та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 5 червня, 2016 А мне нравится! Даже такой стиль в живописи есть, минимализм, кажется, там вроде как ребенок рисовал... 1 Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах