Jump to content
lana19

Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

Recommended Posts

51 хвилину тому, Алцьона сказав:

ммм! смакота! я теж гарбузика смажила, але тільки мені і зайшло((

А ми гарбуз любимо і печений, і тушений, а це вперше жарила  - повечеряли із задоволенням. Тут мені повезло, ми не перебірливі, їмо все, що приготую)

12 години тому, Алцьона сказав:

люди давно знаються на таких секретиках, ...

... бо живу на світі вже довго)))

Вчора було мені погано, обжерлася ввечері. Знайшла фестал, випила, полежала і все пройшло.

15 годин тому, Алцьона сказав:

Бачите, люди давно знаються на таких секретиках, а я лиш нещодавно відкрила ці пластівці. 

Подібні кукурудзяні пластівці давно покупаю. Тіки трохи друга етикетка була на моїх пакетах.

Зараз показати не можу, бо пакет пластивців давно використовувала і викинула, а купити нову пачку забуваю. Покупала завжди в АТБ. Там такі пластівці бувають різного помолу. Я ці пластівці використовувала в основному для обвалювання бездрожевих лепешек на кефірному тісті. Теж гарна скоринка виходить. Ну і іноді рибу жарила. А ось отбивнушки чомусь недокумекала жарити, треба спробувати. Дякую що нагадали за ці пластивці, бо зовсім за них забуваю, коли заходжу в АТБ.

4 години тому, справжня господиня сказав:

... бо живу на світі вже довго)))

Вчора було мені погано, обжерлася ввечері. Знайшла фестал, випила, полежала і все пройшло.

Я б краще сказала, ЯКІСНО:f-0-183:, а не довго. Можна довго прожити і нічо не пізнати))

Бережи животика))

3 години тому, irysska сказав:

Я сьогодні жую корейську моркву, як той кроль :biggrin:

17015193866848169630956174235471.jpg

А я зараз буду готувати. Теж жеру її страшно!

Я сьогодні наробила картопельки в горщиках. Дітям без грибочків, дорослим із шампіньйонами.

Завтра перемажу коржі Спартака сметанкою і буде ще і тортик на десерт.

Облюбувала напікати гору коржів медовика і спартака на зберігання. А тоді так швидко тортика можна зробити, коли солоденького припече.

Сьогодні зварила суп з консервованим лососем і пшоном, плавленими сирками.

Ще приготувала чечевицю із зажаркою і кетчупом. І самий простий кексик спекла, на кефірі.

IMG_20231203_131554_1.jpg

Edited by irysska

вечір неділі...

мааам, на завтра тре щось на ярмарку благодійну.

Колочу тісто на печенюхи з передбаченнями)

https://mooka.com.ua/forums/topic/3918-печенье-с-предсказаниями/

Алла, побачила в твоєму рецепті печива ссилку на антипрігарний коврик від Інтерпромторга. Не дивуйся, але мені той самий Олександр ще років 10 назад подарував такий свій коврик великого розміру, я йому на сайті відгук-рекламу писала. Дуже гарна річ! 

"Тесен мир..."

36 хвилин тому, справжня господиня сказав:

Алла, побачила в твоєму рецепті печива ссилку на антипрігарний коврик від Інтерпромторга. Не дивуйся, але мені той самий Олександр ще років 10 назад подарував такий свій коврик великого розміру, я йому на сайті відгук-рекламу писала. Дуже гарна річ! 

"Тесен мир..."

Мені цей коврик і досі слугує. Просто ванлав)))

Маю ще два силіконові, щоб медовики пекти по три коржі за раз. Так вони хоч і класні, але з антипригарним - небо і земля!!

6 хвилин тому, Алцьона сказав:

Мені цей коврик і досі слугує. Просто ванлав)))

Маю ще два силіконові, щоб медовики пекти по три коржі за раз. Так вони хоч і класні, але з антипригарним - небо і земля!!

В мене цей великий коврик рідко використовується (тому що великий!), бо є ще два антипригарних на кожне деко, вони трохи іншої якості. Їх мені присилали з Одеси роки зо 2 раніше цього від Саші. Служать досі, вони самі найкращі!!! Ніякий сілікон не зрівняється!!!

Вчорашня вечеря. Гарбуз у сметанному соусі, СМАКОТА!!!

20231205_165839.thumb.jpg.645c514849729107feb7672d7f20ded8.jpg

Сьогодні вечеряємо пеленгасом запеченим, пішла готувати.

Все, пеленгаса вже нема, сфоткати не вспіла. Був на 650г. СМААААЧНООООО,,,,,!!!!!!!

Edited by справжня господиня

Декілька днів пропадала на кухні))

Накрутила млинців у морозилку- половина просто із  сирим фаршем, для решти фарш обсмажила з цибулькою і картоплею, порізаною дрібними кубиками - привіт Оленці))

Млинці сюди пекла на сироватці - привіт Іннусі))

https://mooka.com.ua/forums/topic/2230-блины-на-сыворотке/

Ще робила цими днями крученики із салом і часничком, салат з крабочками і плавленим сирком, картоплю в горщиках, котлети рибні рублені, вінегрет.

А із солодким розслабилась, бо попала в центрі міста на шкільну ярмарку, збирали кошти звісно нашим зсу-котикам, і я нагребла купу домашніх смаколиків)

Сьогодні на обід. Вова вже влупив 10 штук. Вони невеликі, десь 7-8 см, начинка яєчно-ліверна ковбаска.20231213_132559.thumb.jpg.1d3d39bd2045d23ef6476256302d3c94.jpg

Я сьогодні наліпила пельменів в заморозку, їх і відварила на обід. На завтра ще є тушковане м*ясо, Вова обіцяв на сніданок зробити пюре.

Зараз хочу нажарити налисників, завтра куплю творог і начиню. :smilie_essen:Хочу не можу!!!

А в мене зараз у духовці стоїть сирна запіканка і печінковий паштет. 

А ще пару днів тому натушкувала капусту, а її ніхто не їсть, то мабуть відправлю її у морозилку, а згодом спечу пиріг з нею.

1 година тому, Наташшшка сказав:

...Наташці?:biggrin:

Наталочка, якщо хочеш, то можу і тобі відправити :smile6:

13 години тому, Olima сказав:

А ще пару днів тому натушкувала капусту, а її ніхто не їсть, то мабуть відправлю її у морозилку, а згодом спечу пиріг з нею.

:animashki-myshy:це те, що я можу їсти постійно разом з пельменями, олів'є і шубою 

14 години тому, Olima сказав:

А в мене зараз у духовці стоїть сирна запіканка і печінковий паштет. 

Оля, а якщо зробити з капусти бігус, теж не будуть їсти? Або вареники з капусти зробити. Які в тебе "Галі балувані".

У нас сьогодні знову деруни і гороховий суп. Приходьте до нас вечеряти) бо супу наварила аж 6-ти літрову каструлю, і дерунів нажарила десь з 2-х кілограм картоплі :smilie_essen: Але поспішіть, бо на деруни можете вже не встигнути)

20231216_155156.jpg

20231216_164748.jpg