Qween 7 216 Опубліковано: 8 травня, 2018 Ингредиенты: 200 г сахара6 ст. л. воды1 ч.л. желатина0,5 ч.л. лимонного сока Желатин замочить в 2 ст.л. выды. Сахар и 4 ст.л. воды варить на небольшом огне до растворения сахара. Затем кастрюлю снять с огня и в сахарный сироп добавить замоченный желатин. Взбивать миксером до нужной консистенции. Затем добавить лимонный сок и слегка взбить. Чтобы во время украшения глазурь в кастрюльке не так быстро застывала, нужно держать её на паровой бане. Желатин лучше всего брать "Мрия". В этом году попался какой-то "Добрик", то мало того, что он при взбивании налипал на венчики миксера, но и глазурь слегка ломалась при нарезе (но не отпадала, правда). Это фото папошника с глазурью из добрика Этой глазурью можно красиво украшать и пироги, кексы. 9 Natali06, Kira, fronya40 та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 595 Опубліковано: 8 травня, 2018 Анечка! Спасибо большое! А то все делают эту глазурь, а как такового рецепта на Форуме нет. И показываю еще желатин фуфуфу сам желатин - черно грязно непонятного цвета. Развела в воде - вода грязно черно-коричневого цвета. Пахнет химией и паленой резиной. На вкус так же. бррррр стоит сейчас в чашке- даже не липнет. сопли бррр Вот оно ЖЕЛАТИНУ. НЕТ!!!!!!!! 4 fronya40, Kira, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 8 травня, 2018 Да, Веточка, я думаю что мы с тобой правильно решили что нужно сделать отдельную тему по этой глазури, а то по всему форуму информация раскидана . 2 inucya та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 29 вересня, 2018 Наполню тему фото . Круглый год делаю эту замечательную глазурь! В этот раз был очень крупный сахар и я его смолола в пудру - приготовление глазури очень сократилось и упростилось. Теперь буду делать только с сахарной пудрой. На большой вилтоновский паровоз варила глазурь на 200 г сахара. Покрывала паровоз толстым слоем и остатки тоже нанесла сверху. Тесто для паровоза от пирога "Беата" на 5 яиц. 7 lana19, valuhka, inucya та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 595 Опубліковано: 21 квітня, 2020 Я разговаривала с Анжелой ang-kay . Она замораживала пасочки с этой глазурью. После заморозки с глазурью ничего не случилось! Как только что покрыли. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 21 квітня, 2020 Так же ж да, так и есть, я писала уже ! Причём не отваливается даже если изделие надрезано уже через глазурь (я замораживала половину большого "Баранчика"). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 595 Опубліковано: 21 квітня, 2020 17 минут назад, Qween сказал: я писала уже Это я в подтверждение! написала Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 21 квітня, 2020 Правильно, Веточка! Много информации не бывает! 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 353 Опубліковано: 15 квітня, 2023 Я на эту глазурь даю желатина до 1,5 ч.л. Желатин Мрия. Мне так больше нравится, быстрее застывает. Хватает помазать 9 пасок средних. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 225 Опубліковано: 15 квітня, 2023 SOS заклинило. Маємо 6 середніх пасок. Хочу зробити глазур на желатині. Скільки треба цукру на таку кількість.300 чи 400? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 15 квітня, 2023 На оці мої зварила із 120 г цукру. Трішки глазурі лишилось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 225 Опубліковано: 15 квітня, 2023 Тоді 300, дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 225 Опубліковано: 15 квітня, 2023 Глазур застигла , але цукор перекристарилізувався. Лимон додавала. Що я зробила не так? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 15 квітня, 2023 Може переварений сироп? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 595 Опубліковано: 15 квітня, 2023 Может дело в сахаре. Я как -то попала на такой. Карамель ваще не получалась - все время было застывшее и не темнеющее белое стекло Правило №1 при варке сахарного сиропа – никакого перемешивания! При перемешивании сахар начинает сворачиваться в комки ещё при плавлении. Дело в том, что лопаткой вы нарушаете структуру сахара, и он тут же начинает кристаллизоваться. Поэтому наберитесь терпения и не трогайте сироп сахарного сиропа очень важно нагреть его до нужного состояния. Влив что-то в недоваренный сироп, вы спровоцируете засахаривание Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 15 квітня, 2023 Де ти раніше була?...я весь час мішала, тільки закипів,а цукор розчинився-зняла. Зараз б'ю, а він все рідкий.... 329803548_6195376270522425_5027677900602596530_n.mp4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 15 квітня, 2023 Рідкий. Ти скільки желатину дала? Не ложечку з хп? Я даю повну з гіркою! В тебе ж є желатин на 240 блюм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 15 квітня, 2023 2 ложки на дві порції, трохи з верхом і менше він сильніше ніж звичайний. Почав гуснути. Все? 329803548_6195376270522425_5027677900602596530_n.mp4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 15 квітня, 2023 То бий далі, в мене накручується на вінчик 7 хвилин тому, Коник сказав: Все? Ні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 15 квітня, 2023 Я трохи помішувала, зі стінок збирала і в середину перетягувала. Як закипів, щоб бульбашки по всій площі кастрюлі вже йшли, то десь півтори- дві хв варила і зняла з вогню. На 120 цукру 60 води, 5 г желатину, дві ст.л.води 8 хвилин тому, Коник сказав: Почав гуснути. А в тебе вєнчики на одному місці? Бо я руками по всій кастрюлі матляю той міксер. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 15 квітня, 2023 ? 340523931_9179447232097294_6568793428757527100_n.mp4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 15 квітня, 2023 Здається, все ок!! Можна мазати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 15 квітня, 2023 Дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 15 квітня, 2023 1 година тому, Дачниця сказав: SOS заклинило. Глазурь Анечки робила порцію, хватило на дві паски 11 і 16 см, залишилось мало. Але, якби клала меньше ( вирівнювала шапочку) то ще на одну маленьку хватилоб. 15 хвилин тому, Алцьона сказав: А в тебе вєнчики на одному місці? Підтримаю Абу, міксер треба мати лять по усій мисці Яб ще побила) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 15 квітня, 2023 Міксер вже починає пахнути.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах