Справжня господиня 3 445 Опубліковано: 26 травня, 2023 Ця лікарня була базовою для ПНД, там люди проходили лікування від нескладних психічних діагнозів (панічні атаки, неврози тощо). На правому березі була тільки поліклініка, а на лівому березі вже стаціонар з другою поліклінікою. От сюди і поцілили. (складні психічні діагнози в нас лікують в іншому місці, на Ігрені) Насправді, як пишуть наші городські, метою був один завод неподалік, ну є такі припущення. 2 Natali06 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 539 Опубліковано: 1 червня, 2023 💔😭 Під тонким шаром фольги - тіло дев'ятирічної дівчинки. Дитина, яка все життя жила в часи російської агресії. Сьогодні її та її маму вбила Росія. На фото її дідусь, який декілька годин сидів навпочіпки поруч з рідними, поки йому не знайшли стілець, і не хотів відходити від тіл, доки їх не забрали їх з місця трагедії. Неможливо збагнути, неможливо пробачити! Фото: Сергій Окунєв Підписатися на Telegram ТСН | Перейти на YouTube ТСН 1 7 1 Дяна, Jefry, musinka та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 432 Опубліковано: 6 червня, 2023 Дівчата, ви як там? 3 Магда, lana19 та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 445 Опубліковано: 6 червня, 2023 Я нормально. В нас тихо. Щось Неля пропала, подзвоню їй піздніше. С*КИ вночі підірвали Каховську ГЕС! Затопляє лівий берег! Однак і Крим тепер цю воду не побачить вже дуууже довго. 8 РАДУШКА, lana19, Магда та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 432 Опубліковано: 6 червня, 2023 2 хвилини тому, справжня господиня сказав: В нас тихо. В нас було вночі дуже громко. Про жертв не пишуть. Маю надію, що люди не постраждали 2 7 musinka, Магда, Справжня господиня та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 6 червня, 2023 2 Олька та РАДУШКА reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 6 червня, 2023 Я все думаю про те, що в головах отих недолюдей??? Щоб підірвати дамбу , від якоі ж і самі залежать??? Чи страх перед нашими ЗСУ геть видавив останні краплини мозку? Чи замість мозку там щі з помиями? Мабуть.... бо нормальній людині цього ніколи не зрозуміти.... **********(*********** Цивілізований світ не розуміє що ми воюємо з армією яка коли сере не витирає сраку, а прямо на обісрані сідниці натягує штани і ОК. Цивілізований світ не розуміє що солдати тої арміі крадуть поношені труси і пхають собі в рюкзаки щоб відвезти своїй мамі чи дружині коли виживуть. Цивілізований світ не розуміє що від тіл вбитих ними дітей вони не відчувають нічого, а крадуть з вбитих немовлят одежу та взуття щоб відправити своїм дітям. З мертвих… своїм дітям… Цивілізований світ питає навіщо вони підірвали дамбу якщо Крим буде без води, якщо їх війська на деревах. Просто згадайте що їх солдати копали окопи в радіації Чорнобилю. Просто не шукайте логіку і мозок у тих в кого усього того нема. Ю. Матвієнко 1 4 lana19, Дяна, Наташшшка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 992 Опубліковано: 6 червня, 2023 14 години тому, справжня господиня сказав: Я нормально. В нас тихо. Щось Неля пропала, подзвоню їй піздніше. Світланка, дзвонила до Нелі? 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 6 червня, 2023 1 година тому, Natali06 сказав: Я все думаю про те, що в головах отих недолюдей??? Ці суки, ще й по Херсону намагаються лупити в даний момент. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 7 червня, 2023 Кто тут меня потерял? Тут я, никуда не делась. Читаю понемногу, но только к ночи могу это сделать. С утра выхожу на огород, копошусь потихоньку там, хоть так получается немного отвлекаться от тяжёлых ежедневных новостей. Телефон с собой не беру, целый день не заглядываю. А то что- то совсем упадническое настроение в последнее время. И только вечером дорываюсь до новостных каналов. В голове не укладывается вся реальность происходящего... слов нет чтобы передать всю ненависть до тех нелюдей, которые считают себя империей рашистов. 5 Дяна, Магда, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 7 червня, 2023 По обстановке по нашему городу и области. Пригород утюжат по полной, обстрелы КАБами и днём, и ночью Но сам город, на удивление, оставили в покое Почти месяц тишины ...ТТТ ...только над нами пролетают шахеды и ракеты. В городе только слышны отголоски дальних взрывов. Но бесконечные тревоги достали. Тревога , такое впечатление, что завывает беспрерывно, каждый час. Вчера 9 раз включалась, но ночью с 00 до 4 утра, так и не поняла почему, вроде тихо было. Позавчера рекорд - 13 тревог за день. По временно оккупированным территориям новости хорошие, наши ВСУ немного продвигаются. Но там пока ничего не афишируется. Ждём большого наступления. video-649f924dca0799101c5dec84d8d76772-V.mp4 русня! Готовьтесь мрази, мы идём за вами! Скоро вы увидите АД НА ЗЕМЛЕ! Наша ненависть к вам , ублюдки, переполняет все возможные границы! Нелюди, самая паскудная, мерзкая недострана. Дай Бог, чтоб остановились на границе! 3 Дяна, Палич та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 7 червня, 2023 Это страшно... Сообщают, что такая ужасная сейчас ситуация в Голой Пристани на временно оккупированном левом берегу Днепра. Многие жители молят о помощи, но российские твари поставили блокпосты и не выпускают людей. Уровень воды поднимается дальше. Ужас.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 7 червня, 2023 ‼💬 ООН завершила заседание по подрыву Каховской ГЭС. ▪путинский режим запустил бомбу массового уничтожения против экологии. Это одна из самых больших катастроф в Европе. Это акт терроризма против критической инфраструктуры Украины, направленный на нанесение наибольшего количества жертв среди гражданских и наибольшего количества разрушений. ▪️ Используя тактику сожженной земли, в этом случае – затопленной земли, российские оккупанты по сути признают, что эта территория не принадлежит им, они не могут ее удержать. ▪️ Дамба содержала 18 млн кубических метров воды. В результате подрыва россиянами, 11 секций из 28 были уничтожены. Левый берег Херсонщины пострадает в 8 раз больше правого. ▪️ россия контролировала Каховскую ГЭС более года. Невозможно взорвать дамбу извне. Это результат подрыва россиянами. ▪️ россию нужно остановить, обезвредить ее, а не умиротворять. Это будет самый большой вклад в безопасность нашего региона и мира в целом. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 7 червня, 2023 (змінено) 📸Фото дня. До сліз: - Як ти? - Тримаюся... Вoнu мoжyть нac бoмбuтu, спaлювaтu, тoпuтu, aле вбuтu нaшy людяність нe зможуть нiколu.. 🙏💛💙 Хлопчик з Каховки. Сам тоне, ридає, но друга спасає Змінено 8 червня, 2023 користувачем musinka Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 7 червня, 2023 video-1875893df4a99162b9005bd371b59c90-V (1).mp4 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 7 червня, 2023 (змінено) video-ba7b68172e9f2858eca2fe6d46377e40-V.mp4 video-d834fad7c2690e7cf67bd921166c0062-V.mp4 Змінено 7 червня, 2023 користувачем musinka 2 Магда та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 432 Опубліковано: 7 червня, 2023 Пливуть хати. Я бреду по коліна у спогадах. Чиїсь діди Кожну цеглу складали мов золото. Чиїсь баби Посадили черешні і айстрики. Чиїсь тати Тут ловили на м’якуш карасика. Чиїсь мами Закопали під деревом пупчики. Нявчать коти, Перелякані лагідні мурчики. Пливуть качки І нажахано так озираються. Собачий слід Заливає вода, він вгризається. Пливуть хрести Мертві пишуть, де будуть ховатися. Кричать птахи: Ми не маєм куди повертатися! Пливуть життя І впадають у море із відчаю. Біжить дитя І волочить дитинство скалічене. Ми всі кричим Світ продовжує гратися в хованки... Пливуть хати, Виривають з корінням нам спогади... © Olena Pshenychna, 06.06.2023 4 Магда, Олька, musinka та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 202 Опубліковано: 7 червня, 2023 1 година тому, musinka сказав: ‼💬 ООН завершила заседание по подрыву Каховской ГЭС. ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ Праздник кончился, день второй? Под праздником я имею ввиду праздник руснявого языка в ООН и как раз в день подрыва дамбы. Суки, не навижу. Не могу успокоиться второй день. Когда же эта мразь перестанет существовать? 7 lana19, Олька, Дяна та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 8 червня, 2023 Попалось в ленте . Глянула в Вике кто такой, фамилия на слуху, но не знала кто это. Оказалось известный русский поэт, журналист, публицист. Мало кто знает, что под конец своей жизни Андрей Дементьев написал несколько смелых стихотворений о России и о том, что с ней происходит. На это он, как и многие, просто не могли закрывать глаза... Андрей Дементьев Кресты снимите, россияне! Они Вам больше не нужны. И не креститесь больше в храме, Предавшие славян сыны. Все ваши души бог покинул, В них черви страха завелись, Вам злобный карлик теперь идол - И мал, и стар ему клонись. Лишенный разума погибнет И вас с собою заберёт. Как вы додумались, ехидны, Напасть на родственный народ? Вы строили для вида храмы И крыли золотом кресты. Но не учили ваши мамы Детей трём истинам простым: Не убивай - есть аксиома. Не укради ни у кого. Не возжелай жены и дома, Что у соседа твоего. Вы ж лезете в другие страны, Несёте смерть и «русский мир». А русский мир - это тираны, Кто что бы нам не говорил. Осталась грязною Россия- Страна рабов, а не господ. Кто виноват что вы такие? С моралью гопников народ! Чужда вам заповедь Господня. Снимайте все с грудей кресты. И может божья преисподняя Как некрещеных вас простит. Он умер 26 июня 2018 г./ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 8 червня, 2023 российская падаль обстреляла многоквартирный дом в Корабельном районе города Херсона Информация на ~ 15:30 351092247_6242914692443328_1110633433145484773_n.mp4 2 Магда та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 8 червня, 2023 ❗️Ворог знову завдав ракетного удару по Уманщині – ОВА. «Маємо два прильоти: по промисловому об'єкту та автомийці. У другому випадку внаслідок влучання виникла пожежа. Попередньо восьмеро потерпілих, двоє з них – тяжкі». 2 1 Магда, Наташшшка та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 9 червня, 2023 Момент прилета в супермаркет в Умани. Военный склад овощных боеприпасов. русня – пид*ры. ssstwitter.com_1686300554968.mp4 1 2 musinka, Наташшшка та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 10 червня, 2023 Я не візьму на себе гріх когось проклинати. Бо у мене є діти, і буде ще багато поколінь Роду мого. Я молю усіх наших Світлих Богів🙏, усі Світлі Сили, що є у Всесвіті🙏, усіх наших предків від Початку Часів🙏, усіх Великих Духів мого Славного Народу, усі Стихії і Царства Землі, усіх, Хто Чує мене, має Силу і МОЖЕ!!!🙏🙏🙏 🙏Я молю, Я волію, Я волаю, Я вимагаю, Я стверджую, Я наполягаю, Я декларую, Я закликаю: ВІДПЛАТИ!!! 🙏 СПРАВЕДЛИВОЇ ВІДПЛАТИ!!! 🙏🙏🙏 🙏За кожен метр сплюндрованої Землі! 🙏За кожну зґвалтовану жінку і дитину! 🙏За кожну вбиту Людину! 🙏 За кожне ненароджене немовля! 🙏За кожного загиблого Воїна! 🙏За кожного закатованого полоненого! 🙏За кожне скалічене Тіло і Душу! 🙏За кожну удову, удівця, за кожну сироту! 🙏За кожну людську сльозинку! 🙏За кожну краплю крові! 🙏За кожен крик про допомогу! 🙏За кожну налякану і травмовану тварину! 🙏За пожежі та руйнування! 🙏За страх і страждання тих, хто втік, і тих, хто залишився! 🙏За Маріуполь, Чернігів, Тростянець, Бучу, Ірпінь, Ворзель, Макарів, Бородянку, Гостомель, Харків, Суми, Київ, Херсон, Мелітополь, Миколаїв, Генічеськ , Каховку , Козацьке , Чорнобиль, Ягідне, Енергодар, Донецьк, Луганськ, Крим, за кожне містечко і село, куди впала бомба чи ракета, куди ступила нога окупанта і вбивці!!!! 🙏Я закликаю про страшну і справедливу відплату рашиzтським НЕЛЮДАМ і кару на усі наступні покоління країни, яка народила, виховала і послала їх нести Україні смерть і знищення! 🙏Я вимагаю таких ПОДІЙ І ЗАХОДІВ, що призведуть до зникнення Імперії Зла та її посіпак, віднині і на віки віків!!! І нехай буде на те Божа Воля!!! 🙏🙏🙏 Слава Україні! 💛💙💛💙💛💙💛 Автор слів ???? Але повністю підтримую кожне слово 3 lana19, Наташшшка та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 10 червня, 2023 Атака "шахедів" по Одесі: троє загиблих у місті були переселенцями Жінка, яка загинула у квартирі багатоповерхівки, втікала від війни з Херсона. А подружжя, життя якого обірвалося під будинком, біля якого впали уламки збитого безпілотника, було родом з Бахмута. Крім того, поранення отримали 26 людей, з яких троє - діти. 3 inucya, musinka та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 11 червня, 2023 Трохи для недільного настрою) популярне з Тік Тока video-0459c62a108ad0cbf670ec33fe75c8ed-V.mp4 video-b549bd6017af1faadeea345ce714edfe-V.mp4 video-0459c62a108ad0cbf670ec33fe75c8ed-V.mp4 video-0459c62a108ad0cbf670ec33fe75c8ed-V.mp4 video-0459c62a108ad0cbf670ec33fe75c8ed-V.mp4 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах