Наташшшка 964 Опубліковано: 15 липня, 2022 Стараюсь хоть щось для хлопців корисне зробити https://www.facebook.com/natkaarya https://www.instagram.com/natalia.monoshyna/?fbclid=IwAR0P52kI8n8Ukgk8qNNRcDOKgX-IIRYQ4k03_5GyPw0XJpGSzag849EiqsY https://www.facebook.com/natkaarya 4 2 musinka, РАДУШКА, Natali06 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 15 липня, 2022 Наташа, приветик! Рада что ты свои замечательные и такие полезные для наших защитников, работы принесла и на форум. Следила за тобой в Инстаграм. Знаю что у тебя совсем нет свободного времени, поэтому и рада что уделила несколько минут нашему форуму. 4 Наташшшка, lana19, РАДУШКА та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 16 липня, 2022 Привіт, Неля. Дякую за відгук про мою роботу. Стараюсь хоть щось для хлопців корисне зробити)) А за тему дякую Лані 4 1 fronya40, musinka, Алцьона та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 22 січня, 2023 Трішки додам фото. Все для наших хлопців. І дівчат, бо багато на фронті і жінок також. 1 1 Алцьона та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 22 січня, 2023 1 1 Алцьона та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 22 січня, 2023 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 22 січня, 2023 Ще трішечки. Свіженьке. Сьогодні забрали хлопці Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 1 лютого, 2023 Працюємо 3 Магда, УкраІнка та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 4 лютого, 2023 Хлопці все частіше замовляють "дурники" - це я так називаю не статутні шеврони. 4 lana19, Дяна, musinka та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 4 лютого, 2023 (змінено) 35 хвилин тому, Наташшшка сказав: Хлопці все частіше замовляють "дурники" - це я так називаю не статутні шеврони. Я чомусь гадала що шеврони повинні бути на формі тільки статутні. Но ці шеврони дуже класні! І якщо вони піднімають бойовий дух і настрій нашим хлопцям, так чому б і ні? Змінено 4 лютого, 2023 користувачем musinka Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 4 лютого, 2023 3 години тому, musinka сказав: Я чомусь гадала що шеврони повинні бути на формі тільки статутні. Всякі є)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 24 лютого, 2023 Робота не закінчується Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 27 лютого, 2023 У мене дежа вю( Це вишивалось у лютому 20-го. Саме зараз знову вишиваю футболки військовим. 3 Дяна, lana19 та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 7 березня, 2023 1 musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 8 липня, 2023 Цього разу не для хлопців - для свого, рідного. В темі шевронів, бо сорочка саме така...Які часи, такі і вишиванки... 7 2 1 спокусницЯ, lissaKi, lana19 та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 9 липня, 2023 Яка круть!!!! Дуже стильно! Молодчина! А скажи, це спочатку вишиваєтся, а потім вже сорочку кровь, чи можна і на готовій? 2 Наташшшка та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 9 липня, 2023 Це найстильніша вишиванка, яку я бачила. Наталка! Ти – неймовірна майстриня! 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 9 липня, 2023 Наталко, це щось неймовірне! Це така круть!!! Така вишиванка гідна самого Президента! Цікаво, хто розробляв дізайн, звідки вірші, хто пошив. Невже все сама????? Розказуй, бо вмру від цікавості. 3 Дяна, lana19 та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 9 липня, 2023 Наталка, я завжди знала що ти майстриня в своїй справи, Майстриня з великої літери! Но таке створить це вершина майстерності! Це неперевершено! Така сорочку с достоністю треба представляти на міжнародному уровні! 3 lana19, Наташшшка та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 9 липня, 2023 (змінено) 23 хвилини тому, справжня господиня сказав: Така вишиванка гідна самого Президента! Во-во, точнісенько. Перша думка, яка прийшла в голову, коли побачила цю вишиванку. Поки розмірковувала як це покоректнеє написати на українській мові, Света вже виразила усі мої думки. Наталка , а шо, слабо? Уяви - твій синок і президент України в однакових вишиванка, створених твоїми золотими руцями Змінено 9 липня, 2023 користувачем musinka 3 lana19, Наташшшка та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 9 липня, 2023 5 годин тому, спокусницЯ сказав: А скажи, це спочатку вишиваєтся, а потім вже сорочку кровь, чи можна і на готовій? На готовій не вийде - в рукав не залізеш, щоб вишити. 1 година тому, справжня господиня сказав: Цікаво, хто розробляв дізайн, звідки вірші, хто пошив Як завжди, малий огорошив - треба вишиванку, незвичайну, класну, швидко Була лиш ідея розташування вишивки і кольори - сірим на чорному. Вірш, слова на спинці, і картинку,що на правому рукаві прислав малий. Я фактично за день зробила дизайни, а це дуууже не просто, дах їхав, але зробила. Саня вишив (такий собі сімейний підряд). Шити сама не ризукнула - я не дуже в цій справі, а хотілось, щоб було гарно і по правилам), тому попросила пошити знайому швачку(дякую їй дуже за роботу!). Ось в результаті вийшла така сорочка. 1 година тому, musinka сказав: Така сорочку с достоністю треба представляти на міжнародному уровні! Там вона і була Малий по програмі Repower їздив в Швецію. 57 хвилин тому, musinka сказав: Уяви - твій синок і президент України в однакових вишиванка Точно таку не вийде) На цій сорочці знак Третьої штурмової. Але дуже схожа сорочка, саме сірим на чорному, вишита нами є у вчорашнього Ювіляра!)) І я цим пишаюсь! Дякую, дівчата, за відгуки, дуже-дуже приємно! 1 2 3 lana19, спокусницЯ, Дяна та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 9 липня, 2023 6 годин тому, Наташшшка сказав: І я цим пишаюсь! Ми теж тобою пишаємось! 2 Наташшшка та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 9 липня, 2023 28 хвилин тому, lana19 сказав: Ми теж тобою пишаємось! Дякую, Ланочка 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 9 липня, 2023 6 годин тому, Наташшшка сказав: Там вона і була Малий по програмі Repower їздив в Швецію. Ти попередила мій вопрос - тіки хотіла запитати тебе, верніше уточнити, сорочка була для якого малого? Той що в Австрії чи тому що в Києві. Пробач, но все не можу запом'ятати який з твоїх синів де знаходиться. 6 годин тому, Наташшшка сказав: вишита нами є у вчорашнього Ювіляра!)) І Круто!!! Пишаємося за вас! Саме на День народження чи раніше получив? 3 lana19, Дяна та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 9 липня, 2023 1 хвилину тому, musinka сказав: сорочка була для якого малого? Нель, для молодшого. Зараз він не в Києві. На сорочці символіка його бригади. 3 хвилини тому, musinka сказав: Саме на День народження чи раніше получив? Трішки раніше. 2 1 2 Справжня господиня, musinka, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах