Natali06 18 058 Опубліковано: 25 лютого, 2021 Когда дитё хочет спать , а мама со своими рецептами! 5 hasia, Магда, Lika_N та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 26 лютого, 2021 А где котик? 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 26 лютого, 2021 Чесно не видишь?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 26 лютого, 2021 Увидела конечно, но не сразу! 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 26 лютого, 2021 Она вчера весь вечер взывала к моей совести))) И играла и просила и обнимала.. ну а патамушто мы с ней еще те курицы))) только вечер мы уже спатки хотим)))) 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hasia 427 Опубліковано: 26 лютого, 2021 Я подумала, у Наталки на груди уши выросли.Хорошо хоть не волосатые!! 1 2 УкраІнка, inucya та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 26 лютого, 2021 Ржунемогу))) а между ушами, место для поцелуев)) Ну как такую головочку не чмокнуть? )) 2 inucya та hasia reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hasia 427 Опубліковано: 26 лютого, 2021 Затискать и зацеловать!!! 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hasia 427 Опубліковано: 26 лютого, 2021 Найди кота 5 1 N@T@, УкраІнка, Jefry та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 26 лютого, 2021 Только что, hasia сказал: Найди кота Нашла!!!! Корзинку с ушами!)))) 1 hasia reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hasia 427 Опубліковано: 26 лютого, 2021 Мама целый день искала кота, пока я не пришла, тут и ушки показались 3 inucya, lana19 та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 26 лютого, 2021 От ты мама- Лена!!! Разбудила ребятенка))) 2 inucya та hasia reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 948 Опубліковано: 27 лютого, 2021 Привет, девочки! Что-то я последнее время редко на форум забегаю. Но мимо котиков пройти точно не могу! Мои эту зиму только в туалет на улицу выходили, а так - всё время по батареям и у камина. Шерсти по дому с 4 котов! 4 Natali06, Lika_N, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 27 лютого, 2021 Ох эта шерсть....(( У меня от Биби целые пуховые облака летают))) Тото дело Моллюшка)), не котея я удовольствие!)) Ни блох , ни шерсти))) 2 inucya та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 7 травня, 2021 1+1= итого 7 В нашем полку прибыло . Знакомтесь , Белочка, который оказался Белок))), чистый киевлянин. Присоединился сегодня к нашей немаленькой компании. Молли была недовольная, шипела ... но он никак не реагировал...Молли же не знает, что он глухой... хозяйка кота умерла...несколько месяцев он жил в пустой квартире. Когда стал вопрос об усыплении, « моя добрая душа» не выдержал и привез его нам. Так что теперь точно мы живем с котами , а не они с нами 7 1 N@T@, УкраІнка, Магда та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 27 жовтня, 2021 Ледниковый период( неизвестная версия)) 8 1 1 fronya40, УкраІнка, lana19 та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 28 жовтня, 2021 Сори , я вас не познакомила))» ото «висящее со стула - Глория. Наша новая просто безумная любоФФь!)) 8 Магда, inucya, hasia та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 7 листопада, 2021 Как оператор я оказалась не очень... При съемке что то пошло не так(( Но оказалось, что здесь есть плюсы. Посмортие какое мастерство! Глория- мастер по мышеболу!))))) video-1636265932 (1).mp4 3 1 2 Jefry, Lika_N, inucya та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 077 Опубліковано: 7 листопада, 2021 32 минуты назад, Natali06 сказал: Глория- мастер по мышеболу!))))) Да, правий задній у неї сильний! А взагалі, я ще не бачила, щоб кіт в такій манері грався з іграшкою. Всі якось банально-однаково, а тут тобі і тактика, і стратегія! А повернутись, потоптатись задніми лапами і відфудболити ними ж! Неочікувано! 2 1 inucya, lana19 та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 7 листопада, 2021 8 минут назад, Магда сказал: Да, правий задній у неї сильний! Я думала я одна цілий день сміюсь з цього відео))) Так , цей принцип гри у неі звичайний)) Просто сьогодні мені чомусь захотілося Це зняти на відео. А коли переглядала побачила, що більшу частину зняла в повільному режимі((( Але ж як захоплююче це вийшло! Ще вона дуже полюбляє всіляки м‘ячики і кульки які дзвенять)) теж знатно іх підфутболює))) 4 inucya, hasia, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 29 листопада, 2021 Весь день идёт дождь, куда деваться коту 2 2 Natali06, Lika_N, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 077 Опубліковано: 29 листопада, 2021 4 часа назад, inucya сказал: Весь день идёт дождь, куда деваться коту О, це те руде сонечко, що приблудилося було?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 29 листопада, 2021 Ага,. Заходит каждое утро попросить что-нибудь вкусненькое, и иногда ( как сегодня) погреться. 2 Магда та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 30 листопада, 2021 В 29.11.2021 в 16:24, inucya сказал: Весь день идёт дождь, куда деваться коту Главное ни в чем себе не отказывать! хочу на этом боку полежу , а хочу на другом))))))) Знаете какой сегодня день? Да- да! День домашних животных!)))с чем я нас и поздравляю!)) Помните я говорила, что больше никаких животных? Ну вот не умею я слово держать...В нашей « рукавичке» добавилось еще две головы и 8 лап))) Одного маленького щеночка подобрала в гаражном кооперативе. Ходила , ходила и не смогла устоять... она былатакая маленькая и такая несчастная... Назвала Кнопочкой)) теперь эта Кнопочка вымахала в целую Кнопищу))))))) И одного котенка принесла из леса... Она так плакала, что я снова не устояла... Теперь у нас 8 котов и 3 собаки))) Так что праздновать есть с кем))) У Кнопы всегда дел полно!!! Она гиперактивная))) video-1635050939.mp4 4 1 1 inucya, Jefry, Магда та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 28 травня, 2022 Хочу трошки підняти вам настрій)) « та трохи поплавився іх інвертар» ну ви зрозуміли. Байрактар! Наш улюблений хлопчик, наш розумничок, наш Байрактарчик. Всіх обіймаємо! Бажаємо тільки перемоги! смерть ворогам! 6 1 Olima, inucya, Jefry та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах