Магда 2194 Posted November 28, 2023 51 хвилину тому, Алцьона сказав: ммм! смакота! я теж гарбузика смажила, але тільки мені і зайшло(( А ми гарбуз любимо і печений, і тушений, а це вперше жарила - повечеряли із задоволенням. Тут мені повезло, ми не перебірливі, їмо все, що приготую) 2 Алцьона and inucya reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3473 Posted November 29, 2023 12 години тому, Алцьона сказав: люди давно знаються на таких секретиках, ... ... бо живу на світі вже довго))) Вчора було мені погано, обжерлася ввечері. Знайшла фестал, випила, полежала і все пройшло. 2 Алцьона and inucya reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
musinka 1976 Posted November 29, 2023 15 годин тому, Алцьона сказав: Бачите, люди давно знаються на таких секретиках, а я лиш нещодавно відкрила ці пластівці. Подібні кукурудзяні пластівці давно покупаю. Тіки трохи друга етикетка була на моїх пакетах. Зараз показати не можу, бо пакет пластивців давно використовувала і викинула, а купити нову пачку забуваю. Покупала завжди в АТБ. Там такі пластівці бувають різного помолу. Я ці пластівці використовувала в основному для обвалювання бездрожевих лепешек на кефірному тісті. Теж гарна скоринка виходить. Ну і іноді рибу жарила. А ось отбивнушки чомусь недокумекала жарити, треба спробувати. Дякую що нагадали за ці пластивці, бо зовсім за них забуваю, коли заходжу в АТБ. 4 inucya, Справжня господиня, Алцьона and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Алцьона 12061 Posted November 29, 2023 4 години тому, справжня господиня сказав: ... бо живу на світі вже довго))) Вчора було мені погано, обжерлася ввечері. Знайшла фестал, випила, полежала і все пройшло. Я б краще сказала, ЯКІСНО, а не довго. Можна довго прожити і нічо не пізнати)) Бережи животика)) 2 1 Olima, inucya and Справжня господиня reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
irysska 1073 Posted December 2, 2023 Я сьогодні жую корейську моркву, як той кроль 3 Алцьона, Справжня господиня and Olima reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3473 Posted December 2, 2023 3 години тому, irysska сказав: Я сьогодні жую корейську моркву, як той кроль А я зараз буду готувати. Теж жеру її страшно! 1 2 Olima, Алцьона and irysska reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Алцьона 12061 Posted December 2, 2023 10 годин тому, irysska сказав: корейську моркву, Виглядає вітамінненько! Така жовтогаряча 2 Наташшшка and irysska reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Алцьона 12061 Posted December 2, 2023 Я сьогодні наробила картопельки в горщиках. Дітям без грибочків, дорослим із шампіньйонами. Завтра перемажу коржі Спартака сметанкою і буде ще і тортик на десерт. Облюбувала напікати гору коржів медовика і спартака на зберігання. А тоді так швидко тортика можна зробити, коли солоденького припече. 3 Магда, irysska and Наташшшка reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
irysska 1073 Posted December 3, 2023 (edited) Сьогодні зварила суп з консервованим лососем і пшоном, плавленими сирками. Ще приготувала чечевицю із зажаркою і кетчупом. І самий простий кексик спекла, на кефірі. Edited December 3, 2023 by irysska 5 Elenka, Алцьона, Наташшшка and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Алцьона 12061 Posted December 3, 2023 вечір неділі... мааам, на завтра тре щось на ярмарку благодійну. Колочу тісто на печенюхи з передбаченнями) https://mooka.com.ua/forums/topic/3918-печенье-с-предсказаниями/ 3 Наташшшка, Магда and irysska reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3473 Posted December 3, 2023 Алла, побачила в твоєму рецепті печива ссилку на антипрігарний коврик від Інтерпромторга. Не дивуйся, але мені той самий Олександр ще років 10 назад подарував такий свій коврик великого розміру, я йому на сайті відгук-рекламу писала. Дуже гарна річ! "Тесен мир..." 1 Алцьона reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Алцьона 12061 Posted December 3, 2023 36 хвилин тому, справжня господиня сказав: Алла, побачила в твоєму рецепті печива ссилку на антипрігарний коврик від Інтерпромторга. Не дивуйся, але мені той самий Олександр ще років 10 назад подарував такий свій коврик великого розміру, я йому на сайті відгук-рекламу писала. Дуже гарна річ! "Тесен мир..." Мені цей коврик і досі слугує. Просто ванлав))) Маю ще два силіконові, щоб медовики пекти по три коржі за раз. Так вони хоч і класні, але з антипригарним - небо і земля!! Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3473 Posted December 3, 2023 6 хвилин тому, Алцьона сказав: Мені цей коврик і досі слугує. Просто ванлав))) Маю ще два силіконові, щоб медовики пекти по три коржі за раз. Так вони хоч і класні, але з антипригарним - небо і земля!! В мене цей великий коврик рідко використовується (тому що великий!), бо є ще два антипригарних на кожне деко, вони трохи іншої якості. Їх мені присилали з Одеси роки зо 2 раніше цього від Саші. Служать досі, вони самі найкращі!!! Ніякий сілікон не зрівняється!!! 1 Алцьона reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3473 Posted December 6, 2023 (edited) Вчорашня вечеря. Гарбуз у сметанному соусі, СМАКОТА!!! Сьогодні вечеряємо пеленгасом запеченим, пішла готувати. Все, пеленгаса вже нема, сфоткати не вспіла. Був на 650г. СМААААЧНООООО,,,,,!!!!!!! Edited December 6, 2023 by справжня господиня 4 Алцьона, Наташшшка, Elenka and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Алцьона 12061 Posted December 9, 2023 Декілька днів пропадала на кухні)) Накрутила млинців у морозилку- половина просто із сирим фаршем, для решти фарш обсмажила з цибулькою і картоплею, порізаною дрібними кубиками - привіт Оленці)) Млинці сюди пекла на сироватці - привіт Іннусі)) https://mooka.com.ua/forums/topic/2230-блины-на-сыворотке/ Ще робила цими днями крученики із салом і часничком, салат з крабочками і плавленим сирком, картоплю в горщиках, котлети рибні рублені, вінегрет. А із солодким розслабилась, бо попала в центрі міста на шкільну ярмарку, збирали кошти звісно нашим зсу-котикам, і я нагребла купу домашніх смаколиків) 4 Наташшшка, Olima, inucya and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3473 Posted December 13, 2023 Сьогодні на обід. Вова вже влупив 10 штук. Вони невеликі, десь 7-8 см, начинка яєчно-ліверна ковбаска. 6 Дяна, inucya, Алцьона and 3 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Наташшшка 1011 Posted December 14, 2023 Стушила цілого кроля(спитайте - навіщо?!), наварила гречки, відкрили огірочки мариновані. От і все на сьогодні. 4 Olima, Алцьона, Справжня господиня and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3473 Posted December 14, 2023 Я сьогодні наліпила пельменів в заморозку, їх і відварила на обід. На завтра ще є тушковане м*ясо, Вова обіцяв на сніданок зробити пюре. Зараз хочу нажарити налисників, завтра куплю творог і начиню. Хочу не можу!!! 4 Алцьона, Olima, inucya and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olima 2221 Posted December 14, 2023 А в мене зараз у духовці стоїть сирна запіканка і печінковий паштет. А ще пару днів тому натушкувала капусту, а її ніхто не їсть, то мабуть відправлю її у морозилку, а згодом спечу пиріг з нею. 4 Наташшшка, Алцьона, Магда and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Наташшшка 1011 Posted December 14, 2023 49 хвилин тому, Olima сказав: натушкувала капусту, а її ніхто не їсть, то мабуть відправлю її ...Наташці? 1 Алцьона reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olima 2221 Posted December 14, 2023 1 година тому, Наташшшка сказав: ...Наташці? Наталочка, якщо хочеш, то можу і тобі відправити . Share this post Link to post Share on other sites
irysska 1073 Posted December 15, 2023 13 години тому, Olima сказав: А ще пару днів тому натушкувала капусту, а її ніхто не їсть, то мабуть відправлю її у морозилку, а згодом спечу пиріг з нею. це те, що я можу їсти постійно разом з пельменями, олів'є і шубою 2 Алцьона and Olima reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3473 Posted December 15, 2023 14 години тому, Olima сказав: А в мене зараз у духовці стоїть сирна запіканка і печінковий паштет. А ще пару днів тому натушкувала капусту, а її ніхто не їсть, то мабуть відправлю її у морозилку, а згодом спечу пиріг з нею. Оля, а якщо зробити з капусти бігус, теж не будуть їсти? Або вареники з капусти зробити. Які в тебе "Галі балувані". 1 Olima reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Магда 2194 Posted December 16, 2023 У нас сьогодні знову деруни і гороховий суп. Приходьте до нас вечеряти) бо супу наварила аж 6-ти літрову каструлю, і дерунів нажарила десь з 2-х кілограм картоплі Але поспішіть, бо на деруни можете вже не встигнути) 2 1 Справжня господиня, inucya and Алцьона reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3473 Posted December 16, 2023 Блін, до Києва 500 км, не вспію... 1 1 Магда and Алцьона reacted to this Share this post Link to post Share on other sites